HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mersin'de inşaat çöktü. 1 işçi öldü

Mersin'de kapalı havuz inşaatında beton dökme çalışması sırasında meydana gelen çökmede 1 işçi öldü, 1 işçi yaralandı.

Mersin'de kapalı havuz inşaatında beton dökme çalışması sırasında çökme meydana geldi.

Alınan bilgiye göre, merkez Yenişehir ilçesine bağlı Eğirçam Mahallesi'ndeki bir sitenin kapalı havuz inşaatında temel üzerine beton dökme çalışması sırasında çökme oldu.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye, AKUT ve AFAD ekipleri enkaz altından bir işçiyi yaralı olarak çıkarttı.

İnşaatta çalışanların enkaz altında bir işçinin daha olduğu yönündeki beyanı üzerine ekipler arama ve kurtarma çalışması başlattı.

Bu arada, Vali Özdemir Çakacak ile Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz da olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.

Mersin'in merkez Yenişehir ilçesinde, kapalı havuz inşaatında beton dökme çalışması sırasında çökme meydana geldi. Bir işçinin yaralı çıkartıldığı enkazda arama çalışması başlatıldı.

Mersin'in merkez Yenişehir ilçesindeki bir sitenin kapalı havuz inşaatında beton dökme çalışması sırasında meydana gelen çökmede 1 işçi öldü, 1 işçi yaralandı.

Enkaz altındaki işçilerden 35 yaşındaki Muhittin Durmaz'ı yaralı olarak çıkartan itfaiye, AKUT ve AFAD ekipleri, enkaz altındaki 17 yaşındaki Selman Mertaslan'ı bulmak için uzun süre arama çalışması yaptı. Genç işçinin çalışma arkadaşları da gözyaşları eşliğinde arama çalışmalarına yardım etti.

AA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler