HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sizce de bir evinizin olma zamanı gelmedi mi?

Sizce de bir evinizin olma zamanı gelmedi mi?

Ev sahibi olmak hepimizin en büyük hayallerinden biri. Aylık masrafların ve standart ödemelerin üstüne bir de kira ücreti eklendiği zaman, hayat içinden çıkılmaz bir hal alabiliyor. Üstelik kira ödemeleri her ay tekrarlandığı için bitmeyen kısır bir döngü gibi. Kira ödemeleri nedeniyle yapmak istediğimiz pek çok şeyi öteliyor ya da hayallerimizden ödün veriyoruz. Oysa ev sahibi olmamız için fazlasıyla sebebimiz var.

Size ait bir ev

Ev sahibi olmak için de aylık ödemeleriniz olacak ve borçlanacaksanız belki ama tünelin ucunda ışık var. Tüm ödemeler bittiğinde artık kendinize ait bir eviniz olacak ki, günümüzde en önemli yatırımlardan biri.

Ev almanın sağladığı özgürlükler

Kiracıyken yapmak istediğiniz ama ev size ait olmadığı için yapamadığınız pek çok şeyi hayata geçirebilirsiniz. Evinizi istediğiniz renge boyayabilir, istediğiniz şekilde dekore edebilir ya da yeni yaşam alanınızda büyük değişiklikler, tadilat gibi yenilikler yapabilirsiniz. Böylelikle kendi evinize duyduğunuz aidiyet duygusu her geçen gün artar.

Sürekli taşınmaya son

Kiracı olmak, getirdiği maddi yükümlülüklerin yanında aynı zamanda sık aralıklarla taşınmak anlamına da gelir. Yeni bir ev, yeni masraflar ve alışkanlıkların da değişmesi ise zorlayıcı bir süreç. Oysa kendinize ait bir evde koşullarınız değişmediği sürece uzun yıllar, taşınma çilesine gerek kalmadan yaşamanız mümkün.

Birikimlerinizi değerlendirmek için fırsat

Dediğimiz gibi; günümüzde en iyi yatırımlardan biri ev satın almak. Sürekli çalışarak, binbir emek vererek para kazanmamızın tek amacı belki de huzurlu, sevdiklerimizle birlikte, arzu ettiğimiz standartı bize sunan bir evde yaşamak. Ev sahibi olduğunuzda yarınlarınız için biriktirdiğiniz parayı en iyi şekilde değerlendirmiş olur, geleceğe çok daha güvenle bakabilir ve çocuklarınıza değerli bir gelecek bırakabilirsiniz.

İlk defa Birevim tarafından uygulanan ev alma yöntemiyle herhangi bir fark ödemeden kolaylıkla ev sahibi olursunuz

Birevim’den bütün kiracılara, ev sahibi olmak isteyenlere, yatırım yapacaklara çok güzel bir haber... İlk defa Birevim tarafından uygulanan ev alma yöntemiyle herhangi bir fark ödemeden kolaylıkla ev sahibi olursunuz. Birevim sayesinde faiz, vade farkı, peşinat, ara ödeme olmadan ev sahibi olabilir, evinizi alırken ucuza mal edebilirsiniz. Taksitleri kendiniz belirleyebilir, borcunuzu olması gerekenden erken bitirebilirsiniz.

Birevim’in mükemmel yöntemleriyle kolaylıkla ev sahibi olmak için sayfayı inceleyin.

. ![]()


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler