HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Meteoroloji'den yağmur uyarısı: 22 Ağustos yol durumu nasıl?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, iki gündür yağmur uyarısı ile hazırlıklar konusunda katkı sağlamaya çalışıyor. Akşam saatlerinde MGM, gerekli olunmadıkça otomobillerin yola çıkmaması konusunda uyarı yapmıştı. İstanbul için yağmur uyarısı mesai saatlerinin bitimine doğru verildi peki güncel yol durumu nasıl? 22 Ağustos köprülerin trafik durumu nasıl? İşte anbean İstanbul yol durumu.

Meteoroloji'den yağmur uyarısı: 22 Ağustos yol durumu nasıl?

MGM, dün akşam itibariyle İstanbul için kuvvetli yağmur uyarısı sonucunda sel baskınları ve oluşabilecek olumsuzluklar doğrultusunda kamuoyunu uyarmıştı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ise, İstanbulluların gerekli olmadıkça otomobillerini çıkarmamaları konusunda uyarı yapmıştı. Sabah saatlerinde etkili olması beklenen İstanbul yağmuru, günün ilk saatlerinde Şile, Beykoz ve İstanbul'un asya yakasında etkisini gösterdi. Görünüşe göre, şiddetli bir yağmur, İstanbul şehir içini olumsuz etkileyecek. Meteoroloji'nin uyarısı ise mesai saatinin bitimine doğru...

İstanbul için duyurulan şiddetli yağmur uyarılarının ardından ve bu yağmurun başlamasının ardından vatandaşlar İstanbul yol durumunu merak ediyorlar. Özellikle köprü trafiği, otoban trafiği gibi durumlar, işten çıkmak üzere olan İstanbulluların endişelerinden bir tanesi.

22 AĞUSTOS YOL DURUMU: KÖPRÜ TRAFİĞİ NASIL?

İBB'nin sağladığı verilere göre, saat 17.30 itibariyle köprü gişeleri ve gişe bağlantı yollarında trafik gözlemleniyor. 1. köprü trafiği, Barbaros bulvarından sürücüleri biraz zorlayacak, bunun yanısıra 2. köprüde de gişe yoluna kadar sıkışıklık var. Bu sıkışıklığın, 2. köprü gişelerinden Stadyum'a kadar uzandığı belirtiliyor. Buna karşın; 1. köprüdeki (15 Temmuz Şehitler Köprüsü) yol çalışmaları gece itibariyle tamamlandı ve yağmurun üzerine yol çalışmaları sürücüleri zorlamayacak gibi.

OTOBAN TRAFİĞİ NE DURUMDA? İŞTE E-5 ve TEM TRAFİK DURUMU

Çevreyolu ve E-5 trafik durumlarını gösteren anlık harita aşağıda:

Yukarıdaki güncel trafik durumu, teknoloji şirketi tarafından anlık sağlanıyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler