HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Biber gazını kendi gözüne sıktı

Erzurum’da yoldan geçen kadınlara taciz de bulundukları ileri sürülen gençlere müdahale eden polisler, mukavemetle karşılaştı.

Olay bugün saat 14. 45 sıralarında Erzurum’un en işlek yerlerinden birisin olan Cumhuriyet caddesi Çaykara İş Merkezi önünde meydana geldi. İddiaya göre yolda yürürken gençlerin tacizine uğrayan iki genç kadın, durumu polise bildirdi. Bunun üzerine olay yerine Asayiş Şubesine bağlı resmi ekipler sevk edildi. Taciz ettikleri ileri sürülen gençlere müdahale eden polisler bu sırada mukavemete uğradı. Gençlerle polisler arasında arbede yaşanırken takviye ekiplerinde gelmesiyle birlikte şüpheli gençler etkisiz hale getirildi.
Gerilimin tam dindiği sırada bir polis memurunun adeta biber gazı showu yapması dikkat çekti. Elindeki biber gazını hedef gözetmeden sağa sola sıkan polis memuru, tepki topladı.
Polis arkadaşlarının uyarısına rağmen polis memuru biber gazını sıkmaya devam etti. Bu sırada hızını alamayan polis memuru, fark etmeden önce polis arkadaşlarının gözüne ardından da kendi gözüne de biber gazı sıktı. Kendi gözüne gelen biber gazıyla birlikte etkilenen polis memuru, kısa süre gözünü ovuşturarak kendisine gelmeye çalıştı.
Öte yandan biber gazından etkilenen yaşlı bir kişi ise bir süre fenalık geçirdi. Yoldan geçtiği sırada sıkılan biber gazından mağdur olan yaşlı adam, vatandaşların yardımıyla kendine gelebildi.
İHA


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler