Lg Vu Iii Haberleri

Kehanetler peşi sıra geldi! Son sözü Baba Vanga söyledi... Kehanetleri sosyal medyada çok konuşuldu

1996 yılında ölen kör mistik Baba Vanga, İran-İsrail gerilimin ardından 2024 yılına ilişkin yaptığı kehanetleriyle bir kez daha sosyal medyanın gündemine yerleşti. Orta Doğu gerilimi tüm dünyanın konuştuğu bir konu haline gelirken Baba Vanga kehanetleriyle, III. Dünya Savaşı için endişelerin artmasına neden oldu.

Trend 2024-04-17 08:15:28

Bakan Yumaklı duyurdu, 81 ilde yaygınlaşacak! 785 milyon Euro hibe desteği geliyor

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "IPARD III Programı'na yeni dahil ettiğimiz sektörlerle kırsalı kalkındırmaya devam ediyoruz. 81 ilimize yaygınlaştırdığımız IPARD III Programı kapsamında 7 yıl içinde 785 milyon Euro hibe desteği kullandırılacak" açıklamasını yaptı.

Finans 2024-03-19 12:39:22

'Geçmişe dönme meditasyonu' yaptı! 'Bir önceki hayatımda sultan çıktım' dedi sosyal medyadan yorum yağdı

TikTok'ta son dönemde özellikle geçmişe dönme meditasyonu olarak bilinen bir akım gündeme geldi. Meditasyon sayesinde geçmiş hayatlarına gittiklerini iddia eden kullanıcılardan bir tanesi kendisinin Osmanlı padişahı III. Murad'ın eşi Safiye Sultan olduğunu iddia edince sosyal medyada gündem oldu.

Trend 2024-02-27 08:46:09

Buckingham Sarayı Kral Charles'ın hastalığını duyurdu! Endişe verici

Buckingham Sarayı, İngiltere Kralı III. Charles'ın hastalığını duyurdu. Charles'ın, ocak sonunda prostat büyümesi nedeniyle tedavi gördüğü sırada yapılan testlerde, başka bir "endişe verici" durumun fark edildiği ve Kral Charles'a kanser tanısı konduğu bildirildi.

Haber 2024-02-05 21:13:33

Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: Anka III havalandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, TUSAŞ tarafından geliştirilen insansız savaş uçağı Anka III'ün ilk uçuşunu başarıyla gerçekleştirdiğini duyurdu.

Haber 28-12-23 16:16

Koç Holding'den batarya hücresi üretim tesisi yatırımına ilişkin açıklama

Koç Holding, "batarya hücresi üretim tesisi" yatırımına ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada, Koç Topluluğu'nun katılımı ile Ford Motor Company ve LG Energy Solution tarafından Ankara'da gerçekleştirilmesi planlanan batarya hücre üretimi yatırımından vazgeçildiği belirtildi.

Finans 10-11-23 21:07

Burdur'da Kırsal Kalkınma Bileşeni IPARD III tanıtım toplantısı yapıldı

Burdur'da Avrupa Birliği (AB) tarafından aday ve potansiyel aday ülkelere destek vermek amacıyla oluşturulan "Katılım Öncesi Yardım Aracı - Kırsal Kalkınma Bileşeni (IPARD 3)" programının tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

Yurthaber 20-10-23 07:31

Emre Kurttepeli GBA Mentor Clinic III açılışında konuştu

GBA Mentor Clinic III, bu yıl 50 yatırımcı ve yaklaşık 500 girişimcinin katılımıyla 29 Nisan 2015 Çarşamba günü Sheraton Maslak’ta gerçekleşti.

Finans 06-07-23 12:46

Emre Kurttepeli Participated as a Keynote Speaker to the GBA Mentor Clinic III

The event started with keynote speech of President of GBA and Mynet Chairman.

Finans 06-07-23 11:17

Konya'daki Uluslararası Türkçe Tiyatro Yapan Ülkeler Festivali sürüyor

Konya'da düzenlenen "15. Bin Nefes Bir Ses Uluslararası Türkçe Tiyatro Yapan Ülkeler Festivali", "Ana-Dolu Milli Mücadelenin Cesur ve Kayıp Kadınları" ve "III. Richard" oyunlarıyla devam etti.

Yurthaber 25-05-23 07:42

Antik dönemlerin aşk ve kahramanlık hikayelerinin taşlara işlendiği sürgün eserler

Türkiye'den yurt dışına kaçırılan Knidos Aslanı, Nereidler Anıtı, Zeus Sunağı, Halikarnas Mozolesi, Milet Antik Kenti Agora Kapısı, Trysa Heroonu, İhtiyar Balıkçı heykeli, II. Selim ile III. Murat türbesi ve I. Mahmut Kütüphanesi çinileri, Karkamış Antik Kenti'ne ait mozaikler, Payava Lahdi ve Harpy Anıtı gibi dönemlerinin aşk ya da kahramanlık hikayelerini günümüze taşıyan eserlerden bazıları, Berlin, Paris, Viyana ve Londra'daki müzelerde sergileniyor.

Yurthaber 11-05-23 11:54

Yaşayan Nostradamus olarak anılıyor! Kral Charles kehaneti gündem yarattı... “Tahttan çekilecek”

Tüm dünyanın gözü kulağı İngiltere’de gerçekleşen Kral III. Charles’ın taç giyme törenine çevrilmişken Brezilyalı kahin Athos Salome’nın kehaneti dikkatleri çekti. Daha önceki yıllarda Kraliçe II. Elizabeth’in ölümü ve koronavirüs salgınını önceden tahmin eden kahin bu kez Kral Charles’la ilgili kehanetiyle gündem yarattı.

Trend 06-05-23 15:08

İngiltere için büyük gün geldi! Kral III. Charles resmen İngiltere Kralı oldu... Eşi Camilla ile birlikte taç giydi

Kraliçe 2. Elizabeth’in vefatının ardından tahtın yeni sahibi Kral 3. Charles oldu. İngiltere Kralı III. Charles bugün yapılan resmi törenle kraliyet ailesinin yeni lideri oldu. İngiltere'de, 70 sene sonra ilk kez gerçekleşen taç giyme törenine ülkenin dört bir yanından gelen halk Londra sokaklarını doldurarak yoğun ilgi gösterdi. Wesminster Abbey Kilisesi'nde gerçekleşen törene kraliyet üyelerinin yanı sıra siyasi liderler ve ünlü isimler de katıldı.

Trend 06-05-23 14:15

Dünyanın gözü orada! Londra'da taç giyme töreni için hazırlıklar tamamlandı

İngiltere’nin başkenti Londra’da Kral III. Charles'ın taç giyme töreni için hazırlıklar tamamlandı.

Haber 05-05-23 16:23

Buckingham Sarayı önünde silahlı olduğu şüphesiyle bir kişi gözaltına alındı!

İngiltere’de Buckingham Sarayı'nın önünde silahlı olduğundan şüphelenilen bir kişi gözaltına alındı. Buckingham Sarayı, olay sırasında Kral III. Charles’ın ve eşi Kraliçe Camilla'nın sarayda olmadığını duyurdu.

Haber 02-05-23 23:26

İngiltere Kralı 3. Charles ilk yurt dışı ziyaretini Almanya'ya yaptı! Berlin'de askeri törenle karşıladı

İngiltere Kralı III. Charles ilk yurt dışı ziyaretini yaptı. Kral Charles eşi Kraliçe Camilla ile Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier ve eşi Elke Büdenbender'in davetlisi olarak Almanya'ya geldi. Kral III. Charles ve eşini, Cumhurbaşkanı Steinmeier ile eşi Elke Büdenbender, tarihi Brandenburg Kapısı önünde askeri törenle karşıladı. İngiltere kraliyet ailesinin ziyareti sırasında Berlin'de çok büyük güvenlik önlemleri alındı. Kentte pek çok yol trafiğe kapatıldı.

Haber 29-03-23 21:37

Koç, batarya hücresi üretimi için Ford ve LG ile anlaştı

Koç Holding batarya hücresi üretimi için Ford Motor Company ve LG Energy Solution ile anlaşma imzaladı.

Finans 22-02-23 07:48

İngiltere Kralı III. Charles’ın eşi Kraliçe Camilla koronavirüse yakalandı

Buckingham Sarayı tarafından yapılan açıklamada, İngiltere Kralı III. Charles’ın eşi Kraliçe Camilla’nın koronavirüs testinin pozitif çıktığı bildirildi.

Haber 13-02-23 21:29

Çin'de korkutan tablo! Bir haftada 10 binden fazla kişi Kovid-19'dan öldü

Çin'de geleneksel Ay takvimine göre yeni yıl kutlamasının öncesindeki haftada Kovid-19'a bağlı 10 binden fazla ölüm kaydedildiği açıklandı. CDC Baş Epidemiyeloğu Vu Zunyou yaptığı açıklamada, tedbirlerin kaldırılmasının ardından geçen sürede Çin nüfusunun yüzde 80'inden fazlasının enfekte olduğunun tahmin edildiğini ifade etti.

Haber 22-01-23 16:31

Kuruluş Osman Valide Sultan kimdir, nasıl öldü? Deniz Barut'un canlandırdığı Valide İsmihan Sultan kaç yaşında?

İsmihan Sultan karakterini ATV'deki Kuruluş Osman dizisinde Deniz Barut canlandırmaktadır. Tarihte, Veziriazam Sokullu Mehmed Paşa'nın eşi olan İsmihan Sultan, III. Murad'ın kız kardeşi olarak bilinir. İsmihan Sultan karakterine hayat veren Deniz Barut, şarkıcı Derya Uluğ'a benzerliği nedeniyle karıştırılmaktadır. Deniz Barut, 19 Mart 1983 yılında Denizli'de dünyaya gelmiştir. Peki, Kuruluş Osman'ın Valide Sultan'ı Deniz Barut kimdir? Tarihte İsmihan Sultan'ın yeri nedir? İşte ayrıntılar...

Magazin 18-01-23 21:54

Apple için yeni bir dönem başlayacak: Kendi ekranlarını kullanacak!

Apple'ın 2024'ten itibaren iPhone ve Apple Watch gibi mobil cihazlarında kendi tasarladığı ekranları kullanmayı planladığı iddia edildi. Teknoloji devinin Samsung ve LG gibi ekran konusunda iş birliği yaptığı ortaklarına olan bağımlılığını azaltmak amacıyla böyle bir adım atacağı söyleniyor. İddialara göre geçiş, microLED ekran teknolojisini kullanacak bir Apple Watch ürünüyle başlayacak.

Haber 11-01-23 16:04

İngiltere Kralı III. Charles adeta kurtlarını döktü! Müziğin ritmine dayanamayınca dans pistine çıktı

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth’in 96 yaşında hayatını kaybetmesi sonucu tahta oğlu III. Charles çıkmıştı. İngiltere Kralı III. Charles, son olarak Yahudilerin "Hanuka" bayramı öncesi Londra'daki bir halkevine ziyarette bulundu. Yahudi toplumuyla bir araya gelen Kral Charles düzenlenen etkinlikte müziğin ritmine dayanamayıp dans pistine çıktı. İngiltere Kralı III. Charles adeta kurtlarını döktü! İngiltere Kralı'nın dans hünerlerini sergilediği anlar büyük ilgi gördü.

Haber 18-12-22 10:16

Belgesel kriz yarattı! Taç giyme törenine giderse yuhalanır

Britanya'da Prens Harry ve Meghan Markle'ın Netflix belgeselinin yankıları sürüyor. Ülkenin siyasi büyükleri ve önemli tarihçileri, Sussex çiftini Kral III. Charles'ın 6 Mayıs 2023'te düzenlenecek taç giyme törenine katılmamaları için uyardı.

Magazin 12-12-22 10:13

İngiltere Kralı III. Charles'a büyük şok! İkinci kez yumurtalı saldırıya uğradı

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth’in 96 yaşında hayatını kaybetmesi tüm dünyada geniş yankı uyandırmış, ve tahta oğlu III. Charles çıkmıştı. Kral III. Charles, tahta çıkmasının ardından ikinci kez yumurtalı saldırıya uğradı. İngiltere’nin Luton kentinde halkla selamlaştığı sırada Kralı III. Charles'ın bulunduğu yöne yumurta atan 20’li yaşlarında bir kişi polis tarafından gözaltına alındı.

Haber 06-12-22 20:21

İngiltere Kralı'na yumurta fırlatmıştı! Üniversite öğrencisine ilginç ceza

İngiltere’de III. Charles’a yumurta attığı için tutuklanan üniversite öğrencisi, kefalet koşulu olarak toplum içinde yumurta taşımasının yasaklanmasının ardından serbest bırakıldı. 23 yaşındaki öğrenci olayın ardından ölüm tehditleri aldığını da belirtti.

Haber 11-11-22 19:54

Hem oyunlarda hem dizi, filmlerde farkını hissettirecek LG monitör tavsiyeleri

Bilgisayarınızdan aldığı görüntüleri size sunan monitörler, sahip oldukları özelliklerle birçok yönden farklılık gösterebilir. En iyi monitör markaları arasında yer alan LG, iş veya eğlenceye yönelik olarak birbirinden başarılı modellere imza atıyor. İster oyun oynayın ister film izleyin, LG monitörler; göz alıcı renkleriyle sizi kendisine hayran bırakabilir. Eğer yeni bir monitör almayı düşünüyorsanız listemizde yer alan LG monitör seçeneklerine göz atmadan geçmeyin.

Haber 02-11-22 16:34

LG, sanal alemde unity ile iş birliği yapıyor

Meta-ev, kullanıcıların kendi evlerinin sanal bir versiyonunda zaman geçirmelerini sağlayarak, kişisel yaşam alanlarının benzeri "dijital ikizini" oluşturmalarına olanak tanıyacak

Haber 18-10-22 12:16
LG

LG, Smart TV Platform işini webOS Hub ile geliştiriyor

LG Ev Eğlence Sistemleri Başkanı Park Hyoung-sei: - "Giderek daha fazla tüketiciyi LG webOS'un benzersiz kullanıcı deneyimiyle tanıştırmaya devam eden webOS Hub ekosistemimizi iyileştirmeye ve genişletmeye kararlıyız"

Yurthaber 14-10-22 13:25

LG uzmanlarından işletmeler için hangi iklimlendirme sisteminin doğru olacağına ilişkin öneriler

LG Chiller Pazarlama ve Satış Ekibi Uzmanı Sangsoo Seo: - "Su soğutmalı sistemler olan Chiller ürünlerinin verimlilikleri bir VRF'den çok daha yüksektir, bu da genel olarak daha fazla enerji tükettikleri için onları büyük ölçekli tesisler için daha da uygun hale getirir"

Yurthaber 11-10-22 14:38
LG

LG OLED evo, 212 Photography Istanbul'a teknoloji desteği veriyor

Festivalde, fotoğrafın yanı sıra yeni medya, video sanatı, heykel ve daha pek çok farklı yaklaşım görülebilecek

Yurthaber 07-10-22 10:20
LG

LG Retrofit iklimlendirme çözümü ile hızlı ve kolay soğutma

LG Retrofit iklimlendirme çözümü ile hızlı ve kolay soğutma

Yurthaber 03-10-22 15:36

LG, doğru hava temizleyicileri seçimi için dikkat edilmesi gerekenleri sıraladı

LG'ye göre, hava temizleme cihazı seçerken öncelikle hava temizleyicilerin çalışma sistemini anlamak gerekiyor. 3 aşamalı olarak çalışan hava temizleyicileri öncelikle, bulundukları ortamdaki havayı içlerine çekiyor, sonra bu havanın içerisinde bulunan tozu filtreliyor

Yurthaber 30-09-22 14:49

İzlediğiniz film ve dizilerden aldığınız zevki arttıracak en iyi LG marka televizyon modelleri

İzlediğiniz dizi ve filmlerden daha çok zevk almak, oyun oynarken kendinizi oyuna kaptırmak istiyorsanız kusursuz görüntü ve ses kalitesi sunan TV modellerine ihtiyacınız var demektir. Öyleyse tercihinizi LG markalı modellerden yana kullanabilirsiniz! Üstün görüntü ve ses kalitesine hayran kalacağınız modeller ile tanışarak evinizi sinema salonuna çevirebilirsiniz. Öyleyse LG markalı en iyi TV modellerini keşfetmeye hazır mısınız?

Haber 29-09-22 13:44

Kehanetleri bir bir gerçekleşiyor! Kraliçe'nin ölümünü de bildi

16. yüzyılda Fransa'da yaşamış ünlü doktor ve kahin Nostradamus'un geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'in ölümünü de öngördüğü iddia edildi. Ünlü Fransız kahin aynı zamanda Kral III. Charles'tan sonra da tahta Prens William'ın değil Prens Harry'nin geçeceğini öngördü.

Trend 26-09-22 10:30

LG, Ankara Kentpark AVM’de yeni nesil OLED TV’lerini sergiliyor

LG'nin 2022 OLED TV serisi, tüketicilere daha fazla seçenek sunan yeni ekran boyutları ve şık tasarımlarıyla öne çıkıyor

Yurthaber 23-09-22 15:54
LG

LG CeilingFan iç mimarlarla buluştu

LG CeilingFan ile sağlanan doğal hava akışı, serinleten teknolojiler kullanan tüketicilerin baş ağrısı ve benzeri maruz kaldığı yan etkileri de azaltıyor

Yurthaber 22-09-22 11:29
LG

LG Yeni Nesil 6G THZ Bant Teknolojisinde liderliğini gösterdi

LG Electronics Başkan Yardımcısı Dr. Kim Byoung-hoon: - "6G'nin gelecekteki iş ve yeni kullanıcı deneyimlerinin önemli bir itici gücü olmasını bekliyoruz ve gelişiminin ön saflarında yer almaktan mutluluk duyuyoruz"

Yurthaber 21-09-22 12:57
6G

LG UltraGear Gaming İstanbulda

Gaming İstanbul'da LG UltraGear serisinden 27GN880 (Ergo), 38GN950, 27GN650, 32GP83 ve 32GN650 modelleri ziyaretçilere sergilenecek

Yurthaber 16-09-22 15:16
LG

LG, LIFE'S GOOD ödül programıyla daha iyi bir yaşam için tasarlanan yeniliklere destek oluyor

LG Electronics CEO'su William Cho: - "İnsanların daha iyi bir toplum ve daha sağlıklı bir çevre için yenilikçi fikirlerini görmeyi ve bunların hayata geçirilmesinde destek ve teşvikimizi sağlamayı sabırsızlıkla bekliyoruz"

Yurthaber 15-09-22 12:00
LG

LG buzdolabının ilk ürünleri Pınar'dan

LG buzdolapları, dört aşamalı akıllı filtre sistemi, harici fanı ve ince tasarımıyla kötü kokuları gideriyor ve yiyeceklerin daha temiz koşullarda daha taze saklanmasını sağlıyor

Yurthaber 14-09-22 10:30

LG 4K UHD monitörle mükemmel detaylar sunuyor

Kullanıcıların 4K ve HDR içeriğin keyfini hayal ettiği gibi çıkarmasını sağlayan LG UHD 4K monitör 27UP550, OnScreen Control özelliği ile, ekranı bölerek veya sadece birkaç tıkla temel monitör seçeneklerini ayarlayarak çalışma alanının özelleştirilmesine olanak tanıyor

Yurthaber 08-09-22 12:02

LG, #DoğruSuGelecek kampanyasında 5 bin fidan bağışladı

Toplumun kuraklığa karşı bilinçlenesine katkı sağlamak amacıyla, 17 Haziran Dünya Çölleşme ve Kuraklıkla Mücadele Günü’nde başlatılan #DoğruSuGelecek kampanyasına, sosyal medya kullanıcılarından büyük destek geldi

Yurthaber 08-09-22 11:55
LG

LG, oyun deneyimini iyileştiren yeni ara yüzünü ve yeni eklenen bulut oyun seçeneklerini tanıttı

LG TV'lere Blacknut, Utomik ve Yeni "Oyun Rafı" menüsünü eklenmesi şirketin oyuncuların ihtiyaçlarına uygun hizmet sunma misyonunu destekliyor

Yurthaber 05-09-22 12:06
LG

LG, IFA ziyaretçilerini “Moods” gecelerine davet ediyor

LG Electronics Beyaz Eşya ve İklimlendirme Çözümleri Şirketi Başkanı Lyu Jae-cheol: - "MoodUP buzdolabı, kullanıcıların ruh hallerine göre renk değiştirebilen ve mutfak ortamını iyileştirebilen son derece gelişmiş bir ev cihazı"

Yurthaber 02-09-22 13:11
LG

LG, IFA 2022’de ayrıcalıklı Playmobil Figür Oyuncak Koleksiyonunu sergiliyor

LG’nin IFA standının Yaşam Tarzı bölümünde, en yeni premium ev aletleriyle birlikte, LG ve Playmobil tarafından yapılan yeni üç karakter figürü sergileniyor

Yurthaber 02-09-22 12:53
LG

LG, IFA 2022'de yeniden hayal edilmiş bir yaşam sunuyor

LG, IFA 2022’de günlük hayata yeni olanaklar ve deneyimler getirmek için tasarlanan ürün ve hizmetlerini tanıtıyor

Yurthaber 01-09-22 11:16

LG'nin yeni buzdolabı tüketicilerin modunu yükseltecek

LG Electronics Ev Aletleri ve İklimlendirme Çözümleri Şirketi Başkanı Lyu Jae-cheol: - "Mutfağa renk, müzik ve rahatlık getiren ve LG'nin en son teknolojilerini ve yenilikçi tasarım özelliklerini birleştiren bu benzersiz buzdolabı, evde daha iyi bir yaşam sunma konusundaki kararlılığımızı gösteriyor"

Yurthaber 01-09-22 10:30

LG'den bükülebilir 42 inç OLED ekranına sahip yenilikçi TV: LG OLED Flex

LG OLED Flex'in ekranı kullanıcıdan 10 dereceye kadar veya 5 dereceye kadar uzağa eğilebiliyor

Yurthaber 31-08-22 13:10
LG

LG, IFA 2022'de ayakkabı şekillendirme ve bakım kutusu sunuyor

LG Electronics Ev Aletleri ve İklimlendirme Çözümleri Şirketi Başkanı Lyu Jae-cheol: - "LG'nin yeni Styler ShoeCase ve ShoeCare ürünleri, kişinin ayakkabılarını hijyenik olarak temizlemesi, saklaması ve sergilemesi için eksiksiz bir ayakkabı bakım çözümü oluşturuyor"

Yurthaber 30-08-22 11:18