HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Fırat Kalkanı bitti, devamı gelecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trabzon'da toplu açılış töreninde gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Suriye'de Fırat Kalkanı Operasyonu'nun bittiğini hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında, "Şimdi diğer bölgelerde de terör örgütlerinin tepesine binmek için yeni harekatların hazırlıklarını yapıyoruz. Baharı bekleyen tüm terör örgütlerine, PKK'sıyla, YPG'siyle DEAŞ'ıyla FETÖ'süyle çok güzel sürprizlerimiz var." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon'da toplu açılış töreninde referandum sürecine ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye'de yürütülen Fırat Kalkanı Harekatı'nın bitmesinin ardından yeni hazırlıkların yapıldığını belirterek "Suriye'de El Bab'ın da teröristlerden temizlenmesiyle Fırat Kalkanı Harekatı'nın birinci etabını sona erdirdik. Şu anda bitti. Bundan sonra da olacaktır. Şimdi diğer bölgelerde de terör örgütlerinin tepesine binmek için yeni harekatların hazırlıklarını yapıyoruz. Yeni harekatlara yeni isimler vereceğiz. Baharı bekleyen tüm terör örgütlerine, PKK'sıyla, YPG'siyle DEAŞ'ıyla FETÖ'süyle çok güzel sürprizlerimiz var. Önümüzdeki aylar, Allah'ın izniyle Türkiye'nin ve Türk milletinin baharı, teröristlerin ise kara kışı olacaktır. Biz terör örgütleri üzerinden kurulan oyunu bozacağız. Türkiye bir asır önce aynı taleplerle karşımızdaydı. Hasta adam dedikleri ülkeyi ellerinde cetvelle parsel parsel böldüler." dedi.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Trabzon'a son 14 yılda 19 katrilyon yatırım yaptık. Trabzon'a, Karadeniz'e kenarından köşesinden uğramadılar. Sizlere bir müjde vermek istiyorum. Artık inşallah Trabzonumuzun doğalgazının olmadığı yer olmayacak. Zigana Tüneli projesi 2019'da inşallah hizmete girecektir. Buraya sadece kendim gelmedim. Yanımda birçok Bakan arkadaşımla beraber geldim. Bu Trabzon'a verdiğimiz önemin bir ifadesidir. Sağlıkta bugüne kadar Trabzon'a 24 yeni tesis kazandırmışız. Şimdi sıra proje çalışmaları süren ve benim adeta aşkım diye ifade ettiğim şehir hastanesine geldi.

BUNUN ADI KASET GENEL BAŞKANLIĞIDIR

Modern bir kalkınma ve modern bir şehircilik şehir hastaneleriyle olur. Lafla peynir gemisi yürümez. Kılıçdaroğlu'nun SSK'ya genel müdür olduğu döneme bak. Savaş Ay'ın programında beyefendinin genel müdür olduğu zamanı seyrettiniz değil mi? Ne diyor o dönem daha iyiydi dedi. Ula sen ne işe yararsın! Bunun adı kaset genel başkanlığı. Türk siyasetini bunlar negatif tipleridir.

TÜRKİYE'YE YAMANMIŞ ASALAKLARINI SÖKÜP ATMAYA HAZIR MIYIZ

16 Nisan bizim için devrimdir. Ayağımızdaki prangalardan kurtulmak istiyoruz, mesele bu. İkide bir prangaları tutarak çekmek isteyenlere 16 Nisan'da dur demeye var mıyız? 16 Nisan'da bu ülkenin gidişini engellemeye çalışanlara dur demeye var mıyız? Bu Batı'nın Türkiye üzerinde yamanmış asalaklarını söküp atmaya var mıyız? Bu hizmetlerin çıtasını yükseltmek için evet demeye hazır mıyız?

ONUN İÇİN İÇİŞLERİ'Nİ TRABZONLU BİR ARKADAŞIMIZA EMANET ETTİK

Trabzon Türkiye'nin huzurunun güvenliğinin kilit taşıdır. Trabzon'un devlete küstüğü görülmemiştir. Onun için İçişleri Bakanlığı görevimizi Trabzonlu bir arkadaşımıza, Süleyman Soylu Bey'e iemanet ettik. Kendisi ve ekibini teröre karşı mücadelesinde kutluyorum.

Çok güzel sürprizlerimiz var. Önümüzdeki aylar Türkiye'nin ve Türk Milleti'nin baharı teröristlerin ise kara kışı olacak. Siz bakmayın terör örgütlerinin Avrupa ülkelerini arkalarına alıp efelenmelerine. Zor oyunu bozar. Biz terör örgütleri üzerinden kurulan oyunu zorla da olsa bozacağız.
Son 3 yıldır her imkanı değerlendirerek bize diz çöktürmeye yine 'hasta adam' muamelesi yapmaya çalışıyorlar. FETO denen adamı bunun için beslediler. PKK'yı bunun için çukurlar üzerinden sahaya sürdüler

FIRAT KALKANI HAREKATI SÜRECEK

Fırat Kalkanı harekatı sonlandı ama yeni harekatlar gelecek. Yeni isimlerle yeni harekatlarımız olacak. Çok güzel sürprizlerimiz var.

ONLAR ÖYLE YAZIYORSA BU TÜRKİYE'NİN BÜYÜDÜĞÜNÜN GÖSTERGESİDİR

Bir Alman dergisi yine ülkemizi karalayan bir kapak yapmış. Neymiş terör örgütlerine karşı yürüttüğü mücadele Türkiye'yi sarsıyormuş. Ben de diyorum ki onlar böyle söylüyorsa Türkiye büyümüye devam ediyor.

İhracat yine patlayıverdi ve daha iyi olacak. Artık ülkemize katma değeri daha yüksek yatırımlar geliyor. Darbe girişiminin bile engelleyemediği büyümeden rahatsız olanlar bu şekilde başarımızı gölgelemeye çalışıyorlar.

ÇILGIN TÜRKLERİ DURDURAMAYACAKSINIZ

Rize Havalimanı'nın temelini bugün attık. Bize olumsuz yaklaşanlar inşallah bundan sonra oraya da inecekler. Ordu Giresun havalimanı gibi o da denizin üzerinde. Türkiye bu ya, çılgın Türkleri durduramayacaksınız.

TÜRKİYE ESKİ TÜRKİYE DEĞİL

Bunlara cevabı 16 Nisan'da sandıkta veriyoruz. Demokrasi ekonomi yatırımlar terörle mücadele bütün kabiliyeti ile yurt dışında hakkını arama imkanları ile başka Türkiye var. Bugün bir yandan terörle mücadele ederken diğer yandan Çanakkale Köprüsü'nü inşa eden bir Türkiye var.

YAHU SEN GERİ ZEKALI MISIN?

Başlarına gelecekleri bildikleri için 16 Nisan'a hayır diyor Avrupa, PKK'yı da anladık onlar da biteceği için hayır diyor. Peki bu CHP'yi anlamak mümkün değil. Bunlar niye hayır diyor. Darbe Anayasasına hayır diyorlardı, şimdi biz onu düzeltiyoruz niye hayır diyorlar? Sadece hayır demiyorlar, tepedekilerden bahsediyorum bunlar sadece yalan söylemekle kalmıyor işi çok çirkin yerlere kadar götürüyorlar. Bir CHP'li vekil çıkmış ne diyor '16 Nisan'da evet çıkarsa biz bunları İzmir'e kadar kovalayıp denize dökeceğiz' bunu söyleyen de Konya milletvekili. Yahu sen gerizekalı mısın? Sen kiminle aşık atıyorsun?


En Çok Aranan Haberler