HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Başbakan yardımcısı Babacan Davos’ta

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Davos'ta düzenlenecek Dünya Ekonomi Forumu'nun Yıllık Toplantısı'na katılmak üzere 21-24 Ocak 2015 tarihlerinde İsviçre'de bulunacak.

Forumun bu yılki ana teması "Yeni Küresel Çerçeve" olarak belirlendi.

Hazine Müsteşarlığı açıklamasına göre, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Davos'ta düzenlenecek Dünya Ekonomi Forumu'nun Yıllık Toplantısı'na katılmak üzere 21-24 Ocak 2015 tarihlerinde İsviçre'de bulunacak. Forumun bu yılki ana teması "Yeni Küresel Çerçeve" olarak belirlendi. Bu kapsamda, toplantılarda siyaset, ekonomi, sosyal yaşam ve teknoloji alanlarında yaşanan kapsamlı dönüşüm süreçlerinin ele alınması bekleniyor.

Başbakan Yardımcısı Babacan, Başbakan Ahmet Davutoğlu'na refaketen ve münferiden çok sayıda oturuma iştirak edecek ve görüşmeler gerçekleştirecek. Bu çerçevede, 22 Ocak Perşembe günü "G20 Gündemi" ve "Neden Türkiye'de Yatırım Yapılmalı? Neden Borsa İstanbul'da Yatırım Yapılmalı?" başlıklı etkinliklerde; 23 Ocak Cuma günü ise "Büyümenin Finansmanı", "Altyapı Yatırımcıları Zirvesi" ile "Zor Zamanlarda Ekonomik Büyüme Sağlayabilmek" başlıklı oturumlarda konuşma yapacak. Babacan söz konusu oturumlara ilaveten, siyasi liderler, önde gelen işadamları ve akademisyenlerin iştirak edeceği "2015 Yılı Önceliklerinin Belirlenmesi" ile "Büyüme ve Sosyal Kapsayıcılık" konulu özel oturumlara katılacak.

(ANKA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler