HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Teknolojik araçlar ingilizce öğrenmeyi nasıl kolaylaştırıyor?

Teknolojik araçlar ingilizce öğrenmeyi nasıl kolaylaştırıyor?

Hızla gelişen teknoloji, İngilizce öğrenimine de kolaylıklar getiriyor. Yapılan araştırmalar gösteriyor ki, günümüzün gençleri akıllı cep telefonu, tablet, PC gibi teknolojik ürünleri kullanmayı fazlasıyla seviyorlar. Android, tablet, PC, mobil telefon gibi teknolojik araçlar, yabancı dil öğrenimini eğlenceli bir uğraş haline getirmekte. Bu doğrultuda, yaratılan yeni eğitim metotları da, bu araçlara uyumlu şekilde hazırlanmaktadır.

En doğru İngilizce eğitim metodu nedir?

İngilizce eğitim için en önemli konulardan biri, bugünkü dünyamızda hangi öğrenim yolunun İngilizce eğitim için en geçerli yöntem olduğudur. Dünyamızda, çok uzun yıllardır süre gelen klasik öğrenim yolu, sınıflarda ve dershanelerde İngilizce eğitim vermek şeklinde gerçekleşiyor. Ancak; bugünün şartlarında bu uygun yöntem olmanın çok dışında. Klasik yöntemlere karşılık şimdilerde e-learning adı verilen bir yöntem kullanılıyor. E-learning, multimedya cd’lerle ve onları destekleyen İngilizce kitap ile öğrenim anlamına gelen bir yöntem. Bu yöntem hem sınıfı hem öğretmeni öğrencinin ayağına getirmekte. Yaratılan yeni teknikler ve bilgisayar imkanları ile, evinde İngilizce setleri ile çalışan öğrenci, hem istediği saatte, istediği sürelerde tekrar edebileceği bir kurs imkânını bulmakta, hem de ana dili İngilizce olan bir ülkeye gitmiş ve yerel insanlarla kaynaşarak, konuşarak yaşıyormuş gibi olmaktadır.

Herkes kolayca yabancı dil öğrenebilir

Biliyorsunuz bazı kişiler yeni bir dili kolayca öğrenirken, bazı kişiler ise bu konuda zorlanmaktadırlar. Bugüne kadar bu konuda çok çeşitli araştırmalar ve deneyler yapılmıştır. Uzmanların dil öğreniminde IQ (klasik zeka) düzeyinin mi, yoksa yabancı dil eğitimine karşı kişideki özel kabiliyetin mi (genetik yatkınlık), yoksa hafıza (bellek tutma) yeteneğinin mi, önemli olduğu konusunda hala kesin bir karara varamamışlardır. Ancak kesin olan bir şey vardır ki, o da doğru bir metot ve sistemli bir çalışmanın, herkes için en geçerli yöntem olduğudur. Kimimiz daha kolay, kimimiz daha zor öğrenebiliriz ama doğru metot ve sistemli bir çalışma ile hepimiz istediğimiz yabancı dili öğrenebiliriz.

En kolay, en sistemli, en mükemmel metod ile İngilizce öğrenin

Türkiye'nin en köklü eğitim kurumlarından olan Limasollu Naci Öğretim Yayınları, İngilizce eğitim setleri ve görüntülü DVD setleri ile İngilizce öğrenimini güncel, kolay ve eğlenceli hale getiriyor.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın.

. ![]()


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler