Dursunbey Belediye Baskani Ramazan Bahcavan Haberleri

CHP Genel Başkanı Özgür Özel 3 günde 3 ameliyat geçirdi! Değişimi dikkat çekti

CHP lideri Özgür Özel, yerel seçimin ardından hem ses tellerinden hem de gözlerinden operasyon geçirdi. Üç günde 3 ameliyat geçirip sağlığına kavuşan Özel, Ramazan Bayramı için memleketi Manisa'ya gitti. Burada Manisa eski belediye başkanlarının mezarlarını ziyaret eden Özgür Özel'in değişimi de dikkatlerden kaçmadı. İşte detaylar...

Haber 2024-04-10 00:28:08

Seçimi kazanan Özlü: Şimdi proje zamanı! 100 projemizi hayata geçireceğiz

31 Mart yerel seçimleri, resmi olmayan sonuçlara göre Düzce Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü’nün zaferi ile sonuçlandı. Cedidiye Meydanındaki Ramazan Etkinlikleri Çadırında teşekkür konuşması yapan Başkan Özlü, “Düzce seçim dönenimdeki spekülasyonlara ve algı oyunlarına prim vermedi. Şimdi Düzce için proje zamanı… Önümüzdeki 5 yılda 100 projeyi tamamlayacağız” dedi.

Haber 2024-04-01 13:48:10

Emekliler güpegündüz akın etti: 2 bin TL'lik alışveriş kartını duyunca koşarak gittiler! Sancaktepe'deki görüntülere tepki gecikmedi

Sancaktepe Belediye Başkanı ve başkan adayı Şeyma Döğücü, emeklilere market alışverişi için her ay 2 bin TL bütçe içeren 'Sancaktepe Emekli Kart' vaadinde bulundu. Kart için oluşturulacak isim listesine adını yazdırmaya kalabalığın akın akın gittiği görüntüler sosyal medyada gündem oldu. İBB Meclis Üyesi İbrahim Özkan "Mübarek ramazan ayında; Yazıktır, günahtır, ayıptır" diyerek tepki gösterdi.

Finans 2024-03-29 11:08:00

Bozüyük Belediyesi İftar çadırında ilk oruçlar açıldı

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, ramazan ayının ilk iftarını Bozüyük Belediyesi tarafından Kasımpaşa Camii yanında kurulan iftar çadırında yaparak ramazan ayının bereketini ve paylaşmanın güzelliğini hemşehrileri ile birlikte yaşadı.

Yurthaber 2024-03-12 07:19:54

Odunpazarı Belediyesi merkezdeki ve kırsal mahallelerdeki camileri dezenfekte etti

Odunpazarı Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayı öncesinde belediye sınırları içerisinde bulunan camilerde dezenfekte ve ilaçlama çalışması yaptı.

Yurthaber 07-03-24 15:40

İmamoğlu duyurdu: İBB'nin Ramazan pidesi fiyatı belli oldu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "İBB'nin Ramazan pidesi fiyatı ne kadar oldu?" sorusunun yanıtını verdi. Ramazan sayılı günler kala pide fiyatları da belli oldu. İşte Halk Ekmek'te satılacak 340 gramlık pidenin fiyatı...

Finans 06-03-24 12:17

İzmir'de 25 bin emekliye nakdi bayram desteği: Kimler yararlanabilecek, ne zaman hesaplara yatacak?

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 25 bin emekliye Ramazan Bayramı öncesi nakdi destek yapılacağını duyurdu. Soyer, "Mutfaklarınızdaki yangını biraz olsun hafifletebilirsek ne mutlu bize." düşüncesini dile getirdi.

Finans 23-01-24 13:18

Belediyede yumruklu kavga: Başkanın makam odasında birbirlerine girdiler! 'Burası sizin babanızın çiftliği mi?'

Antalya’nın Aksu ilçesinde Belediye Başkanı AK Parti’li Halil Şahin ile İYİ Parti Grup Sözcüsü Ramazan Özen arasında belediye meclis toplantısında tartışma yaşandı. Başkan Şahin'in zabıtalara "alın bunları" demesi üzerine İYİ Partili meclis üyeleri "Burası sizin babanızın çiftliği mi?" diye karşılık verdi. Mecliste arbede çıktı. Meclis üyelerinin dışarı çıkarılmasıyla süren gerginlik, Şahin'in makam odasına taşındı. İki partinin meclis üyeleri, makam odasında yumruk yumruğa birbirine girdi.

Haber 03-08-23 11:23

Mecliste tartışma başladı, başkanın makam odasında yumruklar konuştu

Antalya’nın Aksu ilçesinde Belediye Başkanı Halil Şahin ile İyi Parti Grup Sözcüsü Ramazan Özen arasında başlayan tartışma sonrasında arbede yaşandı.

Yurthaber 03-08-23 07:55

Bahçeli nikah şahidi oldu, Erdoğan mesaj gönderdi!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek'in kızı Ece Şimşek ile Muharrem Türker çiftinin düğününde nikah şahidi oldu. Düğüne çok sayıda siyasi isim katılırken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da mesaj gönderdi.

Haber 26-07-23 22:36

SON DAKİKA | Mansur Yavaş, ASKİ Genel Müdürü Erdoğan Öztürk'ü görevden aldı

Son dakika haberi: Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü (ASKİ) Erdoğan Öztürk'ü görevden aldı. Öztürk'ün yerine vekaleten ASKİ Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Işık getirildi.

Haber 14-06-23 17:55

Malatya'dan ayrılan depremzedelerin kente dönüşü sürüyor

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından binlerce kişinin kentten ayrıldığını belirterek, "Ramazan Bayramı ile vatandaşlarımızın Malatya'ya geri dönüşleri hızlandı. Baharla birlikte inşallah bu geri dönüşler daha da hızlanacak." dedi.

Yurthaber 26-04-23 12:19

Büyükşehir, bayramda 236 bin vatandaşa tramvayla ücretsiz ulaşım hizmeti sağladı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Ramazan Bayramı’nda 3 gün boyunca raylı sistem araçlarıyla 236 bin 162 vatandaşa ücretsiz ulaşım imkânı sağlandığını açıkladı.

Yurthaber 24-04-23 11:10

Başkan V. Subaşı mezarlık ziyaretine gelen vatandaşlara çiçek hediye etti

Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, şehir mezarlığında yakınlarının kabirlerini ziyarete gelen vatandaşlara çiçek takdim ederek Ramazan bayramlarını kutladı.

Yurthaber 23-04-23 13:36

Ertuğrul Başkan, bayram sevincini vatandaşlarla paylaşıyor

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Ramazan Bayramı’nın sevincini cadde cadde, sokak sokak gezerek 7’den 70’e tüm hemşehrileri ile paylaştı.

Yurthaber 23-04-23 11:24

Büyükçekmece’de bayram coşkusu

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, her bayramda olduğu gibi bu Ramazan Bayramı´nda da ilçenin 24 mahallesini gezerek, Büyükçekmece Ailesi ile bayramlaştı.

Yurthaber 23-04-23 10:45

Bayramda geleneksel keşkek buluşması

Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, Ramazan Bayramında vatandaşların bayramını kutlayarak geleneksel keşkek ikramına katıldı.

Yurthaber 23-04-23 10:00

Başkan Böcek Ramazan Bayramı’nı Gaziantep Nurdağı’nda karşıladı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, bayram namazını yaşanan acılar nedeniyle bayramın buruk kutlandığı Gaziantep Nurdağı’nda kıldı.

Yurthaber 21-04-23 15:15

Erbakan'ın mektubu 26 yıl sonra Erdoğan'a ulaştı! Dikkat çeken detay…

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 1997 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi olduğu döneme ilişkin dikkat çeken bir detay ortaya çıktı. Dönemin Başbakanı Necmettin Erbakan'ın dönemin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olan Recep Tayyip Erdoğan'a 1997 yılında gönderdiği Ramazan Bayramı tebriği 26 yıl sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ulaştı. O anların görüntüsü ortaya çıktı…

Haber 21-04-23 08:50

Belediye, pazarcı esnafıyla anlaştı! Kuru soğan 5 lira oldu... Vatandaşlar akın etti

Haymana Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesinde pazarcı esnafıyla anlaştı. Esnaf, pazarda kuru soğanın 5 liraya satılmasını sağladı. Soğanın kilosunun 5 lira olduğunu gören vatandaşlar ise kapış kapış satın aldı.

Haber 20-04-23 16:20

Büyükşehir’in hayvanat bahçesi bayramda iki gün ücretsiz

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Anadolu Harikalar Diyarı’nda faaliyet gösteren Büyükşehir Belediyesi’ne ait Hayvanat Bahçesi’nin, Ramazan Bayramı’nın ikinci ve üçüncü gününe denk gelen 22 ve 23 Nisan günlerinde ziyaretçilerine ücretsiz olacağını söyledi.

Yurthaber 20-04-23 11:47

Yoğun ilgi! Nüfusu 6 bin 600'den 50 bine çıkacak... Belediye Başkanı açıkladı: Gerekli tedbirleri alarak, hazırlıklarımızı tamamladık

Ramazan Bayramı'na çok az kaldı. Bayram tatilini iyi değerlendirmek isteyenler uygun yerleri ararken, Bartın'ın 6 bin 600 nüfuslu ilçesi Amasra'da ise bayram tatili öncesi tüm konaklama tesislerinde doluluk oranı %100'e ulaştı. Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır, "İlçemizi ziyaret edecek günübirlikçi yerli turistlerimiz ile nüfusumuzun 50 bine ulaşmasını bekliyoruz" dedi. Çakır, yoğunluk nedeniyle bir aksaklık yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alınıp, hazırlıkların tamamlandığını da söyledi.

Haber 19-04-23 11:24

Toplu iş sözleşmesi mutlu sonla bitti! En düşük maaş 15 bin TL oldu

Kartepe Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası arasında süren toplu iş sözleşmesi mutlu sonla bitti. Yapılan sözleşme ile çalışanların en düşük yevmiye ücreti 515 TL, en düşük net maaş ise 15 bin TL oldu. Öte yandan toplu iş sözleşmesine göre bayram ikramiyeleri de Ramazan Bayramı için 3 bin TL, Kurban Bayramı için 5 bin TL olarak belirlendi.

Finans 05-04-23 17:18

İBB ve Üsküdar Belediyesi arasında 'yer' gerginliği! Zabıtalar birbirine girdi, çok sert açıklama geldi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ile Üsküdar Belediyesi zabıta ekipleri arasında ramazan etkinliği platformunun kurulacağı yer nedeniyle gerginlik yaşandı. Vatandaşların da müdahil olduğu gerginlik, polis ekiplerinin araya girmesiyle yatıştırıldı. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ise sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Haber 21-03-23 16:18

Ramazan öncesi fırınlarda hijyen denetimi

Tokat’ın Turhal ilçesinde Ramazan ayına sayılı günler kala belediye zabıta ekipleri tarafından fırınlarda temizlik, hijyen ve ekmek gramajı denetimi yapıldı.

Yurthaber 17-03-23 13:43

Kilis’te “Mobil Demokrasi Türkiye uygulaması

Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan, “Mobil Demokrasi Türkiye" uygulaması hayata geçeceğini söyledi.

Yurthaber 26-12-22 10:35

Kilis’e bin konut daha yapılacak

Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan, yapımı devam eden TOKİ konutlarına ek olarak bin konut daha yapılacağını söyledi.

Yurthaber 29-11-22 14:20

Tabiat zengini Dereli, turizmde ivme kazandı

Mavigöl, Göksu travertenleri ve yaylalarıyla doğanın tüm güzelliklerini içinde barındıran Dereli, doğaseverlerin tercihi arasında yer alıyor - Dereli Belediye Başkanı Zeki Şenlikoğlu: - "İlçemizde bu yaz döneminde özellikle Ramazan Bayramı'ndan bu yana turistlerin ve gurbetçilerin gelmesiyle 500 bin kişinin üzerinde turizm hareketi oluştu"

Yurthaber 08-10-22 11:01

50 torunları var! Evliliklerinin 75'inci yılında nikah tazelediler

Ordu'da 50 torunları olan çift, birlikteliklerinin 75. yılında nikah tazeledi. Ramazan Bayramı dolayısıyla çocukları ve torunlarıyla bir araya gelen çiftin nikahını Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe kıydı.

Haber 02-05-22 23:55

Antalya Valisi Yazıcı ile Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek, Ramazan Bayramı'nı kutladı

Antalya Valisi Yazıcı ile Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek, Ramazan Bayramı'nı kutladı

Yurthaber 01-05-22 18:59

Malatya’da belediye otobüsleri bayramda ücretsiz

Malatya Büyükşehir Belediyesine ait Toplu Taşıma Hizmetleri (MOTAŞ) veren araçlar Ramazan Bayramı süresince vatandaşlara ücretsiz olarak hizmet verecek.

Haber 01-05-22 17:56

Şanlıurfa'da Ramazan Bayramı'nda turist hareketliliği yaşanacak

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül: - "Şimdi otellere baktığımızda doluluk oranlarının yükseldiğini görüyoruz, geçen sene de yüzde 98'e kadar doluluk oranı görmüştük" - Şanlıurfa Bölgesel Turist Rehberleri Odası Genel Sekreteri Müslüm Çoban: - "Misafirlerimiz gelmeden önce otel, araç kiralama ya da rehberler için şimdiden rezervasyon yaparsa iyi olur"

Yurthaber 20-04-22 12:15

Sosyal medyada yazdıkları gündem olmuştu! Savcı Sayan'dan Özgür Demirtaş'a 2 kilo et göndermesi

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan Ramazan ayı boyunca durumu iyi olmayan vatandaşlara günde 2 kilo et dağıtacağını açıklamış, Prof. Dr. Özgür Demirtaş da bunu yapamayacağını iddia etmişti. Bugün kasaplarla birlikte kesimhaneye giren Sayan eti dağıtacağını belirtip Demirtaş'a göndermede bulundu.

Haber 02-04-22 20:20

Türkiye'nin en ucuz pidesini bu ilçe satacak! Fiyatı bir şişe su bile daha pahalı...

Ramazana çok kısa bir süre kala pide fiyatları araştırılıyor. Bu yıl ortalama 5 liradan satılacak olan pide fiyatları için Kahramanmaraş’ta dikkat çeken bir karar alındı. Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, halk ekmek fabrikasında pidenin 1 liradan satılacağını duyurdu. Karar ile Türkiye'de en ucuz Ramazan pidesinin satıldığı yer Elbistan olacak.

Finans 31-03-22 14:16

Karatay Belediyesi 20 bin çocuğa Ramazan hediyesi başvuru şartları nelerdir? Karatay Belediyesi Ramazan hediyesi başvurusu nasıl, nereden yapılır?

Karatay Belediyesi 20 bin çocuğa Ramazan hediyesi başvuru şartları nelerdir? sorusunun yanıtı Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca tarafından yapılan açıklamanın ardından merak konusu oldu. Peki Karatay Belediyesi 20 bin çocuğa Ramazan hediyesi başvuru şartları nelerdir? Ramazan hediyesi başvurusu nasıl, nereden yapılır? İşte detaylar...

Haber 22-03-22 08:58

Ramazan pidesi kaç TL? Halk Ekmek'te Ramazan pidesi ne kadar oldu 2022?

Ramazan pidesi kaç TL? sorusunun yanıtı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yaptığı açıklama üzerine sosyal medyada yapılan paylaşımlar sonrası merak konusu oldu. Bu kapsamda Ramazan pidesi kaç TL? Halk Ekmek'te Ramazan pidesi ne kadar oldu? sorularının yanıtını öğrenmek isteyen internet kullanıcıları yaptıkları araştırmalara hız verdi. İşte ayrıntılar...

Haber 16-03-22 14:08

Elinde bıçakla belediyeye zorla girmeye çalıştı, polis tarafından vuruldu

İzmir'de, eski belediye çalışanı olduğu öğrenilen ve hakkında çok sayıda suç kaydı olan şüpheli, elindeki bıçakla zorla binaya girmeye çalıştı. İddiaya göre, belediye binasına zorla girmeye çalışırken güvenlik görevlisi ve polise de saldıran Ramazan E. polis tarafından baldırından vurularak etkisiz hale getirildi.

Haber 25-02-22 09:18

Gönül Dağı'nın Asuman'ı kimdir, gerçek adı ne? Hazal Çağlar kaç yaşında ve nereli?

Hazal Çağlar, TRT 1 ekranlarının fenomen dizisi Gönül Dağı dizisinde Asuman rolüne hayat veriyor. Oyunculuğuyla gündeme gelen Hazal Çağlar, dizide belediye başkanının kızıdır. Ramazan Asuman'a aşıktır ancak Asuman ona yüz vermez. İşte Hazal Çağlar hakkında merak edilenler...

Magazin 16-01-22 00:11

Diyarbakır Çermik'te tarihi mekanların çöpleri gönüllülerin eliyle temizleniyor

Kaymakam Ramazan Polat ve Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, Çevre Dostu Turizm Elçileri Projesi kapsamında öğrenciler, öğretmenler, kamu çalışanları ve gönüllülerle turizm bölgelerinde temizlik çalışması yürütüyor - Polat: - "Çermik'te başlı başına imkanlar çok fazla. Ziyaretçiler, sabah kahvaltıyı Şeyhandede Şelalesi'nde yapacak, öğleden sonra Sinek Çayı'nda dinlenecek. Sonrasında Gelincik Dağı'na çıkacak ve güzel bir manzara seyredecek. Akşam da kaplıcalarda sıcak suyla buluşacak"

Yurthaber 05-07-21 12:03

Peygamberler şehri Şanlıurfa, bayram sonrası turizmden umutlu

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül: - "Ramazan bayramının ardından tam kapanmanın sona ermesiyle güzel günler bizi bekliyor. O güzel günler geldiğinde Şanlıurfa turizm noktasında patlama yapacak inşallah" - Şanlıurfa Bölgesel Turist Rehberleri Odası Başkanı Müslüm Çoban: - "Pandemi etkisinin kırılmasıyla inanıyorum ki Şanlıurfa'da ikinci bir Göbeklitepe yılı yaşayacağız"

Yurthaber 16-05-21 11:00

YTB'nin Türkiye Bursları öğrencileri ülkelerindeki ramazan ve bayram geleneklerini anlattı

İÜ Yeni Türk Edebiyatı Doktora Öğrencisi Bosnalı Ceylana Yohiç: - "Bayram namazı, akraba ziyaretleri, bayram kahvaltıları, çocuklara bayram harçlığı verilmesi gibi birçok ortak geleneğimiz var. Mesela biz de bayram ziyaretine gelen misafirlere Boşnak kahvesi ve baklava ikram ediyoruz" - İÜ Eczacılık Fakültesi 3'üncü sınıf öğrencisi 23 yaşındaki Mısırlı Yahya Rıdvan: - "Türkiye'de salgından önce belediye ve vakıfların düzenlediği toplu iftarlar beni çok etkiliyor"

Yurthaber 13-05-21 11:05

RAHMET VE BEREKET AYI RAMAZAN - Sivas'ta ihtiyaç sahiplerinin iftar sofrası gönül belediyeciliği ile bereketleniyor

Sivas Belediyesi bünyesinde 17 yıldır hizmet veren Hayat Ağacı Derneği, Kovid-19 salgını dönemine denk gelen ramazanda dar gelirlilerin mutfak ihtiyacını gıda kolileriyle karşılıyor, iftar sofralarına da her gün ana yemek, pilav, salata, tatlı ve içecekten oluşan menüyü ulaştırıyor - Belediye Başkanı Hilmi Bilgin: - "Toplumun her kesimi bu salgından farklı şekilde etkilendi. Bu süreçte derneğin yardım envanterini daha da genişleterek sosyal belediyeciliğin gereğini yerine getiriyoruz"

Yurthaber 07-05-21 11:07

İzmir Kemalpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Coşkun, Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybetti

İzmir'de, Kemalpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Coşkun (63), yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Haber 03-05-21 23:46

Torbalı Belediye Başkanı Ramazan İsmail Uygur hayatını kaybetti

Solunum rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırılan İzmir’in Torbalı ilçesi Belediye Başkanı Ramazan İsmail Uygur bir süredir tedavi gördüğü Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

Haber 18-04-21 23:55

RAHMET VE BEREKET AYI: RAMAZAN - Şam'dan İzmir'e uzanan lezzet zülbiye iftar sofralarını tatlandırıyor

Osmanlı döneminde Şam'da askerlik yapan İzmirli bir tatlıcının, görev dönüşü Bergama'ya getirerek yaygınlaştırdığı zülbiye sadece ramazanda üretiliyor - Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu: - "Bu tatlı ilçede ramazanın geldiğini gösteren en güzel geleneklerden biri" - Dedelerinden miras kalan geleneği sürdüren helvacı Zeki Demeli: - "Özellikle ramazanın ilk günleri olması dolayısıyla aşırı talep var. Farklı kentlerde yaşayan Bergamalılar da bu ürünü istiyor"

Yurthaber 16-04-21 11:04

Amasya'da ramazanda 157 yıllık bando geleneği yaşatılıyor

Kentte iftar ve sahur saatlerinde tarihi Harşena Kalesi'ne çıkarak konser veren belediye bandosu, bu ramazanda da asırlık geleneği sürdürdü - Yılın ilk iftarında 1,5 asırdır kullanılan ramazan topunu ise Amasya Valisi Mustafa Masatlı ve Belediye Başkanı Mehmet Sarı ateşledi

Yurthaber 13-04-21 22:18

Konyalı çocuklar ramazan bilincini iftariyelik setiyle kazanacak

Meram Belediyesince, dini değerlerin öğretilmesi ve manevi duyguların pekiştirilmesi amacıyla hazırlanan "iftariyelik" adlı etkinlik seti, ilçedeki 14 bin çocuğa dağıtıldı - Belediye Başkanı Mustafa Kavuş: - "Çocukluğumuzun ramazanları dediğimiz; hepimizin yaşadığı, geçmişten gelen çok güzel anılarımız var. Çocuklarımızın da aynı ramazan ruhunu, maneviyatını yaşaması için eğlenerek öğrenmelerine uygun bir hediye seti hazırladık. Bu sayede çocuklarımız dini bilgilerini ve manevi duygularını keyifli bir şekilde pekiştirecek"

Yurthaber 11-04-21 12:25

Ankara'da Halk Ekmek'te ekmek 1 lira mı oldu? Açıklama geldi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş son dakika sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Ramazan ayında Ankara'da ekmeğin Halk Ekmek bayilerinde 1 TL olacağını duyurdu.

Finans 08-04-21 10:42

Mağdur besiciye 3 gebe inek verildi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 9 büyükbaş hayvanı elektrik akımına kapılarak telef olan Ramazan Yılmaz’a verdiği sözü yerine getirerek, 3 gebe inek hediye etti.Korkuteli ilçesi Bozova Mahallesi’nde geçtiğimiz ay Ramazan Yılmaz’a ait ahırda 9 inek elektrik akımına kapılarak telef olmuştu.

Yurthaber 07-04-21 15:44