HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sıcaklık mevsim normalleri altında seyrediyor

Hava sıcaklığı, güney, iç ve batı kesimlerde 2 ila 4 derece azalacak ve yer yer mevsim normalleri altında seyredecek.

Sıcaklık mevsim normalleri altında seyrediyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan değerlendirmeye göre, Marmara'nın güney ve doğusu, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz ile Kars ve Ardahan çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; İç Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun batısı, Muğla, Kırşehir, Yozgat, Çorum çevreleri ile Doğu Akdeniz'in Toroslar Mevkii, Adana kıyı kesimi ile Kastamonu'nun güney ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

5 günlük hava durumu için tıklayınız...

Hava sıcaklığı, güney, iç ve batı kesimlerde 2 ila 4 derece azalacak ve yer yer mevsim normalleri altında seyredecek.

Rüzgar, genellikle kuzey ve batı, Akdeniz kıyı kesimi ile güneydoğu kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara, Ege kıyıları ile yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak esecek.

KUVVETLİ YAĞIŞ

İç Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun batısı, Muğla, Kırşehir, Yozgat, Çorum çevreleri ile Doğu Akdeniz'in Toroslar Mevkii, Adana kıyı kesimi ile Kastamonu'nun güney ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklenirken Meteoroloji, ani sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi oluşabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşları uyardı.

BAZI İLLERDE HAVA DURUMU

İSTANBUL: Parçalı yer yer çok bulutlu. (21)

ANKARA: Parçalı çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. (17)

İZMİR: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (23)

ADANA: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinde kuzey ilçelerinde, gece saatlerinde kıyı kesiminde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.(28)

ANTALYA: Parçalı yer yer çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinden itibaren yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. (23)

SAMSUN: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı. (20)

ERZURUM: Parçalı ve yer yer çok bulutlu. (22)

DİYARBAKIR: Parçalı ve az bulutlu. (30)

BÖLGELERDE HAVA DURUMU

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin güney ve doğusunun sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

EGE: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; sabah saatlerinde Kütahya, Uşak, Afyonkarahisar ve Manisa, öğle saatlerinde Denizli, Muğla ve Afyonkarahisar çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

AKDENİZ: Parçalı yer yer çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinden itibaren Batı Akdeniz, Doğu Akdeniz'in Toroslar Mevkii, gece saatlerinde Adana kıyı kesimi ile Hatay'ın kuzeybatı kıyılarında yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı yer yer çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Ankara, Eskişehir, Çankırı, Kırıkkale, Kırşehir, Yozgat ile Konya'nın kuzey ve batı çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinde Kastamonu'nun güney ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinde Çorum çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı, kuzey kesimleri yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde Kars ve Ardahan çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

(ANKA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler