HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Türkiye İzlanda maçı saat kaçta, hangi kanalda? Milli Takım gruptan nasıl çıkar?

Türkiye İzlanda maçı gruptan çıkma adına önemli engellerden biri olması nedeniyle Türkiye İzlanda maçı saat kaçta ve hangi kanalda merak ediliyor. İzlanda maçı ile Türkiye A Milli takımının Dünya Kupası mücadelesi devam ediyor. İzlanda maçı, grubun puan tablosunu direkt olarak etkileyecek ve Türkiye'nin Dünya Kupası yolculuğunda etkili olacak. Peki, Türkiye İzlanda maçı saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanıyor? Türkiye gruptan nasıl çıkar?

Türkiye İzlanda maçı saat kaçta, hangi kanalda? Milli Takım gruptan nasıl çıkar?

Türkiye İzlanda maçı ile grubumuzun durumu tamamiyle değişecek. İzlanda maçı öncesinde rakibimiz grupta ikinci sırada ve 16 puanda. 3. olan Türkiye, 14 puanda ve lider ve İzlanda ile 2 puanlık fark bulunuyor. Maçın taşıdığı önem nedeniyle Türkiye İzlanda maçı saat kaçta, hangi kanalda detaylı bilgileri yoğun olarak arama motorlarında araştırılıyor. Bununla birlikte, Türkiye'nin gruptaki puansal durumu ve Milli gruptan çıkabilecek mi veya Türkiye gruptan nasıl çıkar soruları da soruluyor. Merak edilen tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz. İşte Türkiye İzlanda maçı hakkında her şey!

TÜRKİYE İZLANDA MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA BAŞLAYACAK?

Türkiye, İzlanda karşısında 14 puan ile 3. sırada olacak. Gruptan çıkılması amaçlanıyor ve dolayısıyla Türkiye'nin iki maçtan da puanlarla ayrılması şart durumda. Türkiye İzlanda maçı 6 Ekim Cumartesi akşamı saat 21.45'te Eskişehir Yeni Stadyumu'nda başlayacak. Eskişehir'de oynanacak olan maç, TV8 kanalından canlı ve şifresiz olarak yayınlanacak.
Karşılaşmada Polonya Futbol Federasyonu'ndan Szymon Marciniak düdük çalacak. Marciniak'ın yardımcılıklarını ise Pawel Sokolnicki ve Tomasz Listkiewicz yapacak.

TÜRKİYE, DÜNYA KUPASI'NA GİDEBİLİYOR MU? MİLLİ TAKIM GRUPTAN NASIL ÇIKAR

Rusya'nın ev sahipliğinde düzenlenecek organizasyona katılabilmek için 9 farklı grupta pozisyon elde edebilmek önemli. Gruplarını lider olarak bitirecek takımlar, Dünya Kupası Finalleri'ne doğrudan gitmeye hak kazanacak. 9 grupta ikinci olanlar ise topladıkları puanlara göre kendi aralarında sıralanacak. 9 ülke arasında en son sırada yer alan, bir başka deyişle 'en kötü ikinci' otomatiktan organizasyona veda edecek. Geri kalan 8 takım ise Play-Off oynama hakkı kazanacak. (İkinci takımların belirlenmesinde unsurlar şu şekilde sıralanacak: 1- Puanı daha fazla olan, 2- Gol averajı daha iyi olan, 3- Daha fazla gol atan...)

Kura çekimi sonrası 8 takım, iki ayaklı Play-Off maçları oynayacak. İlk maçlar 9-11 Kasım'da, ikinci maçlar 12-14 Kasım'da iç ve dış sahada oynanacak. Rakiplerine üstünlük kuran 4 takım daha gruplarını lider tamamlayan 9 takım ile birlikte 2018 Dünya Kupası Finalleri'ne gitmeye hak kazanacak.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler