HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Resmi Gazete 2 Eylül 2016 kararları yayımlandı

Resmi Gazete 2 Eylül 2016'da yayımlanan sayısında atama kararları yer aldı. Ayrıca Milli Savunma Bakanlığı'nın Merkez Teşkilatında düzenleme yapılması kararı da Resmi Gazete'de yer buldu.

Resmi Gazete 2 Eylül 2016 kararları yayımlandı

Resmi Gazete 2 Eylül 2016 tarihiyle yayımlandı. Bugün yayımlanan Resmi Gazete'de Bakanlar Kurulu kararları, atama kararları, yönetmelikler, tebliğ ve ilanlara yer verildi. Resmi Gazete 2 Eylül 2016 tarihinde yayımlanan sayısında Başbakan Yardımcılığı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ve Turizm Bakanlığı'na ait atama kararlarına yer verildi. 2 Eylül 2016'da Resmi Gazete'de yayımlanan kararlar yürürlüğe girdi.

YÜKSEK HAKEM KURULU ASIL VE YEDEK ÜYELERİ BELİRLENDİ

Bazı kişilerin Yüksek Hakem Kurulu asıl ve yedek üyeliklerine seçilmesi hakkında karar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayıyla Resmi Gazete'de yayımlandı ve yürürlüğe girdi. Buna göre; Uğur Kızılca (asıl üye), Doç. Dr. Ali Cengiz Köseoğlu (yedek üye), Yrd. Doç. Dr. Cem Duran Uzun (yedek üye) Yüksek Hakem Kurulu üyeliklerine seçildi.

ATAMALAR RESMİ GAZETE'DE

2 Eylül 2016 tarihli Resmi Gazete'de atama kararlarına da yer verildi. Buna göre T.C. Merkez Bankası Başkan Yardımcılığı görevine Dr. Emrah Şener getirildi. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nda açık bulunan 1. derece kadrolu ve + 3600 ek göstergeli Bakanlık Müşavirliğine Hüseyin Baştürk atandı. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nda açık bulunan 1. derece kadrolu ve + 3600 ek göstergeli Tarım İşletmeleri Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu üyeliğine Salih Başparmak atandı. Yine Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nda açık bulunan Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu üyeliğine Faruk Çakmak ve Dr. Müslüm Beyazgül getirildi. Son olarak Kültür ve Turizm Bakanlığı'nda açık bulunan 1. derece kadrolu ve + 3600 ek göstergeli Bakanlık Müşavirliğine, Müsteşar Yardımcısı Doç. Dr. Sefer Yılmaz ve Müsteşar Yardımcısı Nermin Kırım atandı.

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI MERKEZ TEŞKİLATI'NDA DÜZENLEME

Resmi Gazete'nin 2 Eylül 2016 tarihli sayısında Milli Savunma Bakanlığı Merkez Teşkilatında düzenleme yapılmasına yer verildi. Buna göre Milli Savunma Bakanlığı Merkez Teşkilatı'nda yer alan Personel ve Mali Yönetim Genel Müdürlüğü ile İnşaat Emlak ve Milli Mayın Faaliyet Merkezi Genel Müdürlüğü kaldırıldı. Aynı Bakanlığın Merkez Teşkilatı'nda Personel Genel Müdürlüğü, Bütçe ve Mali Hizmetler Genel Müdürlüğü ve Lojistik Genel Müdürlüğü ile müstakil daire başkanlığı olarak Askeri Adalet Teftiş Kurulu Dairesi Başkanlığı ve Teknik Hizmetler Dairesi Başkanlığı kuruldu.

Resmi Gazete'de ayrıca Akdeniz Üniversitesi lisansüstü eğitim ve öğretim yönetmeliğine de yer verildi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler