HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kasımpaşa – Gaziantepspor canlı yayın Lig TV’den izlenebilecek

Spor Toto Süper Lig 18.haftasında Kasımpaşa – Gaziantepspor canlı yayın Lig TV’den izlenebilecek. Lig TV izleme yolları haberimizde.

Kasımpaşa – Gaziantepspor canlı yayın Lig TV’den izlenebilecek

Süper Lig 18.hafta maçı Kasımpaşa – Gaziantepspor canlı yayın Lig TV’den izlenebilecek. Spor Toto Süper Lig’de ikinci yarı heyecanı başlıyor. Ligin 18.haftasında Kasımpaşa ile Gaziantepspor kozlarını İstanbul’da paylaşacak. Maç Lig TV’den canlı yayınlanacak, Lig TV izleme yolları futbol severler tarafından merak ediliyor. Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 13:30’da başlayacak ve maçta hakem Tolga Özkalfa düdük çalacak. İki takım arasında ilk yarıda oynanan maçı Kasımpaşa 3-0 kazanmıştı

Teknik direktörlüğünü Rıza Çalımbay’ın yaptığı Kasımpaşa, ligde iyi bir sezon geçiriyor. Topladığı 30 puanla ligin 4.sırasında yer alan Kasımpaşa ligde 8 maçtır yenilmiyor. Kasımpaşa bu maçı kazandığı takdirde maç fazlasıyla 3.sıraya yükselecek. Devre arasında Alman takımlarıyla hazırlık maçları yaparak ikinci devreye formda girmeye çalışan Kasımpaşa’da devre arası transferleri de gündem oldu. Ryan Donk, İlhan Eker ve Kerem Şeras takımdan ayrılan oyuncular. Litex Lovech’ten gelen Strahil Popov’un ise bu maçta oynaması bekleniyor. Takımın hücum hattındaki gol yükü yine Eren Derdiyok’un omuzlarında olacak. Eren attığı 8 golle takımının en golcü oyuncusu oldu.

Konuk Gaziantepspor ise ilk yarının sonlarında doğru toparlanarak devreyi 10.sırada kapattı. İlk devrede 23 puan toplayan Gaziantepspor’un teknik direktör koltuğunda Mutlu Topçu oturuyor. Devre arasında iki Türkiye Kupası maçı oynayan Gaziantepspor bu maçların ikisini de Nazilli Belediyespor’a karşı oynadı ve rakibinden 4 puan kopardı. Ligde son beş maçtır mağlubiyet yüzü görmeyen Gaziantepspor, devre arasında kadrosunu yeni isimlerle güçlendirdi. İlhan Parlak, Koray Arslan, Hürriyet Gücer ve Hakan Çinemre takıma güç katacak isimler. Mehmet Sedef ise Gaziantepspor’dan ayrılarak Adanaspor’un yolunu tuttu.

LİG TV İZLEME YOLLARI

2001 yılının başından beri Süper Lig maçlarının yayın haklarını elinde bulunduran Lig TV, 2000 yılında Mehmet Emin Karamehmet ve Şansal Büyüka tarafından kuruldu. Digiturk platformundan yayın yapan Lig TV kanalını internet üzerinden izlemenin birkaç yolu bulunuyor.

Digiturk Play adresinde bulunan Lig TV izle kampanyaları bunun için uygun seçenekler sunuyor. Lig TV izle kampanyalarıyla birlikte Süper Lig’deki maçları izleyebilir ve bu heyecana siz de ortak olabilirsiniz. 2015-2016 sezonu için “Süper Lig Sezonluk Paket” satışları sürüyor. Süper Lig’de sezonun geride kalan tüm maçlarını indirimli bir fiyattan izlemek mümkün. Spor Toto Süper Lig’in 2015-2016 sezonunda oynanacak tüm maçların standart kalite canlı yayınları bu kampanya ile sadece 189 TL. Maçları yüksek kalite izlemek isteyen futbol severlerin ise 319 TL ödemeleri gerekiyor. Ayrıca anlaşmalı kredi kartlarına 9 taksit imkanıyla da ödeme kolaylıklarından faydalanabilirsiniz.

KASIMPAŞA – GAZİANTEPSPOR

STAT: Recep Tayyip Erdoğan

SAAT: 13:30

YAYIN: Lig TV

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler