HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sayısal Loto sonuçları 13 Mayıs : Sayısal Loto sonuçları devir mi ediyor? Sayısal Loto sonuçları akşam açıklanacak

Sayısal Loto sonuçları 13 Mayıs akşamı açıklandı Sayısal Loto 13 Mayıs sonuçları Milli Piyango İdaresi tarafındna, saat 21.30'da açıklandı. Sayısal Loto sonuçları 13 Mayıs'ta devir mi etti? Sayısal Loto sonuçları hakkında her şey haberimizde!

Sayısal Loto sonuçları 13 Mayıs : Sayısal Loto sonuçları devir mi ediyor? Sayısal Loto sonuçları akşam açıklanacak

Sayısal Loto sonuçları bu akşam noter huzurunda açıklandı. Sayısal Loto sonuçları 13 Mayıs akşamı saat 21.30 itibariyle MİP tarafından duyuruldu, Sayısal Loto devir mi ediyor, büyük ikramiye hangi ile çıktı gibi sorular da yanıt buldu Sayısal Loto sonuçları, Milli Piyango İdaresi resmi internet sitesinden açıklandı. Canlı yayın da MİP'nin sayfasında mevcut. Yayın, saat 21.15'te çarkların dönmesiyle başladı.

Sayısal Loto sonuçları şu şekilde:

13 - 19 - 21 - 22 - 34 - 49 numaraları, Sayısal Lotu sonuçlarında kazandıran numaralar olarak açıklandı. Büyük ikramiye kazanan il - ilçe ise Kocaeli Çayırova olarak gösteriliyor. Sayısal Loto sonuçlarından bu sefer devir çıkmadı, büyük ikramiyeyi, yani 6 bilen kişi sayısı 1'de kaldı. 5 bilen kişi sayısı 123, 4 bilen kişi sayısı ise 8.656 kişi tarafından bilindi.

Kazandıran bayi de bu Sayısal Loto çekiliş sonuçlarıyla birlikte açıklandı: resmi veriye göre; 41110012 Dagistan Bilgin Yeni Mahalle Fatih Cad.No:61 ÇAYIROVA KOCAELİ bayisi, tahlili bayi kayıtlarında.

Sayısal Loto çekiliş sonuçlarında geçen hafta:

Sayısal Loto sonuçları, geçen hafta 6 bilen sağlamayınca, Süper Loto 2. kez devretti. Bu hafta devreden ikramiye tutarı 3.556.327.52. Bu hafta ikinci kez devreden büyük ikramiye tutarını tutturmak isteyenler Sayısal Loto sonuçlarını heyecanla bekliyorlar. Çekiliş bu akşam da noter katılımıyla gerçekleşecek.

Sayısal Loto İkramiyeleri Nereden Alınır?

Sayısal Loto çekilişi sonucunda ikramiye kazanmış olan talihliler ikramiyelerini, kazandıkları tutara göre farklı yerden tahsil edebilirler.

Çekiliş sonucunda;

3 bilenler ve 4 bilenler ikramiyelerini Loto bayilerinden,
5 bilenler ikramiyelerini Milli Piyango İdaresi şubelerinden ya da Loto bayilerinden,
6 bilen ve büyük ikramiyeyi almaya hak kazanan talihliler de Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nden ikramiyelerini tahsil edebilirler.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler