HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Son dakika! ABD Büyükelçiliği'nden çok sert açıklama

Son dakika haberlere göre, ABD'nin Ankara Büyükelçiliği, ABD İstanbul Başkonsolosluğunda bir çalışanın casusluk iddiası ile tutuklanmasına yaptığı yazılı açıklama ile sert biçimde tepki gösterdi. ABD'nin Ankara Büyükelçiliği'nden yapılan açıklamada "Çalışmalarımıza yönelik temelsiz ve kaynağı belirsiz iddialar, bizim uzun dönemli ortaklığımızı baltalamakta ve bu ortaklığın değerini azaltmaktadır" ifadelerine yer verildi.

Son dakika! ABD Büyükelçiliği'nden çok sert açıklama

Son dakika haberlere göre, ABD'nin Ankara Büyükelçiliği, ABD İstanbul Başkonsolosluğunda bir çalışanın casusluk iddiası ile tutuklanmasına yaptığı yazılı açıklama ile sert biçimde tepki gösterdi.

ABD'nin Ankara Büyükelçiliği'nden yapılan açıklamada "Çalışmalarımıza yönelik temelsiz ve kaynağı belirsiz iddialar, bizim uzun dönemli ortaklığımızı baltalamakta ve bu ortaklığın değerini azaltmaktadır" ifadelerine yer verildi.

NE OLMUŞTU?

17-25 Aralık operasyonu öncesi, dönemin İstanbul Cumhuriyet Başsavcı Vekili Zekeriya Öz ve operasyonu düzenleyen emniyet müdürleri ile düzenli olarak telefonla görüştüğü belirlenen Metin Topuz, 'Siyasi ve askeri casusluk', 'Anayasal düzeni bozmaya teşebbüs've Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti'ni ortadan kaldırmaya teşebbüs' suçlaması kapsamında tutuklandı.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler