Gazlı Bez Haberleri

Özel hastanede skandal! Doğum sırasında oldu, 2 yıl sonra fark edildi

Antalya’da Y.S. (32), 2 yıl önce özel hastanede doğum yaptı. Doğum sonrası kusma, ağrı ve iltihap gibi sorunlar yaşayan genç kadın, 2 yıl boyunca iyileşemedi. Başka bir hastanede tomografi çektiren kadın, öğrendiği gerçek sonrası hayatının şokunu yaşadı. Doğum sırasında Y.S.'nin vücudunda yaklaşık 30 santimetrelik gazlı bez unutulduğu ortaya çıktı. Gazlı bez ameliyatla alınırken, genç kadın, hastane ve doktor aleyhine dava açmaya hazırlanıyor. İşte detaylar...

Haber 30-11-2023 10:59

Yıllardır karın ağrısı yaşıyordu, gerçek 18 yıl sonra ortaya çıktı: 'Yüzde 73 engelli haline geldim'

Giresun'da 2005 yılında anjiyo olan Yaşar Çakmak'ın o günden sonra ağrıları geçmedi. Birçok hastaneye giden ve kanser teşhisiyle tedavi gören Çakmak, gerçeği 18 yıl sonra öğrendi. Karnında üç parça gazlı bez unutulduğu ortaya çıkan Çakmak, "Gazlı bezin tetiklemesi sonucu sağ ve sol kalçalarıma platin takıldı. İç organlarım zarar gördü. İlk ameliyat olduğumda zımba gibiydim şuanda yüzde 73 engelli haline geldim" dedi.

Haber 01-08-2023 13:45

Doğum yaptığı sırada içinde gazlı bez unutulduğunu iddia etti! “Tuvaletimi yaparken bir şeyin çıktığını fark ettim”

Tayland’ın Ratchaburi şehrinde yaşayan ismi açıklanmayan 24 yaşındaki bir kadın hastanede doğum yaptıktan sonra şiddetli ağrı şikayeti yaşadı. Genç kadın tuvalete gittiğinde doğum kanalından bir şeylerin çıktığını söyleyerek hastanenin ameliyat sırasında içinde gazlı bez unuttuğunu iddia etti. Genç kadının anlattıkları ülke gündemine yerleşti.

Trend 21-06-2023 08:08

Diğer Haber Etiketleri

Gazlı Bez

Gazlı Bez Hakkındaki Haberler Mynet'te. Gazlı Bez Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.