HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Akşener: Hayır çıkınca Yıldırım ve Bahçeli gider

Periscope'da canlı yayına katılan Meral Akşener, gazeteci Ruşen Çakır'ın sorularını yanıtladı.

Akşener: Hayır çıkınca Yıldırım ve Bahçeli gider

MHP'nin muhalif ismi Meral Akşener canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. 16 Nisan 2017 tarihinde gerçekleştirilecek referandumda kararsızların büyük kısmının hayır diyeceğini belirten Akşener, "Hayır çıkınca Türkiye çok rahatlar" dedi.

Türkiye'nin birleştiriciliğe, adalete ve hukukun üstünlüğüne ihtiyacı olduğunu kaydeden Akşener şunları söyledi:

"ERDOĞAN KIZAR BOZULUR AMA..."

"Sayın Erdoğanı iyi tanıyanlardan biriyim. Hayır çıkarsa kesinlikle milletine ters düşmez. Kızar, bozulur ama vatandaşa saygı duyar. Hayır çıkarsa Başbakan Yıldırım gider, Bahçeli gitmemek için her şeyi yapar ama gider. Sonuçta siyaset çeşitlenir. İnsanlar kendilerini daha rahat ifade edebilir, ne kaos olur, ne başka bir şey".

"BUNDAN SONRASI ERDOĞAN'A FAZLA"

Ruşen Çakır'ın referandum sorusuna 'Hayır' çıkacak diyen Meral Akşener şöyle konuştu:

"22 yıldır aktif siyaset yapıyorum. Hiçbir dönemde bu kadar motive seçmen görmedim. Seçmen ülke elden gidecek diye kaygılı. Erdoğan'a bu anketleri veriyorlar mı bilmiyorum. Mesela köye gidiyorsun vatandaş diyor ki muhtar olamazsın dedik, başbakan olamazsın dedik, sonra Cumhurbaşkanı yaptık. Ama bundan sonrası fazla"

"VATANDAŞ OHH ÇEKECEK"

Akşener, hayır çıkarsa ne olur sorusuna da şu yanıtı verdi:

"Hayır çıkarsa Türkiye çok rahatlar. Türkiye'nin birleştiriciliğe hukuka adalete ahlaka bilimsel düşünceye ihtiyacı var. Hayır çıkınca vatandaş ohh çekecek. Tarihe not düşüyorum. Hayır çıktığında ülke refaha kavuşur. Kaos olmaz. Cici cici yaşarız".

Akşener, FETÖ yapılanması konusunda kendisine yöneltilen suçlamalar konusunda da, "Bunu Bahçeli de çok iyi bilir, eski cemaat, sonra paralel, FETÖ, terör örgütü siyaset dünyasında sıfır ilişkisi olan tek siyasetçi benim. 5. kuşak kuzene kadar çok net sayabilirim. Ailemde gardiyanlar da var. Bir tane FETÖ soruşturmasına uğrayan yakınım yok" yanıtını verdi.


En Çok Aranan Haberler