HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

MHP'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'tarafsızlık' tepkisi

MHP Sivas İl Başkanlığı, bugün kente gelecek Cumhurbaşkanı Erdoğan için parti binasının çatısına, 'Tarafsızlık yemini eden sayın Cumhurbaşkanı şehrimize hoş geldiniz' yazılı pankart astı.

MHP İl Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün Sivas'a yapacağı ziyaret tepki gösterdi. İl başkanlığının bulunduğu binanın çatısına üzerinde 'Tarafsızlık yemini eden sayın Cumhurbaşkanı şehrimize hoş geldiniz' yazan bir pankart açıldı.

MHP İl Başkanı Ragıp Özkan kent meydanında yaptığı açıklamada, 7 Haziran seçimleri öncesinde Ak Parti'nin mücadeleye bütün kurum ve kuruluşlar ile girmesine rağmen yenildiğini belirterek, "En son çare olarak Cumhurbaşkanını şehre getirerek devlet imkanlarıyla batmakta olan gemisini kurtarma niyetindedir. Sayın Cumhurbaşkanı tarafsızlık yemini etmiş bir şahsiyettir. Halis bir Müslüman etmiş olduğu yemine sadık kalır. Yeminine sadık kalmamak verdiği sözü tutmamak münafıklığın en bariz alametlerinden birisidir. Bu çerçevede biz Türk milliyetçileri, ülkücüler olarak Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin başı olan Cumhurbaşkanını bizim de Cumhurbaşkanımız olarak yarın şehrimizde ağırlamak ve karşılamayı çok isterdik. Ama sayın Cumhurbaşkanı Sivas'a bu ziyaretini AKP mitingine dönüştürmüş, AKP iktidarının devamı için devlet imkanlarının kendi yeminini de yiyerek elinden geldiği kadar sürdürmeye çalışmıştır. Bu çerçeve de bize yakışan sayın cumhurbaşkanına tarafsızlık yeminini hatırlatmak olacaktır" diye konuştu.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler