HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

MHP'li Celal Adan: Darbe havası esiyor

MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, Türkiye'de baskı ortamı olduğunu savunarak, "Kimsenin konuşmadığı, konuşanların susturulduğu bir Türkiye ile karşı karşıyayız" dedi.

Celal Adan, partisinin İstanbul milletvekili adaylarıyla Kağıthane Sanayi Mahallesi'nde esnafı ziyaret etti.

Burada gazetecilere açıklama yapan Adan, 17-25 Aralık'ı, "Cumhuriyet tarihinin en büyük hırsızlık olayının suçüstü ortaya çıktığı, hükümetin yakalandığı tarih" şeklinde tanımlayarak, "O günden bugüne işsizlik, dış politika, KOBİ'ler ve organize sanayi bölgeleri gibi hiçbir mesele, Türkiye'nin birinci meselesi değildir" diye konuştu.

Adan, Türkiye'nin gidişatını, "bir filin züccaciye dükkanına girmesi"ne benzeterek, "Eline Kur'an'ı alıp konuşacağına, hırsızlık yoksa, bir darbe varsa Muammer Güler'i, Egemen Bağış'ı, 700 bin dolarlık saatiyle meşhur Zafer Çağlayan'ı, Erdoğan Bayraktar'ı alsın milletten oy istesin. Bu bakanlar niye listeye giremediler? AK Parti, 2. bölgede en fazla oy kaybeden parti olacaktır" ifadelerini kullandı.

Türkiye'de baskı ortamı olduğunu ileri süren Adan, "12 Eylül, 12 Mart, 28 Şubat sürecinden daha fazla darbe havası esiyor. Kimsenin konuşmadığı, konuşanların susturulduğu bir Türkiye ile karşı karşıyayız" dedi.

(AA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler