HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hande Fırat'tan HDP'ye çok sert tepki: Açıklama bekliyorum!

CNN Türk Ankara Temsilcisi Hande Fırat Parametre programında İstanbul saldırısına ilişkin HDP'ye çok konuşulacak bir tepki göstererek "Açıklama bekliyorum" diye seslendi.

CNN Türk ekranlarında yayınlanan Parametre programında İstanbul'da düzenlenen terör saldırısı konuşuldu. Yaşanan olayla ilgili CNNTürk Ankara Temsilcisi Hande Fırat'tan çok sert tepki geldi.

"GERÇEKTEN BİR AÇIKLAMA BEKLİYORUM"

AK Parti, CHP ve MHP'nin ortak bildirisini hatırlatan Fırat, "Neden HDP imza atmadı merak ediyorum. Gerçekten de bir açıklama bekliyorum. Açıklamıyorsan 'terörle aranda bağ var' duruşunda olduğun ortada" dedi.

"TERÖR ÖRGÜTÜ DİYEMEYEN ALÇAKTIR"

Terör örgütlerine dış güçlerden gelen desteklere dikkat çeken Fırat, "Parlamentosunda konuşturan, terör örgütü diyemeyen; insan, para ve silah trafiğine göz yuman ülkeler ve kişiler alçaktır" ifadesini kullandı.

"BİRİLERİNE GÖRE CİCİ TERÖRİST BUNLAR"

"Birilerine göre cici terörist bunlar" diyen Hande Fırat, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Terör örgütleri insan, silah ve para transferi ile ayakta kalıyor. Nereden oluyor bu transferler? Bilmiyor muyuz? Adı farklı olsa da kim destek veriyor. Paralar nerede toplanıyor? Daha dün sosyal medyada kim terörist diyemedi? Bu kadar açık ve net..."

HAKAN ÇELİK: MÜTTEFİKLERİMİZ PYD'YE SİLAH TEMİN EDİYOR

Hakan Çelik de Hande Fırat'a destek çıkarak "Türkiye'nin müttefikleri PYD'ye YPG'ye silah ve bomba temin ediyor" diyerek şöyle konuştu:

"Bizim müttefiklerimiz düpedüz PYD'ye YPG'ye silah temin ediyor, bomba temin ediyor. Ve bunları yıllar önce Cumhurbaşkanı Erdoğan söylemişti, 'Bunlara silah vermeyin, çünkü bunlar PKK'nın uzantısı. Bu silahlar Türkiye'ye gelecek ve bizim insanlarımızı öldürecek, katledecek."

NAZLI ÇELİK'TEN DUYGUSAL TEPKİ

Ünlü spiker Nazlı Çelik de Hande Fırat gibi hain saldırıya kayıtsız kalamadı. Çelik'in Beşiktaş şehitleri için yaptığı konuşma yürekleri dağladı.

Star Ana Haber'in ünlü spikeri Nazlı Çelik'in Beşiktaş'taki hain saldırıyı sunarken yaptığı konuşma Türkiye'nin yüreğini dağladı. Çelik haberi sunarken gözleri dolu dolu oldu.

Son güncelleme: 12 Aralık 2016 08:19Star Ana Haber'in ünlü spikeri Nazlı Çelik yaptığı yayınla tüm Türkiye'yi bir kez daha yasa boğdu. Beşiktaş'taki hain saldırıyı anlatan haberi sunan Çelik'in yayın sırasında gözleri doldu. Çelik'in haberi sunarken yaptığı konuşma ise tüm Türkiye'nin yüreğini yaktı.İşte ünlü spikerin konuşması:Pek çok kelime kullandık efendim. "Sinsice!" dedik. "Haince!" dedik. Yetmedi "Kahpece!" dedik. Kelimeler bitince, "Sözün bittiği yer!" dedik. Söz bitti ama terör bir türlü bitmek bilmedi. Tek bir şehit için, yeri göğü yıkardık bir zamanlar... Şimdi nefeslerimizi tutup, rakamı bekliyoruz! Onlarcaya öyle alıştık, alışmak zorunda bırakıldık ki... 38 şehit! Hani bilgi olsun diye, 30 polis, 8 sivil diyoruz. Fark eder mi? Sivil de canımızdı, polis de... Sivil de evinin yolundaydı, polis de... Ailelerine hatta, çocuklarına gideceklerdi. Hergün, her birimizin yaptığı gibi...

CNN Türk sunucusu Hande Fırat, 15 Temmuz gecesi gerçekleşen darbe girişimini bitiren bir gazetecilik örneğine imza atarak, Facetime üzerinden Cumhrubaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a bağlanarak kalkışmanın gidişatını etkileyecek bir gelişmeye öncülük etmişti.

15 Temmuz Cuma gecesi yaşanan darbe girişiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CNN Türk canlı yayınına sunucu Hande Fırat'ın telefonuyla bağlanmıştı.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler