HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Anneler gününde Meral Akşener'den dikkat çeken tweet

Nur Cemaati'nin 'Okuyucular' kolunun 'hocalarından' Hasan Akar'ın ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım için söyledikleri infial yaratmıştı. Akar, Zübeyde Hanım için, "Annesi resmi kayıtlarda genelevde çalışıyor" demişti. MHP'den ihraç edilen Meral Akşener, bugün paylaştığı tweet'te Zübeyde Hanım ve kendi annesinin fotoğrafını paylaşarak, "Hepimizin annesi Zübeyde Hanım, benim annem Sıddıka Hanım. Rahmet'i Rahman'a yürümüş her anneye rahmet diliyorum" ifadelerini kullandı.

Anneler gününde Meral Akşener'den dikkat çeken tweet

Nur Cemaati'nin 'Okuyucular' kolunun 'hocalarından' Hasan Akar'ın Atatürk'e yönelik skandal ifadelerinin bulunduğu bir videosu Cemaat'i tarafından sosyal medyada paylaşılmıştı. Akar, Atatürk hakkında "1938'de geberen p.ç" ve annesi Zübeyde Hanım için "Annesi resmi kayıtlarda genelevde çalışıyor" gibi skandal ifadeler kullanmıştı.

MHP'den ihraç edilen Meral Akşener, bugün paylaştığı tweet'te Zübeyde Hanım ve kendi annesinin fotoğrafını paylaşarak, "Hepimizin annesi Zübeyde Hanım,benim annem Sıddıka Hanım. Rahmet'i Rahman'a yürümüş her anneye rahmet diliyorum" ifadelerini kullandı.


En Çok Aranan Haberler