HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ufak Tefek Cinayetler 9. bölüm fragmanı çıktı mı, son bölümde neler oldu?

Star TV'nin sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler 8. bölümü ile devam etti. Sarmaşık'ta işler iyice karıştı ve iplikler pazara çıktı. Peki Ufak Tefek Cinayetler 9. bölüm ne zaman yayımlanacak?

Ufak Tefek Cinayetler 9. bölüm fragmanı çıktı mı, son bölümde neler oldu?

Ufak Tefek Cinayetler son bölüm ekrana geldi. 8. bölüm öyle bir final ile sona erdi ki izleyiciler hemen Ufak Tefek Cinayetler 9. bölüm fragmanı için isteklerini sosyal medyadan dile getirmeye başladılar. İzleyiciler Edip'e olan nefretlerini dile getirmekten çekinmediler.

EDİP ŞOK ETTİ!

Ufak Tefek Cinayetler son bölümde Oya'nın sevgilisi olduğunu öğrenince yemek hazırlayan kızlar karşılarında Edip'i görünce başlarından aşağı adeta kaynar sular döküldü. Final sahnesindeki bu şok izleyicilere asıl dizi 9. bölümde başlayacak yorumu yaptırdı. İşte Ufak Tefek Cinayetler son bölümden detaylar ve fragmanı bekleyenler için çıkış tarihi...

UFAK TEFEK CİNAYETLER 9. YENİ BÖLÜM FRAGMANI NE ZAMAN ÇIKACAK?

Son bölüm sonrası merakla beklenen Ufak Tefek Cinayetler 9. bölüm fragmanı büyük ihtimalle Perşembe veya Cuma günü izleyicilerle buluşacak. Son bölümün fragmanı Cuma günü çıkmıştı. 9. bölüm için 2. fragmanın ise Pazar günü yayımlanması bekleniyor.

UFAK TEFEK CİNAYETLER SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sarmaşık fena karıştı. Merve, Oya'nın Taylan'la; Pelin ise, Serhan'la olduğunu düşünüyordu. Manikürcü ajanın getirdiği kol düğmesi kimin? Serhan'ın mı yoksa Taylan'ın mı? İkisinde de aynı takımdan var, iki kadının da hayatı alt üst olabilir. İkisinin de kocasını kaptırmamak için yapmayacağı şey yok. Kazan kaynıyor!
Arzu cephesindeyse boşanmaya sayılı gün kaldı. Evi Arzu’ya kaptırmış olmayı hazmedemeyen Burcu, Sarmaşık’tan bir ev seçiyor kendine.
Oya ve Serhan ikilisi dönülmez bir noktaya geldi. Aşıklar bir karar vermek zorunda. Bundan sonra kendilerini kandırmaları mümkün değil. İmkansız ama inkar edilemeyecek denli hakiki bir aşk onlarınki… Bir o kadar da zor.

UFAK TEFEK CİNAYETLER SON BÖLÜME TEPKİLER

Dizinin son bölümü reytinglerin 3 grubunda da birincilik elde etti. Hayranlarının beğenisini topladı. Özellikle Ufak Tefek Yalanlar son bölüm final sahnesindeki yemek dikkatleri çekti ve fragman içinde merak uyandırdı.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler