Turk Jeti Haberleri

Hasankeyf, iki şampiyonanın finaline ev sahipliği yapacak

Batman’ın tarihi Hasankeyf ilçesinde Türkiye Su Jeti ve Flyboard Şampiyonası ile Türkiye Motosurf Şampiyonası’nın 2023 final yarışları yapılacak.

Yurthaber 2023-11-03 11:58:26

Motosiklette su branşlarının ikinci ayakları İstanbul'da yapılacak

Türkiye Su Jeti ve Flyboard Şampiyonası ile Türkiye Motosurf Şampiyonası'nın ikinci ayakları İstanbul'da düzenlenecek.

Yurthaber 2023-07-20 10:20:23

Rus savaş jeti tarafından düşürülmüştü! ABD İHA'sı Karadeniz'i karıştırdı... Beyaz Saray'dan açıklama geldi: Bilgilerin ele geçirilmemesi için...

Önceki gün Karadeniz üzerinde Rus savaş uçakları tarafından taciz edilen, teknik sorun nedeniyle denize düşen ABD İHA'sına ilişkin Beyaz Saray'dan açıklama geldi. Yapılan açıklamada, İHA enkazının kurtarılabileceğinden şüphe duyulduğu bildirildi. Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby, "Herhangi bir kurtarma çalışmasının olup olmayacağını hâlâ değerlendiriyoruz." ifadelerini kullandı.

Haber 2023-03-15 18:34:22

Amerika ve Çin arasındaki casus balon gerginliğinde yeni iddia! 400 dolarlık füzeyle düşürülen cisim 12 dolarlık balon mu?

Pentagon, 2 Şubat'ta Çin'e ait olduğu iddia edilen yüksek irtifa istihbarat balonunun ABD ana kıtası üzerinde uçuş yaptığını ve Amerikan ordusunun balonu takip ettiğini açıklamıştı. 4 Şubat'ta ABD jetinin vurduğu cisim, Washington ve Pekin arasındaki "casus balon" tartışmasını tetiklemişti. Kanada üzerinde ABD jeti tarafından vurulan cismin, amatör balonculara ait "12 dolarlık bir balon" olabileceği iddia edildi.

Trend 2023-02-18 11:28:16

150 milyon dolarlık özel jetiyle tepki çekmişti! Kim Kardashian kardeşinin özel jetinde korku dolu anlar yaşadı

150 milyon dolarlık bir özel jeti olan Kim Kardashian doğum gününü kardeşi Kylie Jenner'ın özel jetinde kutlamaya karar verdi. Doğum günü partisi için bir hayli masraf yapan ve partinin yapılacağı Las Vegas'a uçmak isteyen Kim Kardashian, uçağın güvenlik nedeniyle iniş yapamaması nedeniyle havada büyük panik yaşadı.

Magazin 25-10-22 16:50

TURK Fatih Tutak 2 Michelin yıldızı alarak geceye damga vurdu! Fatih Tutak kimdir, kaç yaşında, nereli?

Fatih Tutak ile ilgili bilgiler araştırılıyor. Michelin Rehberi İstanbul’un ilk seçkisinde 53 restoran yer almayı başarı. 3 Michelin yıldızı almaya hak kazanan restoran olmazken, 2 yıldız ise sadece bir restorana verildi. O da Turk Fatih Tutak oldu. Aralarında Tuba Ünsal, Arzu Sabancı, Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna’nın da bulunduğu birçok ünlü isim Fatih Tutak’ı tebrik etti.Peki, Fatih Tutak kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte ünlü şef hakkında merak edilenler

Magazin 12-10-22 09:38

Michelin Rehberi İstanbul 2023'ün ilk seçkisi açıklandı

Michelin Rehberi İstanbul'un ilk seçkisinde 53 restoran yer alırken, Turk Fatih Tutak 2 Michelin Yıldızı'na, Araka, Mikla, Neolokal ve Nicole restoranları ise 1 Michelin Yıldızı'na layık görüldü - Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy: - "İstanbul'un yeme, içme alanında sunduğu bu eşsiz zenginlik, uluslararası gastronomi otoritelerinin de ilgisine mazhar oluyor"

Yurthaber 11-10-22 23:38

İsviçre, ABD'den 36 adet F-35 satın alacak! Muhalefetten tepki geldi

İsviçre, ABD'den F-35A tipi savaş jeti satın alacak. İsviçre hükümetinden yapılan açıklamada, Federal Silahlanma Ofisinin, 36 adet F-35A temin etmek için ABD makamlarıyla anlaşmaya vardığı duyuruldu. F-35A alımına ilişkin anlaşmanın, muhalefetin referanduma götürme süreci beklenmeden imzalanması tepki çekti.

Haber 20-09-22 01:08

Türkiye Su Jeti ve Flyboard Şampiyonası Kayseri'de tamamlandı

Türkiye Su Jeti ve Flyboard Şampiyonası Kayseri'de tamamlandı

Yurthaber 17-09-22 18:56

Türkiye Su Jeti ve Flyboard Şampiyonası'na Kayseri'de devam edildi

Türkiye Su Jeti ve Flyboard Şampiyonası'na Kayseri'de devam edildi

Yurthaber 17-09-22 15:50

Türkiye Su Jeti ve Flyboard Şampiyonası Kayseri'de başladı

Türkiye Su Jeti ve Flyboard Şampiyonası Kayseri'de başladı

Yurthaber 16-09-22 17:18

Türkiye Su Jeti ve Flyboard Şampiyonası heyecanı Kayseri'de yaşanacak

TMF Asbaşkanı Mahmut Nedim Akülke: - "Spor turizminin dünyada ve Türkiye'de ne kadar önemli, Anadolu şehirlerinin kalkınmasına ve tanıtılmasına katkısı ne kadar büyük görüyoruz"

Yurthaber 15-09-22 13:36

Türkiye Su Jeti ve Flyboard Şampiyonası, Kayseri'de düzenlenecek

Türkiye Su Jeti ve Flyboard Şampiyonası, Kayseri'de düzenlenecek

Yurthaber 14-09-22 12:40

Concorde'un oğlunun bilet fiyatı belli oldu! 7 saatlik yolculuğu 3,5 saate indirecek

Süpersonik uçak seyahati geri dönüyor. "Concorde'un Oğlu" olarak da adlandırılan süpersonik yolcu jeti Overture ile her şey yolunda giderse yaklaşık 7 saat süren New York-Londra uçuşu, üç buçuk saatten fazla sürmeyecek. İngiliz basını ise "Concorde'un Oğlu"yla New York'a uçmanın maliyetini duyurdu.

Haber 29-08-22 10:45

Bu zamana kadar gözlemlenen en büyük kara delik jeti! Bir milyon ışık yılı uzağa kadar...

Bu zamana kadar gözlemlenen en büyük kara delik jeti keşfedildi. Avustralya Batı Sydney Üniversitesindeki gökbilimciler, yaklaşık 93 milyon ışık yılı uzaklıktaki "NGC 2663" galaksisinin merkezinde radyo dalgaları tespit ederek, kara delik jetine ulaştı. Aktarılanlara göre Jet, bir milyon ışık yılı uzağa kadar yayılıyor.

Haber 22-08-22 13:13

Sesten daha hızlı! Ona Concorde'un oğlu diyorlar: 7 saatlik yolculuğu 3,5 saate indirecek

"Concorde'un Oğlu" olarak adlandırılan bir süpersonik yolcu jeti tüm dikkatleri üzerine çekti. ABD'li firma Boom Supersonic tarafından geliştirilen uçak sesten 2 kat daha hızlı uçacak. Eğer beklentiler gerçek olursa, yaklaşık 7 saat süren New York-Londra uçuşu, üç buçuk saatten fazla sürmeyecek.

Haber 21-07-22 16:06

Türkiye Su Kayağı, Wakeboard Su Jeti ve Flyboard Şampiyonası Bodrum'da yapıldı

Türkiye Su Kayağı, Wakeboard Su Jeti ve Flyboard Şampiyonası Bodrum'da yapıldı

Yurthaber 26-06-22 23:06

Türkiye Su Jeti ve Flyboard Şampiyonası Bodrum'da başladı

Türkiye Su Jeti ve Flyboard Şampiyonası Bodrum'da başladı

Yurthaber 25-06-22 16:43

Türkiye Su Jeti ve Flyboard Şampiyonası Bodrum'da yarın başlayacak

Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Uçar: - "Mavi vatanda yapacağımız bu organizasyonumuzla birlikte spor turizmi alanında da ülkemizin tanıtılmasına katkı sağlayacağız"

Yurthaber 24-06-22 11:26

Ukrayna'nın konuştuğu üniversiteli genç kız! Bir haftada iki Rus jeti ve helikopter düşürdü

Rusya’nın Ukrayna’yı işgali devam ederken bölgeden birçok haber gelmeye devam ediyor. Bunlardan biri de genç bir savaşçı hakkında. Kimliği gizli tutulan 22 yaşındaki Ukraynalı genç bir kızın, ülkesine destek vermek için savaştığı ve bir hafta içinde iki Rus jeti ve bir helikopter düşürdüğü iddia edildi.

Trend 03-04-22 10:22

Rus milyarder Abramovich'in özel Jeti İstanbul'da

Rus milyarder Roman Abramovich’in özel jeti İstanbul’a indi. Abramovich'in LX-RAY kuyruk tescilli Gulfstream tipi özel jeti akşam saatlerinde İsrail'den havalanarak İstanbul'a geldi. Uçakta Abramovich'in olup olmadığı ise henüz bilinmiyor. Abramovich’in en son Tel Aviv Ben Gruion Havalimanı’nda görüldüğü öne sürülmüştü.

Haber 15-03-22 00:43

Ünlü müzisyen Elton John ölümden döndü! Arızalanan özel jeti acil iniş yaptı

Sir ünvanlı dünyaca ünlü müzisyen Elton John, konsere giderken ölümden döndü. İngiltere'den New York'a giden Elton John'un özel jeti havada arıza yapınca korku dolu anlar yaşandı. Önce hidrolik sisteminde arıza yaşanan uçak, şiddetli rüzgar nedeniyle acil inişini ancak üçüncü turda başarabildi.

Magazin 23-02-22 21:05

Vladimir Putin için gündemi sarsan iddia! 'Çok gizli fotoğrafları var, herkesten sakladığı malikanesindeki striptiz direği...'

Avrupa, savaşa doğru ilerlerken bu tablonun oluşmasındaki en büyük pay kuşkusuz Vladimir Putin'in! Rusya lideri Ukrayna'nın Donetsk ve Luhansk bölgelerini tanıyarak büyük bir kaosun fitilini ateşledi. Dünya, Putin'in ağzından çıkacak sözlere odaklanmışken uzun seneler boyunca Rusya'yı yöneten liderin serveti yine gündem oldu. Putin'in tuvaleti altından yapılmış bir özel jeti, yedi bin otomobili ve hatta herkesten sakladığı gizli malikanesinin olduğu iddia edildi.

Haber 23-02-22 11:55

BAE Fransa'dan 80 adet Rafale savaş jeti alacak

Birleşik Arap Emirlikleri ile Fransa arasında imzalanan anlaşmaya göre BAE Fransa'dan 80 adet Rafale savaş jeti satın alacak.

Haber 03-12-21 13:44

İngiltere'ye ait F-35 jeti Akdeniz'e düştü

Bir İngiliz F-35 jetinin Akdeniz üzerindeki rutin operasyonlar sırasında denize düştüğü bildirildi.

Haber 17-11-21 18:57

18. yüzyılda herkesi dize getiren ilk satranç otomatının adı Türk’tü! The Turk adıyla biliniyordu

Dünyanın ilk satranç otomatı, 1734-1804 yılları arasında yaşayan Macar Kempelen tarafından geliştirilmiş, kurulduktan sonra karşısındaki kişiyle satranç maçı yapan "Türk" adındaki bir mekanizmaydı. Napolyon'dan Benjamin Franklin'e pek çok ünlü isimle maçlar yapan, hatta bu maçlardan bazılarını da kazanan "Türk"ün çalışma mekanizması hiçbir zaman tam olarak çözülemedi.

Trend 19-07-21 11:58

Turk İlaç, Rus koronavirüs aşısı CoviVac'ın üretimi için anlaşmaya vardı

Turk İlaç, Rusya'da geliştirilen CoviVac adlı koronavirüs aşısının üretimi, ruhsatlandırılması ve dağıtımı için yapılacak nihai anlaşmanın temel esaslarını içeren mutabakat anlaşması imzaladı.

Haber 27-05-21 09:04

Btc Turk'ten 516 bin kullanıcının hangi verileri sızdırıldı? Btc Turk'ten hacklenme ve veri sızdırma iddialarına açıklama!

Kripto para borsası Btc Turk hacklenme iddialarına yönelik olarak açıklamada bulundu. Yapılan açıklamada günlerdir gündemde olan sızıntı iddiaları doğrulandı.

Finans 18-05-21 11:33

Antalya-İstanbul seferini yapan iş jeti Atatürk Havalimanı'na acil iniş yaptı

Antalya- İstanbul seferini yapan TC-KLC kuyruk tescilli Learjet 60 tipi iş jeti, "motor yangını ikazı" nedeniyle, Atatürk Havalimanı'na acil iniş yaptı. İtfaiye ekipleri acil iniş yapan uçak için hazır bekletilirken, pist ortasında duran uçağın yolcuları acil tahliye edildi. Yapılan incelemede motorda bir yangın izine rastlanmazken uçak hangara çekildi.

Haber 13-05-21 19:27

Avrupa savaş jeti projesinde uzlaşma gelecek haftaya kaldı

Almanya-Fransa-İspanya ortak savaş jeti projesinde (FCAS) nihai anlaşma gelecek haftaya ertelendi.

Haber 01-05-21 15:38

18. yüzyılda herkesi dize getiren ilk satranç makinesi! Yabancı kaynaklarda The Turk adıyla geçiyor

Yabancı kaynaklarda The Turk ya da Mechanical Turk (Mekanik Türk) olarak geçen ilginç bir mekanik cihaza rastladınız mı? Satranç oynayan bu makine o yıllardaki Osmanlı kıyafetleri giyiyor ve görünümüyle bir Türk’ü anımsatıyordu. 18. yüzyılda icat edilen bu makine 1854 yılına kadar insanlar üzerinde etki kurmaya devam etti.

Trend 22-04-21 14:08

Borsa İstanbul'da gong Turk İlaç hisseleri için çaldı!

2021 yılının ikinci halka arzı olan ve toplam 128 bin 547 yatırımcıdan 1.451.243.670 pay talep toplayan Turk İlaç hisseleri Borsa İstanbul'da bugün işlem görmeye başladı. Turk İlaç tarafından gong töreni düzenlendi. Turk İlaç hisseleri açılışta yüzde 10 tavan yaptı.

Finans 05-03-21 10:42

TURK İlaç ve Serum Sanayi halka arz sonuçları, borsa kodu 2021: Hisse ne zaman borsada işleme alınır, hangi tarihte hesaplara geçer?

TURK İlaç ve Serum Sanayi'nin 25 ve 26 Şubat tarihlerinde talep toplama işlemleri gerçekleşti ve halka arza bireyselden 139 kat talep geldi. TURK İlaç ve Serum Sanayi'nin halka arzına Oyakbank öncülük ederken, TURK İlaç ve Serum Sanayi'nin halka arzı ne zaman sonuçlanacak ve ne zaman borsada işlem görecek merak ediliyor. Peki TURK İlaç ve Serum Sanayi'nin halka arzı borsa kodu nedir, hesaplara hangi tarihte geçer? İşte TURK İlaç ve Serum Sanayi'nin 2021 yatırımları ve diğer detaylar.

Finans 01-03-21 10:04

TURK İlaç ve Serum Sanayi halka arz sonuçları, borsa kodu 2021: Hisse ne zaman borsada işleme alınır, hangi tarihte hesaplara geçer?

TURK İlaç ve Serum Sanayi'nin halka arzına yönelik SPK'nın onayının ardından 25 ve 26 Şubat tarihlerinde talep toplama işlemleri gerçekleşti. TURK İlaç ve Serum Sanayi'nin halka arzına Oyakbank öncülük ederken, TURK İlaç ve Serum Sanayi'nin halka arzı ne zaman sonuçlanacak ve ne zaman borsada işlem görecek merak ediliyor. Peki TURK İlaç ve Serum Sanayi'nin halka arzı borsa kodu nedir, hesaplara hangi tarihte geçer? İşte TURK İlaç ve Serum Sanayi'nin 2021 yatırımları ve diğer detaylar.

Finans 26-02-21 16:22

TURK İlaç ve Serum Sanayi halka arz, banka, fiyat bilgileri 2021: TURK İlaç ve Serum Sanayi 2021 yatırımları ve talep toplama tarihleri neler?

TURK İlaç ve Serum Sanayi'nin halka arzına yönelik SPK'dan onay geldi. TURK İlaç ve Serum Sanayi'nin halka arzı ne zaman olacak yatırımcılar tarafından merak edilirken, TURK İlaç ve Serum Sanayi'nin halka arzı hangi bankadan yapılacağı araştırılıyor. Yapılan açıklamada 25 ve 26 Şubat tarihlerinde talep toplanıyor. İşte TURK İlaç ve Serum Sanayi'nin 2021 yatırımları ve halka arz detayları haberimizde.

Finans 26-02-21 08:30

TURK İlaç ve Serum Sanayi halka arz tarihi, banka bilgileri 2021: TURK İlaç ve Serum Sanayi 2021 yatırımları ve talep toplama tarihleri neler?

TURK İlaç ve Serum Sanayi'nin halka arzına yönelik SPK'dan onay geldi. TURK İlaç ve Serum Sanayi'nin halka arzı ne zaman olacak yatırımcılar tarafından merak edilirken, TURK İlaç ve Serum Sanayi'nin halka arzı hangi bankadan yapılacağı araştırılıyor. Yapılan açıklamada 25 ve 26 Şubat tarihlerinde talep toplanıyor. İşte TURK İlaç ve Serum Sanayi'nin 2021 yatırımları ve halka arz detayları haberimizde.

Finans 25-02-21 10:11

TURK İlaç ve Serum Sanayi halka arz tarihi, banka bilgileri 2021: TURK İlaç ve Serum Sanayi 2021 yatırımları ve talep toplama tarihleri neler?

TURK İlaç ve Serum Sanayi'nin halka arzına yönelik SPK'dan onay geldi. TURK İlaç ve Serum Sanayi'nin halka arzı ne zaman olacak yatırımcılar tarafından merak edilirken, TURK İlaç ve Serum Sanayi'nin halka arzı hangi bankadan yapılacağı araştırılıyor. Yapılan açıklamada 25 ve 26 Şubat tarihlerinde talep toplanıyor. İşte TURK İlaç ve Serum Sanayi'nin 2021 yatırımları ve halka arz detayları haberimizde.

Finans 22-02-21 12:07

TURK İlaç ve Serum Sanayi halka arz tarihi 2021: TURK İlaç ve Serum Sanayi 2021 yatırımları nedir, talep toplama tarihi ne zaman olacak?

TURK İlaç ve Serum Sanayi'nin halka arzına yönelik SPK'dan onay geldi. TURK İlaç ve Serum Sanayi'nin halka arzı ne zaman olacak yatırımcılar tarafından merak edilirken, TURK İlaç ve Serum Sanayi'nin halka arzı hangi bankadan yapılacağı araştırılıyor. İşte TURK İlaç ve Serum Sanayi'nin 2021 yatırımları ve halka arz detayları haberimizde.

Finans 19-02-21 11:43

Kylie Jenner'a özel jet tepkisi

Realty show yıldızı Kylie Jenner ve kızının babası rapçi Travis Stott, Palm Springs'te Şükran Günü'nü iki yaşındaki kızları Stormi ile geçirdikten sonra Los Angeles'a döndü. Ancak ikilinin özel jeti ile 90 dakika boyunca yaptığı yolculuk çevre dostu olmadığı için eleştirildi.

Magazin 28-11-20 17:38

Doğu Akdeniz'de gerilim! Fransa, Türkiye'ye karşı en büyük silahını gönderiyor

Türkiye ile Yunanistan arasındaki gerilim devam ederken, devreye giren Fransa'nın yeni hamlesinin detayları belli oldu. Fransa, birçok savaş jeti ve denizaltıyla birlikte Charles de Gaulle isimli amiral gemisini bölgeye göndermeye karar verdi.

Haber 01-09-20 11:06

Amerikan B-52 bombardıman uçağına Karadeniz üzerinde iki Rus jetinden önleme

ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon), Karadeniz'de uluslararası sularda bir B-52 bombardıman uçağına iki Rus jeti tarafından önleme yapıldığını açıkladı.

Haber 30-08-20 01:22

Yunanistan’dan flaş Türkiye hamlesi: Savaş jeti ve fırkateyn istedi

Yunanistan'ın en önemli gazetelerinden Kathimerini, Atina yönetiminin geçen haftalarda bölgeye 2 savaş jeti ve fırkateyn gönderen Fransa'dan savaş jeti ve fırkateyn almak istediğini yazdı.

Haber 24-08-20 09:41

Yeni Malatyaspor Jody Lukoki ile ön protokol imzaladı

Btc Turk Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Thievy Bifouma, Gökhan Töre, Jody Lukoki'nin transferi ve Fenerbahçe maçı hakkında açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Spor 26-06-20 17:04

Gökhan Töre Beşiktaş'a transfer olacak mı?

Beşiktaş'ın Btc Turk Yeni Malatyaspor'dan Gökhan Töre ve Bifouma'yı transfer etmek istediği belirtildi. Sergen Yalçın'ın iki eski öğrencisi için devrede olduğu iddia edildi.

Spor 22-05-20 23:23

Adil Gevrek 'küme düşme kaldırılsın' diyen takımları açıkladı!

Btc Turk Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, küme düşmenin kaldırılmasını isteyen kulüpleri açıkladı.

Spor 21-05-20 23:17

Tunceli'de gökyüzü paraşütlerle renklendi

Vali Tuncay Sonel: - "Hakikaten birkaç yıl önce 'burada yamaç paraşütü, rafting yapılacak, gondollar, gezi tekneleri, su jeti, su kayağı olacak' diye konuşulsa, herhalde bazıları buna inanmazdı. Birkaç yıl önce teröristlerin eylem yaptığı yerlerde şu an su sporları, doğa sporları yapılıyor ve bunlar da bizi hakikaten gururlandırıyor"

Yurthaber 19-05-20 13:54

Cristiano Ronaldo adada mahsur kaldı

Cristiano Ronaldo, özel jeti seyahat kısıtlaması nedeniyle Madrid'de mahsur kalınca, kendisi de Portekiz'deki Madeira Adası'nda mahsur kalarak İtalya'ya uçamadı. Portekizli yıldız futbolcunun takımı Juventus, karantina sonrası bugün yeniden antrenmanlara başlıyor.

Spor 04-05-20 08:58

İran'da düşen Türk iş jetinin nihai raporu ortaya çıktı

İran'da 11 kişinin yaşamını yitirdiği iş jeti kazasının tamamlanan nihai raporu da ortaya çıktı. Raporda, ''kaptan pilot kendi algıları ile olayları yönetmek isterken yardımcı pilotun zayıf inisiyatif ve panik etkisi altında yapabildiği uyarılar kaptan tarafından dikkate alınmamış, kokpit içinde bir kaos durumu ile doğru prosedürler uygulanamamış olup, doğru kararlar alınamamıştır. Sonuç olarak uçak girdiği anormal durumdan kurtarılamamıştır" denildi.

Haber 02-05-20 19:02

Antalyaspor'da hedef galibiyet

FRAPORT TAV Antalyaspor, yarın deplasmanda oynayacağı BTC Turk Yeni Malatyaspor maçında puan ya da puanlar kazanarak, 4 maçtır kaybetmeme serisini sürdürmeyi hedefliyor.

Spor 22-02-20 11:30