HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kahkahalı sohbet sosyal medyayı karıştırdı

TBMM Genel Kurulu'nda Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ile HDP İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, yaklaşık 20 dakika ayakta beraberindeki milletvekilleri ile bol kahkahalı sohbet etti.

Kahkahalı sohbet sosyal medyayı karıştırdı

ANKARA, (DHA)-TBMM Genel Kurulu’nda Yüce Divan görüşmelerinin ardından eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan hakkında Yüce Divan oylamasına geçildi. Oylamanın sürdüğü sırada Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve HDP İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder ile AK Partili milletvekilleri ayaküstü sohbet etti. Bakan Bozdağ ile HDP’li Önder’in yaklaşık 20 dakika süren sohbette bol bol gülüştükleri görüldü.

SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Bu karelerin göründüğü fotoğraflar kısa sürede sosyal medyada yayıldı. Sırrı Süreyya Önder, sosyal medyada dolaşan fotoğrafların arasında Ak Parti milletvekili Burhan Kuzu ile birlikte görüldüğü eski bir fotoğrafın da eklenmesi üzerine Twitter hesabından açıklama yaptı. Önder, Burhan Kuzu'yla birlikte olan fotoğrafı yalanlarken Bekir Bozdağ ve diğer Ak Parti milletvekilleriyle görüntülendiği fotoğrafların doğru ve gülmesinin de doğal olduğunu yazdı.

İŞTE O TWEETLER

HDP milletvekili Sırrı Süreyya Önder'in Meclis Başkanlık seçiminde çekildiğini açıkladığı bugün sosyal medyada dönen fotoğraf;


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler