Bezin Istasyonu Haberleri

Günde 210 bin kişiyi taşıyacak: Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvayı 17 Mart'ta açılıyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvayı'nın 17 Mart'ta açılacağını duyurdu. Uraloğlu, "Bu proje ile şehrin dışında bulunan Kocaeli Şehir Hastanesi'ne ulaşım 15 dakikaya düşecek. Beş istasyonu olacak hattımız, günde 210 bin vatandaşımızı taşıyacak" dedi.

Finans 2024-03-14 17:31:15

İstanbul’da yeni metro hattı: Bakırköy Sahil-Bağcılar Kirazlı metrosu yarın açılıyor! 15 gün boyunca ücretsiz olacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Yarın açacağımız Bakırköy Sahil-Bahçelievler-Güngören-Bağcılar Kirazlı Metro Hattımız 8,4 kilometre uzunluğunda ve 7 istasyonu bulunmakta. 7 istasyonda toplam 105 bin metrekare kapalı alanı inşa ettik ve çevre düzenlemesi ile peyzaj işlerini de tamamladık." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, hattın 15 gün ücretsiz olacağını açıklamıştı.

Finans 2024-03-09 12:31:21

Araçları bu kez farklı sebepten stokladılar! Peş peşe düzenleme gelmişti: Kapıda kalınca plan değiştirdiler

Avrupa Birliği ve Serbest Ticaret Anlaşması imzalanan ülkeler menşeli olmayan elektrikli araçları ithal edenlerin, Türkiye'nin 7 bölgesinde en az 20 yetkili servis istasyonu kurma zorunluluğu getirilmişti. Bu karar sonrası Çinli otomobil markaları hamle değiştirdi. Bazı markaların Çin'den Türkiye'ye getirdiği otomobilleri, yurt dışına satmaya hazırlandığı öğrenildi. Bazı markaların ise tebliğ öncesi araç stokladığı böylece şartlara takılmadan bir süre daha satış yapmayı planladığı ifade edildi.

Finans 2024-03-05 09:15:03

ZBEÜ’de elektrikli araç şarj istasyonları kuruldu

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Farabi Kampüsü, 15 Temmuz Şehitler Kampüsü ve İbni Sina Kampüsünde ikişer adet olmak üzere toplamda altı adet şarj istasyonu kuruldu.

Yurthaber 2024-02-26 14:20:45

Uluslararası Uzay İstasyonu nerede, kaç km yukarıda? Uluslararası Uzay İstasyonu büyüklüğü ve maliyeti

Dünyamızın atmosferi dışında bulunan, hem enerji hem de maddeden oluşan yapı, uzay olarak karşımıza çıkar. Uzayda birçok farklı gök cismi bulunmaktadır. Bu gök cisimlerinin kimisi kendi yörüngeleri çevresinde dolanırken bazıları ise sabittir. Uzayda bu cisimlerin haricinde bir de yapay uydular yer almaktadır. Uluslararası Uzay İstasyonu da bu yapay uydulardan biridir. Peki, Uluslararası Uzay İstasyonu nerede, kaç km yukarıda, büyüklüğü ve maliyeti nedir?

Haber 19-02-24 17:59

Uluslararası Uzay İstasyonu nedir, ne için kullanılır? Uluslararası Uzay İstasyonu’nun sahibi kimdir?

Dünyanın dışında gök cisimleri denilen cisimler arasında yer alan boşluk, uzay olarak tabir edilmektedir. Uzayda toz bulutlarından gezegenlere, çeşitli gazlardan kuyruklu yıldızlara kadar pek çok farklı cisim bulunmaktadır. Bu cisimler dışında uzaya fırlatılan ve yapay uydu olarak bilinen birden fazla farklı uydu türü de mevcuttur. Uluslararası Uzay İstasyonu da bu uydular arasındadır. Peki, Uluslararası Uzay İstasyonu nedir, ne için kullanılır ve sahibi kimdir?

Haber 19-02-24 17:57

İstanbul'da tsunami gözlem istasyonu! Bir ilk... Kartal sahilinde kuruldu: 7 dakika önceden haber verecek!

İstanbul'da deprem ve ardında oluşabilecek tsunami tehlikesine karşı dikkat çeken bir önlem alındı. İstanbul'un ilk tsunami gözlem istasyonu Kartal sahiline kuruldu. Kandilli Rasathanesi tarafından kurulan tsunami istasyonu sayesinde tehlikeden dakikalar önce haberdar olunabilinecek. Dalga yüksekliğini ölçen sensörler sayesinde kaçış için vakit kazandıracak olan tsunami istasyonları Ege ve Akdeniz'de de kurulacak.

Haber 05-02-24 07:41

Ankara’da akaryakıt istasyonu yanında yangın paniği

Ankara’da akaryakıt istasyonu yanında çıkan yangın paniğe sebep oldu.

Yurthaber 01-02-24 08:46

Denizli’de sağlık istasyonu sayısı 37 oldu

Denizli’de Ulusal Medikal Kurtarma Merkezi (UMKE), 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ve Aile Sağlığı Merkezi’nin bulunduğu UMKE Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu hizmete açıldı. Son açılan istasyon ile birlikte Denizli’de istasyon sayısı 37 oldu.

Yurthaber 31-01-24 13:15

Adana’da Türkiye’nin 6. ’Alçak Yörünge Uydu Yer Gözlem İstasyonu’ kuruldu

Adana’da Alçak Yörünge Uydu Yer Gözlem İstasyonu kuruldu.

Yurthaber 30-01-24 09:49

Uzaya çıkan ilk Türk Gezeravcı, basın mensuplarının sorularını yanıtladı

Uluslararası Uzay İstasyonu’ndan canlı olarak Türkiye Uzay Ajansı’nda bulunan basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Alper Gezeravcı, “Uzayı, uzayda kalıcı insan varlığının simgesi olmuş bu istasyonu tarif edebilirim; ama yaşadığım gururu tarif etmek çok zor. Bizlere bu onur ve gururu yaşatan, Türk milletine ve iradesi ve kararlılığı ile buraya adım atan devletimize uzay kadar sonsuz müteşekkirim” dedi.

Yurthaber 29-01-24 10:31

İlk Türk astronot uzaya çıktı ama onlar hala bir ‘Alo’ kelimesine hasret

Depremin vurduğu Hatay’da altyapı sorunları nedeniyle evde internet kullanamayan vatandaşlar, bölgede sinyal alabilecek baz istasyonu da bulunmayınca ‘Alo’ kelimesine hasret kaldı.

Yurthaber 19-01-24 09:35

Mavi Vatan'da yeni dönem! KKTC ile Türkiye harekete geçti: Yatırım programına dahil edildi

Türkiye ve KKTC'nin Doğu Akdeniz'de etkinliğini artıracak önemli bir adım atılıyor. KKTC'de kurulacak 'Gemi Trafik Gözetleme İstasyonu ve Gemi Trafik Hizmetleri Merkezi' için Türkiye harekete geçti. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, projenin 2 yıl içinde tamamlanacağını belirtirken merkezlerin kritik Mavi Vatan'da kritik roller oynayacağını ifade etti.

Haber 15-01-24 14:21

Elektrikli araç şarj soket sayısı 12 bini geçti

Türkiye genelinde elektrikli araçlar için şarj soket sayısı 25 Aralık itibarıyla 12 bin 67'ye ulaştı. Türkiye genelinde en fazla elektrikli şarj istasyonu 1308 ile İstanbul'da bulunuyor, İstanbul'u 542 istasyonla Ankara ve 422 istasyonla Antalya takip ediyor.

Finans 26-12-23 14:06

Aksaray'da akaryakıt istasyonu marketinden hırsızlık yapan 2 zanlı tutuklandı

Aksaray'da bir akaryakıt istasyonu marketinden hırsızlık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.

Yurthaber 29-11-23 12:18

Elektrikli otomobilde yeni kural! ÖTV’den sonra bir hamle daha: İzin verilmeyecek

Ticaret Bakanlığı'nın elektrikli araçların ithaline ilişkin tebliği Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre Avrupa Birliği ve Serbest Ticaret Anlaşması imzalanan ülkeler menşeli olmayan elektrikli araçları ithal edenlerin, Türkiye'nin 7 bölgesinde en az 20 yetkili servis istasyonu kurması zorunlu oldu. Ayrıca ithalatı yapılacak aracın üreticisinin yurt içinde yerleşik yetkili temsilcisinin olması da elektrikli araç ithalatı için gerekli hale geldi.

Finans 29-11-23 10:20

İstanbul'da 4. Levent metro istasyonu yeniden işletmeye açıldı

Yenikapı-Hacıosman metro hattındaki intihar girişimi nedeniyle işletmeye kapatılan 4. Levent istasyonu yeniden hizmet vermeye başladı.

Yurthaber 07-11-23 11:27

TCDD'den Marmaray'ın Tuzla istasyonunda doğal gaz kaçağı olduğu ihbarına ilişkin açıklama:

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD), Tuzla istasyonu bölgesinde doğal gaz kaçağı olduğu ihbarı üzerine Tuzla-Gebze arası demir yolu hattının tedbir amaçlı tren trafiğine kapatıldığını bildirdi.

Yurthaber 17-10-23 14:56

Başkan Arslan’dan baz istasyonu ve yol müjdesi

Fethiye karayolu üzerindeki eksik bölümün tamamlandığını müjdeledi. İlçede tamamlanan ve devam eden projeleri yerinde inceleyen Belediye Başkanı Cengiz Arslan, yaptığı açıklamada; “Bilgi Teknolojisi ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından Ayvacık, Gürsu, Sofular mahallelerimiz başta olmak üzere 9 mahallemizin internet ve cep telefonu hizmetlerinin daha kaliteli olması, iletişimin kolay sağlanması için Ayvacık Mahallesi’ne yapılan baz istasyonu hizmete açılmıştır.

Yurthaber 17-10-23 08:09

SON DAKİKA | Vezneciler Metro istasyonunda yangın paniği! Her yeri duman kapladı

Son dakika haberi: Vezneciler Metro istasyonunda ilk belirlemelere göre yürüyen merdivenlerin motorunda yangın çıktı. İstasyonu bir anda duman kaplarken panik yaşandı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek söndürdü. İşte detaylar...

Haber 08-09-23 17:20

Kirazlı-Kayaşehir Merkez Metrosu'nun 3 istasyonu hizmet vermiyor

İstanbul'da yaşanan su baskını nedeniyle Kirazlı-Kayaşehir metro hattındaki Turgut Özal, Siteler ve Kayaşehir Merkez istasyonlarında hizmet verilmiyor.

Yurthaber 06-09-23 15:00

Eminönü-Cibali istasyonunun açılacağı tarih belli oldu

Alibeyköy-Eminönü Tramvay Hattı’nın Eminönü-Cibali İstasyonu 30 Ağustos'ta hizmete girecek. Açılacak kısımla birlikte Eminönü-Alibeyköy arasındaki yolculuk 35 dakika olacak ve yolcu talebine göre 3 dakikada 1 araç kalkabilecek. Hattın detayları hakkında bilgi veren İBB Genel Sekreter Yardımcısı Doç. Dr. Pelin Alpkökin, "Günde 100 binin üzerinde yolcu taşıyabiliriz. Burayı bir an önce hayata geçirmek için öz kaynaklarımızla bu projemizi yeniden başlattık" dedi.

Haber 28-08-23 15:57

Romanya'da LPG istasyonu havaya uçtu! Peş peşe patlamalar yaşandı! Ölü ve çok sayıda yaralı var

Romanya’nın başkenti Bükreş’te ruhsatsız bir LPG istasyonunda peş peşe 2 patlama meydana geldi. Olayın ardından bölgede büyük bir yangın çıktı. İlk belirlemelere göre bir kişi öldü, aralarında itfaiyecilerin bulunduğu 46 kişi yaralandı. Korkunç patlama cep telefonuyla saniye saniye kaydedildi.

Haber 27-08-23 00:23

Bilecikli aile otomobillerini 40 bin liraya kurdukları sistemle şarj ediyor

Bilecik'te 5 yıldır elektrikli araç kullanan aile, sahip oldukları üç otomobilin enerji ihtiyacını karşılamak için 40 bin lira maliyetle evlerinin garajına şarj istasyonu kurdu.

Yurthaber 11-08-23 11:44

Uluslararası Uzay İstasyonu ile ilgili araştırmanın sonucu şoke etti: Zehirli kirlilik seviyesi, Dünya'daki pek çok evden fazla

Uluslararası Uzay İstasyonu'ndaki (ISS) zehirli kirlilik seviyesinin pek çok ABD'li ve Batı Avrupalının evinden daha fazla olduğu belirtildi. Aktarıldığına göre, ISS tozunda pek çok zehirli kirletici ve kanserojen madde bulundu. Buna ek olarak araştırmada, ISS içindeki havanın saatte 8 ila 10 defa devridaim yaptığı bilgisi verildi.

Haber 09-08-23 16:26

3 saatin ardından anca uyandı! Bu uykunun bedeli 436 TL

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir sürücü, akaryakıt istasyonun çıkışına park ettiği otomobil içinde uyuyakaldı. Akaryakıt istasyonu çalışanlarının otomobili sallayarak ve bağırarak sürücüyü uyandırma girişimleri de başarısız kaldı. Sürücü bir türlü uyandırılamayınca devreye polis ekipleri girdi. Şahıs, otomobil sallanarak 3 saatin ardından uyandırıldı. Şahsa, 436 TL para cezası uygulandı.

Haber 09-08-23 12:54

Üvey ağabeyini sokak ortasında katletti! Kan donduran vahşetin nedeni ortaya çıktı

Eskişehir'de Caner Ç. (22), akaryakıt istasyonu çalışanı üvey ağabeyi Sezer Keklikçi’yi (35) sokakta silahla vurarak öldürdü. Caner Ç.'nin cinayeti, annesine olan borcunu ödemediği için işlediğini söylediği öğrenildi. Cinayetin ardından Ankara’ya gitmek üzereyken yakalanarak gözaltına alınan Caner Ç., Keklikçi’nin annesi Necla Ç. (55) ile üvey babası Necmi Ç., (66) emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. İşte olayın detayları...

Haber 04-08-23 15:59

Yıllardır karın ağrısı yaşıyordu, gerçek 18 yıl sonra ortaya çıktı: 'Yüzde 73 engelli haline geldim'

Giresun'da 2005 yılında anjiyo olan Yaşar Çakmak'ın o günden sonra ağrıları geçmedi. Birçok hastaneye giden ve kanser teşhisiyle tedavi gören Çakmak, gerçeği 18 yıl sonra öğrendi. Karnında üç parça gazlı bez unutulduğu ortaya çıkan Çakmak, "Gazlı bezin tetiklemesi sonucu sağ ve sol kalçalarıma platin takıldı. İç organlarım zarar gördü. İlk ameliyat olduğumda zımba gibiydim şuanda yüzde 73 engelli haline geldim" dedi.

Haber 01-08-23 13:45

Nazilli’de depremler önceden tahmin edilebilecek

Nazilli Belediyesi ile Doğa Hareketleri Araştırma Derneği (DOHAD) arasında afet zararlarının azaltılması hedefiyle "Deprem Öncü İşaretleri İzleme İstasyonu Kurulumu ve değerlendirilmesi" protokolü sonrasında yapılan çalışmalar neticesinde deprem öncesindeki meteorolojik ve jeolojik değişikliklerin bir arada inceleneceği Toygar Mahallesi Deprem Tahmin İstasyonu veri toplamaya başladı.

Yurthaber 28-07-23 15:49

İstanbul'da sahte alkolden fenalaşan kişinin yardımına doktor milletvekili koştu

Kalp ve damar cerrahı, AK Parti İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Halit Yerebakan, Yenikapı Marmaray İstasyonu yakınında bir anda yere yığılan kişinin yardımına koşarak, sahte alkolden kaynaklandığı düşünülen vakanın ilk yardım müdahalesini gerçekleştirdi.

Yurthaber 20-07-23 11:02

Barselona metrosunda bomba alarmı! İstasyonları boşalttılar

İspanya'da, Barselona kentinin merkezindeki Katalonya Meydanı'nın (Plaza Catalunya) metro istasyonu son iki gündür art arda gelen ve sahte olduğu ortaya çıkan bomba alarmlarından dolayı boşaltıldı.

Haber 27-06-23 23:13

TOKİ duyurdu: KDV'den muaf, yüzde 35 peşinat, 48 ay vade… 28 ilde 503 arsa açık artırma ile satılıyor

TOKİ, İstanbul, Ankara ve İzmir'in de aralarında bulunduğu 28 ildeki 503 arsayı açık artırmayla satışa sunuyor. Muhammen bedeli 11 milyar 270 milyon 290 bin 792 lira olan yaklaşık 2 milyon 879 bin 106 metrekare büyüklüğündeki arsalar için açık artırma,18-19 Temmuz'da yapılacak. Konut, ticaret, sanayi, turizm tesis alanı, akaryakıt istasyonu, depolama alanı, sosyal kültürel tesis ve plansız nitelikteki arsalara yüzde 35 peşinat, 48 ay vadeyle sahip olunabilecek.

Finans 27-06-23 15:24

Bakan Uraloğlu açıkladı! 'Türkiye'nin en hızlı metrosunda havalimanı metro hattı, metrobüs ve Yenikapı - Taksim - Hacıosman metro hattı ile entegre olacak'

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye’nin en hızlı metrosu Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattının son halkası Kağıthane-Gayrettepe etabındaki saha çalışmalarını bizzat yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı, açıklamalarda bulundu. Uraloğlu, Türkiye'nin en derin metro istasyonu olma özelliğine sahip Gayrettepe İstasyonu'nun hizmete alınmasıyla havalimanı metro hattınnı metrobüs ve Yenikapı-Taksim-Hacıosman Metro Hattı ile entegre olacağını söyledi.

Haber 17-06-23 20:21

Çin durmuyor: Şimdi de 3 aşamalı 'Ay' planı açıkladılar! Oldukça dikkat çekti...

Çin, Ay'da uluslararası araştırma istasyonu kurmak için 3 aşamalı plan açıkladı. Araştırma istasyonunun temel halinin oluşturulması için ilk aşamada, 2028'e kadar 3 keşif görevi kapsamında 7 fırlatış yapılacak. Ay'da uluslararası uzay istasyonu kurulması için 2030-2040 yıllarında 5 ayrı görevin yürütülmesi, 2040-2050 yıllarında ise istasyonun uygulama odaklı bir üsse dönüştürülmesi için daha ileri altyapının kurulması hedefleniyor.

Haber 26-04-23 07:58

Oyuncak tabancayla market kasasından 600 bin lira gasbeden zanlı tutuklandı

Şüpheliye yardım ettiği için tutuklanan diğer 2 şüpheliden birinin de akaryakıt istasyonu çalışanı olduğu belirlendi.

Yurthaber 24-04-23 11:07

Petrol istasyonu savaş alanına döndü! Yumruk yumruğa böyle kavga ettiler

Bursa’da petrol istasyonu çalışanları ile müşteriler arasındaki yumrukların konuştuğu kavga kameralara yansıdı. Olay, merkez Osmangazi ilçesi Alaşar Mahallesi’nde meydana geldi.

Haber 14-04-23 10:40

Elazığ'da kuraklık nedeniyle su çekildi! Baraj sahasındaki 83 yıllık tren istasyonu gün yüzüne çıktı

1974 yılında Keban Baraj Gölü'nün su tutmasının ardından Elazığ'da su altında kalan yaklaşık 83 yıllık tren istasyonu gün yüzüne çıktı. 4 farklı binadan oluşan tren istasyonundaki yapıların sadece bazı duvar kısımları ayakta duruyor.

Haber 23-03-23 21:58

Togg için şarj istasyonu hamlesi! Bakan Varank açıkladı: 2023 sonuna kadar 5 bin adet...

Togg'da bugün itibarıyla önsipariş süreci başladı. Fiyat listesi, başvuru şartları ve özellikleri tümüyle netleşen yerli otomobil için şimdi de şarj istasyonu için atağa geçildi. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, 2023 sonuna kadar 2 binden fazlası yüksek hızlı olmak üzere, 5 binden fazla şarj istasyonunun faaliyete geçmesini öngördüklerini belirtti.

Finans 16-03-23 11:03

Taksim'e giden metrolarda seferler yapılmayacak! Saat 14'ten itibaren geçerli

İstanbul'da bazı metro hatlarında seferler saat 14.00'ten itibaren yapılmayacak. Seferi yapılmayacak hatlar M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı Taksim istasyonu, Şişhane istasyonu İstiklal Caddesi giriş-çıkışı ve F1 Taksim-Kabataş Füniküler hattı olarak açıklandı.

Finans 08-03-23 08:50

Karaköprü Belediyesi, Adıyaman'da zarar gören sağlık tesislerinde çalışma başlattı

Şanlıurfa'nın Karaköprü Belediyesi, 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Adıyaman'daki Aile Sağlığı Merkezi ile 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu (ASHİ) binasını onarıyor.

Yurthaber 01-03-23 11:50

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesinin tasarımı mobil enerji ve iletişim istasyonu afet bölgesinde kullanılacak

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesinin tasarımı "mobil enerji ve iletişim istasyonu" afet bölgesinde kullanılacak.

Yurthaber 28-02-23 13:49

Aziziye Belediyesi deprem bölgesinde

Aziziye Belediyesi, deprem bölgesi için seferber oldu. “Asrın Felaketi” olarak adlandırılan depremin hemen ardından Hatay’a gönderilen 25 kişilik ekip ve yanı sıra iş makinaları, arama-kurtarma ve enkaz kaldırma çalışmalarında doğrudan görev alırken, Adıyaman’da ise sıcak yemek istasyonu kuruldu.

Yurthaber 14-02-23 15:18

Deprem sırasında yaşandı! Dağ kenarında dehşete düşüren kareler: Trenler üst üste devrildi, ekipler alelacele harekete geçti

Geçtiğimiz hafta başından beri yürekleri yakan depremlerin ne denli yıkıcı etkiye sahip olduğu çeşitli tespitlerle ortaya çıkmaya devam ediyor. Bunun son örneği ise Gaziantep'te tren bakım istasyonunda park halinde bulunan 6 trenin devrildiğini gösteren kareler oldu. Fevzipaşa Tren İstasyonu yakınında da depremin etkisiyle dağdan kayalar kopup raylara düşerek tahribat yarattı. Dehşete düşüren kareler depreme acı bir iz daha bıraktı...

Haber 14-02-23 09:01

Ekrem İmamoğlu ‘bugün enteresan bir olay yaşandı’ diyerek anlattı: 'Takır takır enkazdan mesajlar düştü ve…'

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kahramanmaraş merkezli 2 büyük depremin vurduğu Hatay’da ‘bugün enteresan bir olay yaşandı’ diyerek dikkat çeken bir olay anlattı. İmamoğlu, İBB'nin bölgeye giden mobil istasyonu sayesinde bir kişinin enkaz altından kurtarılma hikayesini bölgedeki vatandaşlarla paylaştı. İşte İmamoğlu'nun anlattığı o olayın detayları...

Haber 13-02-23 16:29

Konya'da meslek liseliler depremzedeler için soba ve telefon şarj istasyonu üretiyor

Konya Selçuklu Mehmet Tuza Pakpen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri, "asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenenler için çadır sobası ve şarj istasyonu üretimine geçti.

Yurthaber 13-02-23 14:37

Bir gören bir daha baktı! Metro istasyonunda çırılçıplak yürüdü... Ayağındaki çoraplar dikkatleri çekti

Amerika Birleşik Devletleri’nin New York eyaletinde Manhattan bölgesine giden bir metro istasyonu ilginç görüntülere sahne oldu. İsmi açıklanmayan bir adam çırılçıplak metro istasyonunda yürüdü. Diğer yolcuların şaşkınlık dolu bakışlarına aldırış etmeden peronda metronun gelmesini bekleyen adamın sadece çorap giymesi ise herkesi şaşırtmaya yetti.

Trend 24-01-23 14:09

Esenler'de yol kenarında bekleyen gruba silahlı saldırı: 2 yaralı

Esenler’de bir akaryakıt istasyonu girişinde bekleyen bir gruba, yoldan geçen bir araç içinden ateş açıldı. Silahlı saldırıda, kurşunların hedefi olan 2 kişi yaralandı. Polis saldırıdan sonra kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Haber 23-01-23 00:53

Mart ayı bekleniyor! Bakan Dönmez o görüntüleri paylaştı: Karadeniz gazını evlere getirecek hat tamamlandı

Karadeniz gazını aktaracak ölçüm istasyonu ve kara boru hattı tamamlandı. Yerli gaz için Mart ayı beklenirken Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'den Karadeniz gazını evlere getirecek boru hattında yürütülen çalışmalarla ilgili paylaşım geldi. İşte ilk etapta günlük 10 milyon metreküp gaz aktarımı yapılacak o hattan görüntüler...

Finans 17-01-23 10:29

Kaslarınızı çalıştırıp zinde kalmanızı sağlayacak en iyi ağırlık çalışma istasyonları

Düzenli yapılan sporun sağlık için ne kadar önemli olduğunu bilmeyen yok. Spor yapmayı günlük rutini hâline getiren ve hayatını buna göre şekillendiren insanların kaslarını her gün çalıştırmak ve vücutlarının formunu kaybetmemek için birçok ağırlık aletine ihtiyaçları olur. Siz de dikkat çeken bir fiziğe ve kaslı bir vücuda sahip olmak istiyorsanız en iyi ağırlık çalışma istasyonu çeşitlerini listelediğimiz yazımızı incelemeye ne dersiniz?

Haber 11-01-23 17:13