HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kılıçdaroğlu’ndan sürpriz anneler günü kutlaması

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Anneler Günü nedeniyle bir video yayımlayarak 7 anneye sürpriz yaptı, telefonda Anneler Günlerini kutladı.

ANKARA (ANKA) - Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından paylaştığı mesajda, "Bu Anneler Günü unutulmaz olsun diye ufak bir sürpriz hazırladık. Tüm annelerin Anneler Günü kutlu olsun" dedi. Kılıçdaroğlu videoda, önce çocuklarının konuştuğu annelere sürpriz yaparak telefonda kısa bir süre sohbet etti, Anneler Günlerini kutladı.Telefonun diğer ucundaki anneler de şaşkınlıklarını ve sevinçlerini gizleyemedi.

Kılıçdaroğlu, sürpriz telefon konuşmalarının ardından videonun sonunda "7 anneyle görüştüm, onların anneler gününü kutladım. İmkanım olsa tek tek bütün annelere telefon edebilsem. Onların anneler gününü kutlayabilsem. Ama böyle bir şansım maalesef yok ama bu vesileyle buradan sadece Türkiye'de değil, dünyadaki bütün annelere selamlarımı saygılarımı gönderiyorum. Onların Anneler Günü'nü kutluyorum. Annelerimiz bizim baş tacımız, onların ellerinden öpüyorum" dedi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler