HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yaşınızın olumsuz etkilerini silin

Kırk üçüncü yaşını kutlayan bir kadına doğum günü hediyesi olarak ne isterdin diye bir soru sorulsaydı muhtemelen yaşının rakamlarının yerini değiştirmek isteyecektir.

Eğer bu mümkün değilse de yaşının olumsuz etkilerini yüzünden ve bedeninden silecek mucizevi bir silgi isteyecektir. Bu istekler biraz ütopik ve imkansızdır. Ancak bu istekleri gerçekleştirecek başka alternatifler vardır. Bunlardan biri olan yüz gençleştirme adeta mucizevi bir silgi görevi görmektedir. Kırışıklıkları sadece birkaç saat içerisinde silerek yüze genç bir görüntü katacaktır. Bu da yaşlanma belirtilerini yüzden silmenin en kolay ve acısız yöntemidir.

Yaşlandıkça vücutta, bacaklarda, kollarda sarkmalar görülmektedir. Bunun için de bazı sıkılaştırma operasyonları uygulanarak vücut eskisine çok yakın bir biçime geri dönebilir. Tekrar sıkılaşarak sağlıklı bir görüntüye kavuşabilir. Yaşlandıkça saçtaki bazı hücreler ölebilir. Saç kökleri hasar görerek saçlar dökülebilir. Ya da günlük hayatın olumsuzluklarından, iş hayatındaki stresli ortamdan dolayı da saçlar dökülebilir ve seyrekleşebilir. Kadınlar için saçın önemi yadsınamayacak bir gerçektir. Her kadın güzel saçlara sahip olmak istemektedirler. Atkuyruğu yaptıklarında saçlarının iki tutam kalması herkesin sinirini bozar. Bu durumu düzeltmenin yolu saç ekimi olacaktır. Çünkü hiçbir şampuanın vaat ettiği saç gürleştirmeyi sağlayamaz.

Kapanan bir saç kökünü hiçbir şey açamaz ya da herhangi bir bakım ürünü kafa da yeni bir saç kökü oluşturamaz. Yaşın olumsuz etkilerinden biri de burun şeklinin bozulmasıdır. Geçirilen trafik kazaları ya da günlük hayat kazaları burun kırılmasına sebep olabilir. Ya da yaşlanmaktan ötürü burun ucu düşmesi ve kemik belirginliği de burun görüntüsünü olumsuz etkiler. Bu durum da burun estetiği yapılabilir. Burun yüz ifadesini etkileyen en önemli unsurlardan biri olduğu için düzgün bir burun çok daha genç bir görünüm verec

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler