HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Anası kendisini öldürsün!

Samanyolu Yayın Grubu Ankara Temsilcisi Abdullah Abdulkadiroğlu'nun sorularını cevaplayan Gökçek, son günlerin tartışmalı konusu olan kürtaj konusunda sert konuştu.

Anası kendisini öldürsün!

Kürtaj bir cinayettir

Melih Gökçek , Kürtajın bir cinayet olduğunu kimsenin "beden benim istediğimi yaparım" demeye hakkı olmadığını söyledi.

ANASI KENDİSİNİ ÖLDÜRSÜN

Gökçek: 'Sağlık Bakanlığı geçen günlerde bir açıklama yaptı. yılda 100 kürtaj yapıldığını söyledi. Bu ne demek? Yılda 100 bin cinayet işleniyor.Anası olacak kişinin hatasından dolayı çocuk niye suçu çekiyor. Anası kendisini öldürsün" Diyorlar ki beden benim isyediğimi yaparım. Ee can kimin Allah'ın değil mi? Allah'ın verdiği canı sen nasıl alabilirsin?

Ben insan aklını savunan biriyim. Kimse Allah'ın verdiği canı alamaz. Bebeği doğduktan sonra öldürürsen katil, doğmadan öldürürsen katil olmuyorsun. Böyle saçmalık olmaz' dedi.

Kılıçdaroğlu bunu sürekli yapıyor

Kıçdaroğlu'nun 'Mersin Güneydoğu'nun incisi' sözleri konusunda düşünceleri sorulan Gökçek: 'Kılıçdaroğlu için bu gayet normal. Bu yaptığı bir değil on değil. Bunu sürekli yapıyor. Gençlere buradan bir tavsiyem var. Eğer bu gaflardan bir film yaparlarsa kesin çok tututar' dedi.
Sarıgül CHP 'nin başına gelecek

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül 'ün tekrar CHP'ye döneceği konusundaki iddialarıda cevaplayan Gökçek "Kılıçdaroğlu son anketlerde sürekli düşüyor. Bu kadar gaf yapan, ulusalcılar tarafından bile dışlanan birinin daha fazla orada durması mümkün mü? Sarıgül, CHP'ye geldiği anda ilk kongrede genel başkan olur. Bundan adım gibi eminim' dedi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler