HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Savaşçı 25. yeni bölüm 1. fragmanı nefesleri kesti! İşte aksiyon dolu sahneleriyle kurtarma operasyonu!

Savaşçı 25. bölüm ilk fragmanı yayınlandı. Fox TV'de ekrana gelen ve başrollerini Murat Sezer, Berk Oktay, Sarp Levendoğlu'nun paylaştığı Kılıç Timi'nin destansı hikayelerinin anlatıldığı dizinin yeni bölümde aksiyon hız kesmiyor. Temo'nun esiri olan ve işkence altında olan Kağan ile Haydar'ı bulmak ve kurtarmak için Albay Kopuz ve Tim yollara düşüyor. Nefes nefese geçen takip sahneleri ile Savaşçı yeni bölüm fragmanı haberimizde.

Savaşçı 25. yeni bölüm 1. fragmanı nefesleri kesti! İşte aksiyon dolu sahneleriyle kurtarma operasyonu!

Savaşçı 25. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Soluk soluğa izlenen yeni bölüm fragmanında Temo'yu yakalamak ve Yüzbaşı Bozok ile Bozkurt'u kurtarmak için Tim adım adım takip ediyor. Geçen bölümde Yüzbaşı Bozkurt, tek başına Temo'nun peşine düşüyor. Bunu telefonda söylediklerinde anlayan ve onu durdurmak için yola çıkan Kağan, Haydar'a engel olamıyor. Ve ikilinin Temo ile girdikleri mücadele kötü sonlanıyor. Temo'ya esir düşüyorlar. Temo, Kağan ile Haydar'a bin türlü işkence yapıp seslerini de ekibe dinletiyor. Bu Temo'nun peşine düşen Albay Kopuz daha da sinirlendiriyor.

Savaşçı yeni bölümde ise Albay Kopuz'un bu takibi devam ediyor. Tam yerlerini bulduk derken Temo ve adamlarının orayı terkettiklerini görüyor. Aynı zamanda Kağan ile Bozkurt da yokturlar. Albay Kopuz onların öldüğünü sanar ve bunu yapanlardan intikam alacağını öfkeyle haykırır. Fakat Kağan ile Haydar Yüzbaşı, Temo'nun elinden kurtulmuş ve olanca kuvvetleri ile kaçmaktadırlar. Savaşçı 25. bölümde Albay Kopuz, Kağan ile Bozkurt'u bulabilecek mi? Zamanında yetişebilecek mi? Temo yakalanacak mı? İşte Savaşçı 25. yeni bölüm fragmanı...

SAVAŞÇI 25. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

SAVAŞÇI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Savaşçı’da gerilim devam ediyor. Temo’yu ortadan kaldırmaya kararlı olan Albay Kopuz, gelen en küçük istihbaratı dahi değerlendirir. Temo ise bağlantılı olduğu diğer terör örgütleriyle yeni bir oluşum için hazırlıklarını sürdürürken, Kılıç Timi’ni alt etmenin yollarını arar. Bu arada karargaha Yüzbaşı Haydar’la ilgili gelen bilgi herkesi endişelendirir. Yörük Haydar’ın intikam peşine düşeceğini anlayan Albay Kopuz, Kağan’ı onu durdurması için görevlendirir. Kağan ve Aslı’nın söz merasimi için süren hazırlıkları ise sonunda biter. Kızı Albay Kopuz isteyecektir, kimden isteyeceği ise tam bir sürprizdir...

SAVAŞÇI GENEL HİKAYESİ VE OYUNCU KADROSU

Özel Kuvvetler Komutanlığı’na, kamuoyunda bilinen adıyla “Bordo Bereliler”e mensup bir timin destansı hikayesini anlatan Savaşçı, bir dönem Bordo Bereliler’in seçkin birliklerinden olan ünlü Kılıç Timi, komutanları Albay Halil İbrahim Kopuz (Murat Serezli) ve Yüzbaşı Kağan Bozok’un (Berk Oktay) hapisten çıkıp tekrar timi toplamaları ve göreve dönüşleriyle başlar. Üstün beceri, görev duygusu ve sonsuz vatan sevgisiyle Kılıç Timi, ülkenin ihtiyaç duyduğu her noktada görev alacak, Türkiye’nin sıkılmış yumruğu, bükülmez bileği olacaktır. Aşklarını, özlemlerini, yaşadıkları türlü zorlukları omuzlarında taşıyan bu genç adamlar, kendilerini adadıkları vatan için her şeylerini fedaya hazırdırlar. Çünkü onlar için “Söz konusu vatansa, gerisi teferruattır..!”

Oyuncu kadrosunda Berk Oktay, Yıldız Çağrı Atiksoy, Murat Serezli, Fırat Albayram, Burç Kümbetlioğlu, Hakan Dinçkol, Alican Albayrak ve Uğur Biçer’in yer aldığı yeni dizi “Savaşçı”, Pazar 20.00’de FOX’ta!

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler