HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sedat Peker'den referandum açıklaması: Tüm dünya neler yaşanacağını öğrenecek

Sedat Peker sosyal medya hesabından referandumla ilgili bir açıklama yaptı. Peker referandum sonrası yaşanabilecek provokasyonlar konusunda uyardı: "Sabrımızı Gezi olaylarında test ettiler. Yeni hazırlayacakları şey bu yüzden biraz daha farklı olacak. Bu sebeple her ne ile karşılaşırsak karşılaşalım, yapacağımız şey sinirlerimize hakim olup aklıselim davranmak olmalıdır. Yüce Allah korusun, eğer iş Türk milletine düşerse, zaten tüm dünya neler yaşanacağını öğrenecektir."

"Bizim için referandum yapılmıştır ve neticesi kesindir. Bu sebeple bu tip kışkırtmalara asla gelmemeliyiz" diyen Sedat Peker, "Polisimiz, askerimiz, istihbaratımız bu olayların üstesinden gelecek kadar güçlüdür. Sabrımızı ne kadar zorlarlarsa zorlasınlar, ülkede iç kargaşa görüntüsü varmış görüntüsü ortaya çıkarmamak için sabırlı olmalıyız" dedi.

"GEREKİRSE SİNİRDEN DUVARLARI YUMRUKLAMALI, ANCAK..."

"Gerekirse sinirden duvarları yumruklamalı, ancak asla provokasyona gelip onlarla çatışma içine girmemeliyiz" diyen Peker şöyle devam etti: "Yabancı güçlerin beklediği budur, istediği budur. Onlar Türk milletinin gücünü 15 Temmuz'da gördüler. Sabrımızı Gezi olaylarında test ettiler. Yeni hazırlayacakları şey bu yüzden biraz daha farklı olacak. Bu sebeple her ne ile karşılaşırsak karşılaşalım, yapacağımız şey sinirlerimize hakim olup aklıselim davranmak olmalıdır. Yüce Allah korusun, eğer iş Türk milletine düşerse, zaten tüm dünya neler yaşanacağını öğrenecektir."


En Çok Aranan Haberler