HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Erkeklerin yeni gözdesi: Botox

Son yıllarda erkeklerin gençleşme adına estetik müdahalelere olan ilgisi artmaya başladı. Op. Dr. Güncel Öztürk Erkeklerin yeni gözdesi: Botox hakkında bilgi verdi

Erkeklerin yeni gözdesi: Botox

Son yıllarda erkeklerin gençleşme adına estetik müdahalelere olan ilgisi artmaya başladı. Erkeklerin en çok araştırdığı bilgi almak için bana ulaştığı konuların başında Botoks sonrasındaburun estetiğigeliyor. Yaklaşık 10 yıldır “Brotoks” olarak nam salan erkeklerin botoksla imtihanı gün geçtikçe daha da artıyor.

Botoksun olağanüstü etkileri sadece kadınlarda değil erkeklerde de kendini en etkili şekilde kendini gösteriyor. Aslına bakılacak olursa erkeklerde yaşlanmanın etkileri kendini zamansız ve acımasızca daha belirgin şekilde gösteriyor. Kaz ayakları, gülme çizgileri, kaş arası ve alın kırışıklıkları iyice derinleşerek hem iş hem de sosyal hayatta erkeğin kendini daha yaşlı hissettirmeye yetiyor. Neyse ki son yıllarda erkekler de botoksun gücünü fark etti. Erkeklerin başlıca sorunlarından biri olan yorgun görünmek ve bu etkiyi yüzden silmenin en başarılı yollarından biri ise botokstan geçiyor.
Yüzün belli bölgelerine uygulanan botoks, kasları rahatlatmaya yardımcı oluyor.

Botokserkeklerde daha başarılı…

Erkeklerin yaşlanma izlerini göstermesi kadınlardaki gibi büyük bir sorun haline gelmese de özellikle iş hayatında dinamik görüntüsünü korumak isteyenler için ideal bir yöntem. Erkeklerin ciltleri kadınlara nazaran daha kalın olduğundan özellikle alın bölgesindeki çizgiler kendini daha fazla belli eder. Botoksla minimal dokununuşlar hem yapılan işlemi belli etmezken hem de ameliyat zahmetine girmeden yaşlanmanın izlerini yok etmenize yardımcı olur.

Sevgiyle,

Op. Dr. Güncel Öztürk
Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı
www.burunestetiksanati.com
Facebook:guncelestetik

SORU VE GÖRÜŞLERİNİZ İÇİN:

guncelozturk@mynet.com

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler