HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Son dakika! Muğla'nın Marmaris ilçesinde 4.8 büyüklüğünde deprem

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinden alınan bilgiye göre, Marmaris'te saat 19.48'de 4.8 büyüklüğünde bir deprem kaydedildi. Deprem, yerin yaklaşık 61.98 kilometre derinliğinde meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ise, depremin şiddetinin 5.0 olduğunu açıkladı.

Son dakika! Muğla'nın Marmaris ilçesinde 4.8 büyüklüğünde deprem

AFAD'ın yaptığı açıklamaya göre Muğla'nın Marmaris ilçesinde 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Akdeniz'de bugün akşam saatlerinde Richter ölçeğine göre 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı'nın (AFAD) merkez üssünü Muğla'nın Marmaris İlçesi'nin 60 kilometre açığı olarak belirlediği deprem, saat 19.48'de oldu. Deprem, yerin 61.98 kilometre derinliğinde meydana geldi.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü ise depremin büyüklüğünü 5.0 olarak açıkladı.

MARMARİS KAYMAKAMI'NDAN AÇIKLAMA

Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel, 4,8 büyüklüğündeki depreme ilişkin, "Herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı. Birçok vatandaşımız depremi hissetmemiş." dedi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Marmaris'te saat 19.48'de 4,8 büyüklüğünde bir deprem kaydedildi. Depreminin, yaklaşık 61,98 kilometre derinlikte meydana geldiği belirtildi.

AFAD resmi twitter hesabından da depremi duyurdu ve şu ana kadar olumsuz bir ihbar almadığını kaydetti.

Marmaris Kaymakamı Yüksel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, depremin şiddetinin yüksek olmasına karşın aynı oranda hissedilmediğini herhangi bir can ve mal kaybının kendilerine iletilmediğini bildirdi.

İlçe genelinde depremle ilgili olumsuz bir durum bilgisine ulaşmadıklarını vurgulayan Yüksel, "Herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı. Birçok vatandaşımız depremi hissetmemiş." diye konuştu.

Ajanslar

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler