Bursa Ticaret Borsasi Haberleri

Gönlünden geçen adayı sıcağı sıcağına açıkladı! Mansur Yavaş'ın da istediği konuşuluyordu... Başkan olarak İmamoğlu'nu görmek istiyoruz

Cumhurbaşkanı adaylığı için adı son dönemde en çok geçen isimler olan Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın her ikisinin de Türkiye Belediyeler Birliği Başkanlığı koltuğunu istediği öne sürülmüştü. Bugün Marmara Belediyeler Birliği başkanlığına seçilen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey gönlünden geçen ismi açıklayıp tam destek mesajı verdi.

Haber 2024-05-08 14:59:42

Yeğen atamasından sonra Bursa'da çok tartışılacak bir iddia daha! Fatih Portakal canlı yayında ateş püskürdü: Onlar yedi, biz de yiyelim

AK Parti'den CHP'ye geçen Bursa Büyükşehir Belediyesi'nde yaşanan tartışmalı atamanın yankıları sürüyor. Yeğenini şirkete yönetici olarak atayan Başkan Mustafa Bozbey tepkiler üzerine bu kararından geri dönmüştü. Tepkisini dile getiren gazeteci Fatih Portakal yine Bursa'da yaşanan benzer bir iddiayı dile getirip "Siz Cumhuriyet Hısım Partisi misiniz?" diye sordu, "'Onlar yedi, biz de yiyelim' mantığıyla yaklaşıyorlar" deyip ateş püskürdü.

Haber 2024-05-08 08:58:32

Şahan Gökbakar, Bursa Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'i hedef aldı! Bu rezillik için sana oy veren herkesten özür dile

Komedyen Şahan Gökbahar sosyal medyada yaptığı yorumlarla gündemde. Gökbakarr, Bursa Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'in akrabalarını bazı görevlere atadığını duyunca kendini tutamadı ve sert ifadeler kullandı.

Magazin 2024-05-07 08:31:28

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nde tartışma yaratan atama! Yeğenini şirkete yönetici yaptı, İsmail Saymaz yeni gelişmeyi duyurdu

Bursa Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'in yeğenini belediyenin iştiraki olan bir şirkete yönetim kurulu başkanı olarak ataması gündem oldu. Atama haberi Başkan Bozbey'in yeğeni Furkan Bozbey'in yaptığı sosyal medya paylaşımıyla ortaya çıktı. Daha sonra Furkan Bozbey sosyal medya hesabında yaptığı birtakım değişikliklerle de dikkat çekti. Öte yandan gazeteci İsmail Saymaz yaptığı açıklamada Bozbey'in kararından vazgeçtiğini açıkladı.

Haber 2024-05-06 23:49:15

Fahiş fiyat ve stokçuluğa 61 milyon liralık ceza

Ticaret Bakanlığı'nın yaptığı açıklamaya göre, Haksız Fiyat Değerlendirme Kurulu tarafından fahiş fiyat artışı ve stokçuluk yaptığı tespit edilen işletmelere toplam 61 milyon 66 bin 431 lira idari para cezası uygulandı.

Finans 06-05-24 09:35

Birçok ilde otelleri vardı! Hülya Koçyiğit'in damadı Ender Alkoçlar'ın şirketi iflas etti

Sanatçı Hülya Koçyiğit'in damadı Ender Alkoçlar’a ait Alkoçlar Otelcilik A.Ş. iflas etti ve oteller birer birer kapatıldı. Temeli 75 yıl kadar önce atılan Alkoçlar Otelcilik'in Bursa Uludağ, Bodrum ve Antalya’da otelleri bulunuyordu.

Finans 05-05-24 22:48

İnternette bulduğu numarayı arayıp eve tamirci çağırdı, neye uğradığını şaşırdı! Nasıl bir olayın içindeyiz?

Bakırköy'de Gülay Erman, çamaşır makinesinin arızalanması üzerine internetten numarasını bulduğu tamirciyi evine çağırdı. İddiaya göre makinesini tamir için gelenlerden ne makinesini ne de parasını geri alabildi. Şikayetçi olan Erman, "Nasıl bir olayın içindeyiz, buna kim dur diyecek?" dedi. Tüketici Konfederasyonu (TUKONFED) Hukuk Komisyonu Başkan Yardımcısı Dr. Mücahit Saraçlı yetkisiz servislere karşı Ticaret Bakanlığı'nın Servis Bilgi Sistemi'nin (SERBİS) kullanılması gerektiğini hatırlattı.

Haber 05-05-24 13:09

Peş peşe zamlar isyan ettirmişti! Bakanlığın kararı işe yaradı: İki üründe indirimler başladı

Tavuk ve kırmızı et fiyatlarındaki fahiş fiyatlar vatandaşları isyan ettirmişti. Ticaret Bakanlığı'nın tavuk etine ihracat yasağı, Et ve Süt Kurumu'nun ise kırmızı ete müdahalesi sonrası fiyatlar düşmeye başladı.

Finans 05-05-24 10:34

Ticaret Bakanlığı 673 firmaya dahilde işleme izin belgesi verdi

Ticaret Bakanlığı martta 673 firmaya dahilde işleme izin belgesi verdi. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Firma talebine istinaden 31 dahilde işleme izin belgesi iptal edildi.

Finans 05-05-24 09:07

Bursa Uludağ'da mayıs ayında kar sürprizi!

Bursa Uludağ'da gece saatlerinde başlayan sağanak, sabah saatlerinde yerini kar yağışına bıraktı. Metrekareye 14 kilogram düşen kar, oteller bölgesini beyaza bürüdü.

Haber 04-05-24 17:38

Fahiş fiyat ve stokçuluğun cezaları artırılıyor: Kanun teklifi Meclis'te!

Son dakika: TBMM Başkanlığı'na sunulan kanun teklifi ile Türk Ticaret Kanunu'nda değişiklik yapılması için adım atıldı. Bu değişiklikler arasında, fahiş fiyat artışları ve stokçuluk gibi olumsuz uygulamaların önlenmesi için cezaların artırılması yer aldı. Kanun teklifi ile ekonomik düzenlemelerde yapılan değişikliklerin daha etkili olması ve tüketicilerin haklarının korunması amaçlanıyor.

Finans 03-05-24 15:12

Türkiye'nin 'İsrail' kararına iş dünyasından destek

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, İsrail ile ticaretin durdurulmasına ilişkin değerlendirmede bulundu. Avdagiç, "Türkiye, Gazze'ye 'kesintisiz ve yeterli' insani yardım akışına izin verilinceye kadar İsrail'le ticareti tamamen durdurarak Filistin'de işlenen insanlık suçuna karşı tavrını en üst seviyede ortaya koymuştur" dedi.

Finans 03-05-24 13:49

Türkiye'nin dış ticaret açığında artış

Nisan ayında dış ticaret açığı yıllık yüzde 13,3 ile 9,9 milyar dolar oldu. İthalat aynı dönemde yüzde 4,2 artışla 29,2 milyar dolar, ihracat ise 19,3 milyar dolar oldu.

Finans 03-05-24 10:55

Vergisi ödenen arabaya zam yok! Sıfır otomobil satışına yeni kurallar geliyor: Yüzde 10’luk ‘kapora’ detayı

Otomobil almak isteyenler dikkat! Fahiş fiyat artışının önüne geçecek yeni adımlar geliyor. Ticaret Bakanlığı harekete geçti. Araç satışında kurallar netlik kazanacak. Bayiler sıfır aracı yetkili satıcıya tahsis ettikten sonra vergisi ödendiği andan itibaren aracın fiyatını artıramayacak. 45 güne teslim edilecek araçlardan sadece yüzde 10 kaparo alınacak, ön teklif ve nihai tekliflerindeki fiyat farkı yüzde 5’ten fazla olmayacak.

Finans 03-05-24 07:30

SON DAKİKA | Cumhurbaşkanı Erdoğan 'O iş bitti' demişti! Türkiye, İsrail ile tüm ticari ilişkileri durdurdu

Bloomberg'e konuşan iki Türk yetkiliye göre, Türkiye İsrail'e ihracatı ve İsrail'den tüm ithalatı durdurdu. Konutla ilgili Ticaret Bakanlığı'ndan açıklama geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ortak basın toplantısında İsrail ile ticarete ilişkin sorulan soruya 'O iş bitti' yanıtını vermişti.

Finans 02-05-24 18:29

Sivas’ta kurbanlık fiyatları belirlendi

Sivas Ticaret Borsası tarafından yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde kurban kesimi ve fiyatları açıklandı.

Yurthaber 02-05-24 15:41

Sezonun ilk hasat edilen buğdayı Gaziantep Ticaret Borsasında işlem gördü

Adana'nın Yumurtalık ilçesinde hasadı yapılan sezonun ilk buğdayı Gaziantep Ticaret Borsasında (GTB) işlem gördü.

Yurthaber 02-05-24 14:45

Antalya başı çekti! Menü ve adisyonlara baktılar... Her ürün başına 2 bin 172 TL, katlanarak da artıyor

Antalya 'menü' denetiminde ilk sırada! Türkiye'de en çok menü denetiminin yapıldığı Antalya'da, yıl başından bu yana 3 bin 800 işletme denetlendi. Masalarda ve işletmenin girişinde fiyatların yazılı olduğu menüleri bulundurmayan işletmelere, menüdeki her ürün başına 2 bin 172 lira para cezası uygulanıyor. Antalya İl Ticaret Müdürü Halil Özşahan, "10 ürün varsa 10 çarpı 2 bin 172 lira şeklinde uygulanıyor. Ceza her ürün başına katlanarak artıyor" dedi.

Finans 02-05-24 12:14

Resmi Gazete'de yayımlandı: 5 dolardan 100 dolara kadar değişiyor... Bazı telefon parçalarında uygulanacak

Ticaret Bakanlığının İthalatta Gözetim Uygulanmasına İlişkin Tebliği, Resmi Gazete'de yayımlandı. Bazı telefon aksam ve parçalarının ithalatına gözetim uygulanması kararlaştırıldı. Tebliğ, 30 gün sonra yürürlüğe girecek.

Finans 02-05-24 11:56

Bursa merkezli 8 ilde jandarma tarafından düzenlenen “MAHZEN-36” operasyonlarında organize suç örgütü çökertildi

Bursa merkezli 8 ilde jandarma tarafından düzenlenen “MAHZEN-36” operasyonlarında elebaşılığını Semed Ötünç’ün yaptığı organize suç örgütü çökertildi.

Yurthaber 02-05-24 08:14

Bakanlık harekete geçti, düğmeye bastı! Otomobil piyasasına düzenleme yolda! Bayiye teslimden sonra zam yasaklanacak

Ticaret Bakanlığı fahiş fiyatla mücadele yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Bakanlık düğmeye bastı, taslak hazırlandı, otomotiv piyasasası için sert tedbirler geliyor. Zamdan, ön ödeme sınırına, ikinci el satışlarından ve teslim süresine kadar taslaktaki detaylar neler? Piyasayı neler bekliyor?

Finans 02-05-24 08:05

Bakan Şimşek 'Programımız çalışıyor' diyerek açıkladı: '8 aydır kesintisiz devam ediyor...'

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek dış ticaret rakamlarını değerlendirdi. Bakan Şimşek, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Programımız çalışıyor… Yıllık dış ticaret açığındaki iyileşme eğilimi sekiz aydır kesintisiz devam ediyor. Martta yıllık dış ticaret açığı önceki yılın aynı ayına göre 26 milyar dolar iyileşerek 92 milyar dolara geriledi. 2024 yılı ilk çeyreğinde yıllık mal ihracatı 257,6 milyar dolara, turizm gelirleri ise 56,3 milyar dolara ulaştı" dedi.

Finans 30-04-24 14:25

Bursa polisi trafik canavarlarına geçit vermedi

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptığı uygulamalarda kurallara uymayan 8 bin 61 sürücüye ceza kesti.

Yurthaber 30-04-24 14:11

Birinci katta yaşayanların kabusu olmuştu... Bursa Polisi’nden kaçamadı

Manisa’dan gelerek Bursa’da birinci katta yaşayanların korkulu rüyası olan hırsız, polisin amansız takibi sonrası kıskıvrak yakalandı.

Yurthaber 30-04-24 10:08

Son dakika! Beklenen oldu, bakanlık duyurdu: Tavuk eti ihracatına sınırlama getirildi

Son dakika! Ticaret Bakanlığı tavuk eti ihracatına sınırlama getirildiğini duyurdu. 1 Mayıs'tan 31 Aralık'a kadar en çok 80 bin ton ihracat yapılabilecek.

Finans 30-04-24 09:02

SON DAKİKA! Simit fiyatlarına bakanlık ayarı: Zorunlu hale getirildi

Son dakika haberi: Ticaret Bakanlığı simit fiyatları için harekete geçti. Fiyat tarifesinden bakanlığın onayı zorunlu hale getirildi.

Finans 30-04-24 08:17

Bursa merkezli Mahzen-32 operasyonunda adliyeye sevk edilen 27 zanlı tutuklandı

Bursa merkezli "Mahzen-32" operasyonunda adliyeye sevk edilen 27 zanlı tutuklandı

Yurthaber 30-04-24 07:54

Bursa merkezli Mahzen-32 operasyonlarında yakalanan 27 zanlı adliyede

Bursa merkezli 7 ilde suç örgütüne yönelik "Mahzen-32" operasyonlarında gözaltına alınan 27 zanlı adliyeye sevk edildi.

Yurthaber 29-04-24 14:05

Bakan Bolat, Almanya hedefini açıkladı: 60 milyar dolar ticaret hacmi

Ticaret Bakanı Bolat, "Türk ve Alman iş insanları 60 milyar dolar ticaret hacmini birkaç yılda başaracak" değerlendirmesini yaptı.

Finans 28-04-24 09:29

Ticaret Bakanlığı fiyatları düşürmek için harekete geçti! Tavuğa ihracat yasağı geliyor!

Peş peşe zamlarla gündem olan beyaz etteki fahiş fiyatların önüne geçmek için Ticaret Bakanlığı harekete geçti. Beyaz ete ihracat yasağı geliyor. Uludağ kırmızı et fiyatlarıyla ilgili de çalışmaların olduğunu söyledi.

Finans 26-04-24 14:27

Bakanlık uyardı! IBAN'ı olan herkesi ilgilendiriyor: Bunu yapmazsanız hapse girebilirsiniz

Ticaret Bakanlığı IBAN kiralamayla ilgili kolları sıvadı. Vatandaşlara yüksek kazanç vaadine karşı dikkatli olunması uyarısı yapıldı. Ayrıca hesap sahibi, hesabının başkası tarafından kullanıldığını bankaya bildirmezse, 6 aydan bir yıla kadar hapis cezası riskiyle karşı karşıya kalabilecektir. İşte dikkat edilmesi gereken hususlar...

Finans 26-04-24 10:36

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığından organize suç örgütü operasyonuyla ilgili açıklama

Bursa merkezli 7 ilde düzenlenen ve elebaşılığını Hakkı Saral'ın yaptığı organize suç örgütünün çökertildiği "Mahzen-32" operasyonlarında 24 şüphelinin gözaltına alındığı, 3 zanlının da yakalanması için çalışmanın sürdüğü bildirildi.

Yurthaber 26-04-24 10:05

Mahzen-32 operasyonlarıyla elebaşılığını Hakkı Saral'ın yaptığı organize suç örgütü çökertildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bursa merkezli 7 ilde düzenlenen "Mahzen-32" operasyonlarında elebaşılığını Hakkı Saral'ın yaptığı organize suç örgütünün çökertildiğini bildirdi.

Yurthaber 26-04-24 09:34

Bakan Yerlikaya duyurdu: Hakkı Saral’ın elebaşılığını yaptığı suç örgütü çökertildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bursa merkezli 7 ilde düzenlenen “Mahzen-32” operasyonları ile elebaşılığını cezaevinde olan Ümit Saral’ın kardeşi Hakkı Saral’ın yaptığı suç örgütünün çökertildiğini açıkladı.

Haber 26-04-24 08:40

SPK onayladı! Aralarında bilinen bir giyim mağazası da var: İki şirket daha halka arz oluyor

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Koton Mağazacılık Tekstil Sanayi ve Ticaret AŞ ile Lila Kağıt Sanayi ve Ticaret AŞ'nin halka arzını onayladı.

Finans 26-04-24 08:31

Yangın söndürme dronu kontrolden çıktı! Pervaneleri hortuma çarpıp parçalandı

Osmaniye'de bu yıl ilki düzenlenen Sanayi ve Ticaret Fuarı’na katılan bir firma tarafından tanıtım amacıyla uçurulan yangın söndürme dronu, kontrolden çıkarak düştü. Yaralananın olmadığı olay, cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 25-04-24 18:24

Ticaret Bakanlığı Michael Jordan imzalı 3 çift spor ayakkabıyı satışa çıkarttı! Fiyatı herkesi şaşırttı

Ticaret Bakanlığı, mevzuata uygun şekilde gümrük işlemi tamamlanmadığı için gümrükte terk edilen eski ABD’li basketbolcu Michael Jordan imzalı 3 çift spor ayakkabıyı 5 milyon liraya satışa çıkarttı.

Spor 25-04-24 15:26

Bursa’da hacze giden icra memuru ve avukatlar darp edildi

Bursa’da hacze giden 2 avukat ve 1 icra memuru darp edildi. Olayla ilgili Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Yurthaber 25-04-24 13:36

Yeni düzenleme yolda! Bakan Bolat'tan fahiş fiyat mesajı: 'Taviz vermeyeceğiz'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan fahiş fiyatla mücadelede yeni dönemin sinyalini vermiş ve bakanlıkların harekete geçtiğini söylemişti. Konuyla ilgili bir açıklama da Ticaret Bakanı Ömer Bolat'tan geldi. Bolat, , “Fahiş fiyata neden olanlara ve fırsatçılara taviz vermeyeceğiz” dedi.

Finans 25-04-24 12:50

Ticaret Bakanlığı'ndan 5 milyon liralık satılık ayakkabı! 100 bin lira teminat bedeli istendi, dünyaca ünlü ismin imzası var!

Ticaret Bakanlığı, mevzuata uygun şekilde gümrük işlemlerini tamamlamadığı için gümrükte terk edilen ABD'li eski basketbolcu Michael Jordan imzalı 3 çift spor ayakkabıyı 5 milyon liraya ihaleye çıkardı. İhalede 100 bin TL de teminat isteniyor.

Finans 25-04-24 12:09

Yer: Bursa! Saha bir anda boks ringine döndü: Teknik direktörün dili boğazına kaçınca...

Bursa'nın Gemlik ilçesinde U17 müsabakasında iki takımın teknik direktörleri arasında çıkan tartışma bir anda alevlendi. Tartışma kısa bir süre içerisinde kavgaya dönünce saha adeta bir boks ringine döndü. Yüzüne aldığı tekmenin etkisiyle dili boğazına kaçan teknik direktörün yaşadığı dehşet anları cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Spor 24-04-24 14:48

Türkiye'de yılın ilk çeyreğinde üretilen otomobillerin yarısından fazlası Bursa'da banttan indirildi

Otomotiv Sanayii Derneği üyesi firmalar, bu senenin ocak-mart döneminde 238 bin 274 otomobil üretti, 122 bin 724 otomobilin banttan indirildiği Bursa otomobil üretiminde yüzde 51,50 paya sahip oldu.

Yurthaber 24-04-24 11:20

Güven endeksleri açıklandı

Güven endeksi, nisanda geçen aya kıyasla hizmet sektöründe yüzde 2,8 azalırken, perakende ticaret sektöründe yüzde 1,9 arttı, inşaat sektöründe ise değişim göstermedi.

Finans 24-04-24 10:51

Fahiş fiyat için yeni düzenleme: Erdoğan önerdi, Bakanlık harekete geçti: ‘Tavsiye edilen fiyat’ uygulaması geliyor

Milyonlarca liralık para cezaları kesildi, hatta son olarak kapatma cezası uygulanacağı bile konuşuldu. Gıdada fatiş fiyat artışı yapanları hiç biri durduramadı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan fahiş fiyatta yeni bir adım daha atılacağının sinyalini verdi. ‘Tavsiye edilen fiyat’ uygulaması ile artık ürünün fiyatını üretici belirleyecek. Böylece günlük fiyat değişimleri rafa kalkacak. Ticaret Bakanlığı ise yasal düzenleme için çalışmalara başladı.

Finans 24-04-24 07:42

ÇAYMER yaş çay fiyatını açıkladı

Rize Ticaret Borsası (RTB) Çay Araştırma ve Uygulama Merkezince (ÇAYMER) nisan ayı içerisinde alımı yapılacak 2,5 yaprak elle toplanmış yaş çayın kilogram fiyatının 70 lira olduğu bildirildi.

Finans 23-04-24 11:12

Fahiş fiyatlarla mücadele mesaisi! Meclis'e geliyor... İşletmelere kapatma yaptırımı gündemde

Türkiye Büyük Millet Meclisi yoğun mesaisine devam ediyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için özel oturumun düzenleneceği Meclis'te gözler Ticaret Kanunu'nda yapılacak düzenlemelerde. Fahiş fiyatlarla mücadele kapsamında işletmelere ağır yaptırımlar düzenlenmesi gündemde.

Finans 21-04-24 11:51

İsrail sözleri gündem olan AK Partili Zeybekci'den yeni açıklama! Yeni Şafak yazarından sert tepki: Cumhurbaşkanımızın arkasına saklanma açıklaması da gelmiş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ekonomi İşleri Başkanı Nihat Zeybekci'nin İsrail'te ticaret sözleri günün en çok konuşulan konularından biri oldu. Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçarslan, "Bundan daha gerzekçe, bundan daha gerizekalıca bir açıklama duymadım." diyerek tepki gösterdi. Ardından Zeybekci'den bir açıklama daha geldi. Kılıçarslan o açıklamayı da eleştirdi. İşte detaylar...

Haber 20-04-24 15:07

'Başta İstanbul olmak üzere...' Prof. Dr. Orhan Şen saat verdi... 43 il için sarı alarm! Meteoroloji'den son dakika 20 - 24 Nisan hava durumu

Bugün hava nasıl olacak? Sıcaklıklar düşecek mi? Yağmur, fırtına, dolu var mı? Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün peş peşe yaptığı uyarıların ardından yurdun büyük bir bölümünde yaşayan vatandaşlar hava durumu ile ilgili gelişmeleri merakla takip ediyor. Meteoroloji, 43 il için sarı kodlu uyarı yaparken İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya ve diğer tüm illerde yaşayanlar uyarıları araştırılıyor. Prof. Dr. Orhan Şen sıcaklık düşüşüne dikkat çekerken pek çok il için saat vererek uyarı yaptı.

Haber 20-04-24 09:45

AK Partili Zeybekci'den tartışma yaratacak İsrail sözleri: Katliamı kınıyoruz eyvallah! Ama serbest ticaret anlaşmamızın olduğu bir ülke

Türkiye, İsrail'in Gazze'de yaptığı katliamlar nedeniyle geçtiğimiz günlerde bir takım kısıtlamalara gitmiş, kararı Ticaret Bakanlığı duyurmuştu. Kısıtlamaların daha da artması gündemdeyken AK Parti Ekonomi İşleri Sorumlusu Nihat Zeybekci'nin İsrail ile ilgili yaptığı açıklama tartışma konusu oldu. Zeybekci, "Katliamı kınıyoruz eyvallah ama İsrail serbest ticaret anlaşmamızın olduğu bir ülke." dedi.

Haber 20-04-24 08:28