HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mina Başaran kimdir? Uçak kazasında hayatını kaybetti...

Mina Başaran kimdir? İran'da Tük jetinin düşmesi gündemi sarsarken herkes bu soruya yanıt arıyor. İran'da düşen uçakta ünlü iş adamı Hüseyin Başaran'ın kızı Mına Başaran'ın bulunduğunun öğrenilmesinin ardından kahreden detaylar ortaya çıktı.

Mina Başaran kimdir? Uçak kazasında hayatını kaybetti...

İran'da düşen Türk jetinde 11 kişi hayatını kaybetti. Düşen uçağın Başaran Holding'e ait olmasının ardından kazayla ilgiligili kahredici detaylar ortaya çıktı. Düşen uçakta Dubai'deki bekarlığa veda partisinden dönen Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran ve arkadaşlarının olduğu öğrenilirken, korkunç olay sonrası herkes 'Mina Başaran kimdir' Hüseyin Başaran kimdir' sorularına yanıt arıyor...

MİNA BAŞARAN KİMDİR?

Ailenin tek kızı olan ve işleri babasından devralmaya hazırlanan Mina Başaran, 28 yaşında. Mina, hırslı ve yetenekli yapısıyla dikkat çekiyor. 2013 yılında Başaran Grubu Yönetim Kurulu Üyesi olmuştur.

mına basaran kımdır hayatı

HÜSEYİN BAŞARAN KİMDİR?

Trabzon doğumlu olan Hüseyin Başaran, farklı sektörlerde faaliyet gösteren Başaran Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdürmektedir. Bir dönem Trabzonspor Asbaşkanlığı yapan Hüseyin Başaran evli ve 2 çocuk sahibidir.

Emlaksayfasi.com.tr yer alan bilgilere göre, farklı sektörlerde başarılı projeleri hayata geçirerek büyüyen ve 25 yıldan bu yana birçok yatırıma imza atan Başaran Yatırım Holding, şuan üçüncü kuşak temsilcisi olan Hüseyin Başaran tarafından yönetilmektedir. İlk olarak fındık ticareti ile faaliyetine başlayan Başaran Entegre, kısa sürede Türkiye’nin önde gelen entegre fındık işleme tesisine sahip olmuştur.

Günümüzde Gıda’nın yanı sıra Yatçılık, Finans, İnşaat, Turizm, Havacılık, Çimento ve Enerji olmak üzere farklı sektörlere de yatırımlarına devam eden Başaran Holding, Hüseyin Başaran’ın Başkanlığında; Ramada Resort Bodrum ve Ramada Plaza Trabzon ile turizm yatırımları gerçekleştirmiştir.

huseyın basaran kımdır


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler