HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kocaeli Üniversitesi'nde kar sebebiyle eğitime ara verildi

Kocaeli Üniversitesi'nde (KOU) kar tatili! Kocaeli Üniversitesi Rektörlüğü'nden yapılan açıklamada meteorolojik uyarılar doğrultusunda eğitime 1 gün ara verildiği duyuruldu.

Kocaeli Üniversitesi'nde kar sebebiyle eğitime ara verildi

Kocaeli'de akşam saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı nedeniyle Kocaeli Valiliği eğitime 1 gün ara verildiğini duyurdu. Kocaeli Üniversitesi Rektörlüğü'nden yapılan açıklamada da eğitime 1 gün süreyle ara verildiği öğrencilere duyuruldu.

2015 ile birlikte Kocaeli karla tanışırken, yılın ilk haftasında ilde kar yağışı etkili olmaya devam ediyor. Günün ilk saatlerinde başlayan kar yağışı sebebiyle Kocaeli yine beyaza bürünmüş durumda. Tüm ilçelerde etkili olan kar yağışının sürmesi üzerine yetkililer harekete geçti ve önlemler alınmaya başlandı.

KOCAELİ VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

Kocaeli Valiliği'nden kar tatili açıklaması yapıldı. Valilik'ten yapılan açıklamada, "Yoğun kar yağışı ile birlikte mevsim normallerinin altında seyredecek düşük sıcaklıkların araç trafiğinde ve yaya ulaşımında yol açacağı olumsuzluğa ve mağduriyete yer vermemek amacı ile anaokulları ile ilk, orta ve liselerde eğitim ve öğretime 06.01.2015 Salı günü bir gün süre ile ara verilmesi uygun görülmüştür. Aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan, engelli ve hamile personel idari izinli sayılacaktır." ifadeleri kullanıldı.

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ'NDEN (KOU) KAR TATİLİ DUYURUSU

İlde etkili olan kar yağışının ardından Kocaeli Üniversitesi'nden açıklama yapıldı. Kocaeli Üniversitesi'nden yapılan açıklamada, "Meteorolojik uyarılar doğrultusunda, mağduriyete meydan vermemek amacıyla 06.01.2015 tarihinde Kocaeli Üniversitesi'nde eğitime bir gün ara verilmiştir." denildi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler