HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gökçek’ten AYM’ye ziyaret

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in, Anayasa Mahkemesi (AYM) Başkanı Haşim Kılıç’ı ziyaret ettiği öğrenildi.

Gökçek’ten AYM’ye ziyaret

Ankara’da tartışmalı bir seçimin ardından mazbatasını alan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in, rakibi Mansur Yavaş’ın, geçtiğimiz salı günü “Gerekirse seçimi Anayasa Mahkemesi’ne götüreceğiz” demesinden bir gün sonra Anayasa Mahkemesi (AYM) Başkanı Haşim Kılıç’ı ziyaret ettiği öğrenildi.

Görüşmenin doğrudan başvuru ile ilgili olup olmadığı öğrenilemedi. Gökçek bu konudaki sorulara “Sayın Başkanla iyi tanışırız. Sık sık görüşürüm” yanıtını vermekle yetindi.

Mağlubiyeti kabul edemiyorlar

Dün basın toplantısı düzenleyen Gökçek seçim sonuçlarıyla ilgili özetle şunları söyledi: “CHP Ankara’da basın toplantılarıyla tansiyonu yüksek tutma ve taraftarlarına devamlı olarak mesaj verme gayretindeler. Mağlubiyeti bir türlü kabul edemiyorlar. İnsanları sokağa dökmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Necla Kızılbağ Lisesi’nde çöp kamyonu içinde bazı evrakları dışarıya çıkartmaya çalıştılar. Çöpe dökerek, ‘Biz oyları şurada burada bulduk’ diyeceklerdi. Ancak biz tabiri caizse suçüstü yaptık ve düşündükleri olmadı. Bir diğer iddia da, ‘YSK Başkanı Sadi Güven’in eşinin Melih Gökçek’in danışmanı olduğunu biliyor musunuz’ tweet’leriyle gündeme geldi. Soy isim benzerliğinden dolayı erkeği, kadın yapıp üzerimize laf atıyorlar. Büyük bir rezalettir bu durum.”

Tüm haberler

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler