HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hakkari'deki saldırıda yaralanan uzman çavuş şehit oldu!

Hakkari’nin Çukurca ilçesinde PKK terör örgütü tarafından düzenlenen roketli saldırıda yaralanan uzman çavuş şehit oldu. Dün Çukurca ilçesi Kaletepe bölgesinde teröristler tarafından askeri araca yönelik düzenlenen roketli saldırıda biri ağır 4 asker yaralanmıştı. Yaralı askerler helikopterle Hakkari’ye getirilerek tedavi altına alınmıştı. Durumu ağır olan bir uzman çavuşun yapılan tüm müdahalelerle rağmen kurtarılamayarak şehit olduğu belirtildi.

Hakkari'nin Çukurca ilçesine bağlı Kaletepe bölgesinde dün,askeri araca PKK'lı teröristlerce roketatarlı saldırı düzenlenmişti. Olayda biri ağır 3 asker ile bir güvenlik korucusu yaralanmıştı. Kahreden son dakika haber geldi ve çatışmada ağır yaralanan Uzman Çavuş Harun Şenözüvar tedavi gördügü hastanede şehit olduğu belirtildi.

BÖLGEDE OPERASYON BAŞLATILDI

Dün, Hakkari'nin Çukurca İlçesi Kaletepe ile Hantepe Üs Bölgeleri arasında dün gece PKK'lı teröristler ile güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı. Çatışmada 1'i ağır 2 jandarma uzman erbaş, 1 piyade sözleşmeli er ve 1 güvenlik korucu yaralandı. Hakkari Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan yaralılardan Uzman Çavuş Harun Şenözüvar, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler