HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sınırda son dakika gelişme! 2. Ordu Komutanı bölgede

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK), Şırnak'ın Silopi ilçesi Habur Sınır Kapısı yakınlarında başlattığı tatbikat 17’inci gününde devam ediyor. Zırhlı araçlar ile gerçekleşen tatbikatta askerlere eğitim verildi. Son dakika habere göre, akşam saatlerinde yapılan tatbikata 2. Ordu Komutanı Korgeneral İsmail Metin Temel'in de katıldığı bildirildi.

TSK'nın Türkiye'nin Irak sınırında bulunan Şırnak'ın Silopi ilçesi Habur Sınır Kapısı yakınlarındaki tır parkının karşısındaki alanda başlattığı tatbikat tüm hızıyla devam ediyor. Son dakika habere göre, Irak askerlerinin katılımıyla devam eden tatbikatta askerler zırhlı araçlar ile bölgeye intikal etti. Burada eğitim alan askerler daha sonra zırhlı araçlara binerek, alanda bulunan zırhlı araçlarda manevra eğitimi yaptı.

2. ORDU KOMUTANI SINIRDA

Şırnak'ın Silopi ilçesi Habur Sınır Kapısı tır garajı yanında TSK tarafından 17 gün önce başlatılan ve Irak askerlerinin de katıldığı tatbikatı incelemek üzere 2. Ordu Komutanı Korgeneral İsmail Metin Temel bölgeye gitti. Temel'in tatbikat bölgesinde incelemelerde bulunduğu ve yetkililerden tatbikatla ilgili bilgi aldığı öğrenildi.


En Çok Aranan Haberler