HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Melih Gökçek anket sonucunu görünce kahkahalara boğuldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı üzerine Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığını bırakan Melih Gökçek, Twitter'dan ilginç bir anket yaptı. Odatv'nin kendisi hakkında haber yapmayı bırakmasına şaşıran Gökçek, bunun nedenini Twitter'a sordu. Gökçek anket sonucu kahkaha emojileri eşliğinde paylaştı.

Melih Gökçek anket sonucunu görünce kahkahalara boğuldu

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 11 Kasım'da Twitter'da anket başlattı. "Bir aydır Odatv her gün benle ilgili en az bir haber yapıyordu, hatta bazı günler bu rakam 3'e, 4'e çıkıyordu, bugün hiç haber yapmadılar... Merak ettim, nedenini tweet alemine danışayım dedim sizce hangisi doğru?" diyen Gökçek, şu şıkları sundu: 1- Başlarına taş düştü 2- Editör uyuya kaldı 3- Soner tatile çıktı 4- Lavabo tıkanmış

Anket sonucunu kahkaha emojileriyle paylaşan Melih Gökçek, "Odatv ile ilgili anketimiz sonuçlandı... 24.170 kişi katıldı...Müthiş bir katılım... Ankete katılanların yüzde 53'ü lavabonun tıkandığını söylemiş... Sonercim lütfen lavaboları kontrol ettir" ifadelerini kullandı.

Öte yandan bugün söz konusu sitede Melih Gökçek'le ilgili yeni bir haber yer aldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "İstifa eden başkanlarla münasebetimiz devam edecek" sözleri, 'Melih Gökçek bu haberi 'hadi inşallah' diyerek okuyacak' başlığıyla haberleştirildi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler