HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

‘Dedektif’ koca ihaneti çözdü

Boşanmak isteyen eşi S.D.’den şüphelenen M.D., dedektif gibi iz sürerek ihaneti kanıtladı.

‘Dedektif’ koca ihaneti çözdü

Karısını, sevgilisiyle bir otelden çıkarken görüntüleyen M.D. hem boşanma davası açtı hem de eşinin sevgilisinden 100 bin lira tazminat istedi.

Tek çocuğunun annesi eşinin bir tütün firmasında genel müdür yardımcısı olarak çalışan sevgilisiyle bir otelden gece geç saatlerde çıkışını ve restorandaki samimi görüntülerini kaydeden koca, eşine boşanma davası açtı. Dilekçesinde eşi S.D. ile 2009’da evlendiklerini söyleyen M.D., şu iddialarda bulundu: “Evliliğimiz bebeğimiz S.D.’nin 2011’de doğmasıyla değişti. Anne olmayı kabullenmeyen eşim birkaç ay süt verdiği bebeğimizin sütünü keserek ‘Kilo aldım, formum bozuldu’ diye yakınmaya başladı. Eşim göğüs estetik operasyonu dahil kendisi ile uğraşırken, ben oğluma hem anne hem de baba oldum. 7 ay önce artık beni sevmediğini, acilen boşanmak istediğini söyledi. Haziran ayında iş seyahati için Samsun’a gideceğini belirterek evden çıktı. Bir gün sonra döndü ve tekrar gideceğini söyledi. O gün akşam eşimi aradım, cevap alamadım. ‘Uçaktayım’ diye mesaj attı. O gece eşimden hiç cevap alamayınca deliye döndüm. Havayolu şirketinden o gün Samsun’a uçak olmadığını öğrenince dehşete kapıldım.”

OTELDE BEKLEDİ

Karısının bir gün sonra eve gelerek acilen boşanmak istediğini anlatan M.D., “Eşim benden bir cevap alamayınca iki hafta sonra iş seyahati için İzmir’e gideceğini, 3 gün otelde kalacağını söyleyerek evden ayrıldı. Eşim geldikten bir gün sonra ‘Londra’ya gideceğim’ yalanını söyleyerek onu takip etmeye başladım. O gün eşim işyerinden çıkarak akşam bir restoranda aynı işyerinde çalıştığı sevgilisi F.Y.’yle buluştu. F.Y.’yle çok samimi görüntüler veren eşim ertesi gün erkenden çalıştığı işyerinden ayrıldı. Ben de arabasını almayıp bir taksiye binen eşimi takip etmeyi sürdürdüm. Sarıyer’de bir otele girdi. Beklerken kendimi zor tuttum ve eşimin sevgilisiyle zina dolu saatlerinin bitmesini bekledim. Gecenin ilerleyen saatlerinde ikisini otelden çıkarken görüntüledim. Müdürü F.Y.’yle otelden çıkarak birlikte taksiye binen eşimin üzerindeki elbisesi değişmişti.”

‘PSİKOLOJİK ÇÖKÜNTÜ YAŞADIM’

Eşinin ihaneti üzerine Küçükçekmece Aile Mahkemesi’ne boşanma davası açtığını söyleyen M.D., “Dava sonuçlanıncaya kadar bebeğimizin velayeti bana verildi. Çok geçmeden de karımın sevgilisi F.Y.’ye tazminat davası açtım. Davalı erkek F.Y. evli olduğunu bilerek eşimle gayriresmi ilişkiye girmiştir. Davalının sebep olduğu travma neticesinde psikolojik çöküntü yaşadım. 100 bin lira manevi tazminat istiyorum” dedi.

Kayıtlar dosyada

DAVAYA yanıt veren F.Y. ilişkiyi reddetti. Ancak S.D.’nin F.Y.’yle bir otelden çıkarken görüntüleri ile diğer bazı fotoğraflar dosyaya konuldu. M.D.’nin avukatı, S.D. ile F.Y.’nin cep telefonları dökümlerini istedi.

MYNET'DEKİ TÜM HABERLER İÇİN TIKLAYIN!

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler