HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İşte Tayyip Erdoğan'ın forslu reklam filmi

Cumhurbaşkanlığı seçim yarışında reklam filmleri sahaya sürülmeye başladı. AK Parti Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın filmi yayına verildi...

Birinci turu 10 Ağustos Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için adayların reklam filimleri dönmeye başladı. AK Parti Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni reklam filmi 'Milletin adamı' sloganıyla yayınlanıyor.

AK Parti Cumhurbaşkanı adayı Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı seçimi TV reklam kampanyasının birinci aşaması “Milletin Adamı” filmleriyle başladı.

4 farklı versiyonu yapılan Cumhurbaşkanlığı seçim filminde “Dünya Lideri Erdoğan, Türkiye Sevdalısı Erdoğan, Vicdanlı ve Şefkatli Erdoğan, Özgürlükçü ve Demokrat Erdoğan” temaları işlendi.

CUMHURBAŞKANLIĞI FORSUYLA REKLAM

Recep Tayyip Erdoğan'ın en çok ilgi çekecek reklam filmi Cumhurbaşkanlığı forsu konseptiyle hazırlanan olacak. Filmin ana teması milletin ilk defa Cumhurbaşkanını seçmesi üzerinden kurgulandı.

Erdoğan'ın reklam filminde Cumhurbaşkanlığı forsu, halkın temsiliyle özdeşleştirildi.

Forsta bulunan yıldızlar ve güneş Türkiye’nin her bölgesindeki insanlar tarafından taşınarak fors yeniden oluşturuldu ve Cumhurbaşkanlığı makamının sahibinin artık millet olduğu gösterildi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler