HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

En güzel buruna sahip ünlü

Doğa ana güzellik ve çekiciliği insanlara dağıtırken her zaman adil davranmayabiliyor. Bu yüzden de pek çok insan onlara doğuştan verilenden daha fazlasını isteyebiliyor.

En güzel buruna sahip ünlü

Ünlülerin de yüzlerini, vücutlarının bazı kısımlarını ve yapısını değiştirdikleri bir sır değil. Özellikle Hollywood kadın ünlüleri güzelliklerine oldukça dikkat ediyor ve gerektiğinde burun estetiği yaptırmaktan çekinmiyorlar. İşte güzel burunlarıyla dikkatleri üzerlerine çeken ünlülerden bazıları.

Amanda Seyfriend

Amanda Hollywood’un güzellik kraliçesi. Harika kişiliğini güzel vücudu ve tabi ki narin yüzüne yakışan muhteşem, simetrik burnu tamamlıyor.

Natalie Portman

Natalie Portman’ın ince ve uzun burnu güzelliğine güzellik katıyor. Burnunun kemikli yapısı, hayranlarından pek çoğunu imrendirmekte.

Anne Hathaway

Bütün hayranları için ilham kaynağı olan ünlü güzel Anne Hathaway’ın muhteşem dudakları ve iri gözleriyle uyumlu doğal bir burnu var.

Rihanna

Rihanna’nın yuvarlak ve çok havalı bir burnu var. Doğal bir şekilde yapılandırılmış burnu Rihanna’yı kamera önünde ve arkasında daha genç ve güzel gösteriyor.

Emma Stone

Emma Stone’un sevimli burnu, çekici yüzü, tombul yanakları ve derin gözleriyle Hollywood’un ne kadar şanslı bir güzeli olduğunu bir de hayranlarına sorun.

Gwyneth Paltrow

Paltrow 42 yaşında olmasına rağmen hala diri ve genç görünmeyi başarıyor. Bunu sağlayan en önemli özelliği ise yüzüyle uyumlu minik burnu. Kemersiz burun kişiyi her zaman olduğundan daha genç gösterir ve yüze narin bir ifade katar.

Sizce en güzel burun hangi yıldızın?

Sevgiyle kalınız

Dr. Güncel Öztürk
Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı

www.guncelozturk.com

instagram takip: guncelozturk

facebook: guncelestetik

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler