HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eşi ve 2 kızını alıp kayboldu

Yılbaşı gecesi bir gurup arkadaşı ile birlikte Suriye'ye kaçtığı iddia edilen Orhangazili genç, 4 ay aradan sonra döndüğü evinde bir hafta kalıp eşi ve çocuklarını da alarak yeniden ortadan kayboldu.

İlçede yaşayan ve geçen yıl 2 yıl kaldığı İran'dan Orhangazi'ye dönen Murat Y. (33), yılbaşı gecesi 2 arkadaşı ile birlikte yeniden Orhangazi'den ayrılarak Suriye'ye gitmişti.

Yaklaşık 4 aydır ortalarda görünmeyen evli ve 2 çocuk babası Murat Y, 2 Nisan tarihinde yeniden ilçeye döndü. Murat Y, anne ve babasının da yaşadığı Hürriyet Mahallesindeki apartmanda bulunan kendisine ait evde 2 hafta kaldıktan sonra önceki gün eşi Rukiye ile 2,5 yaşındaki kızı Zeynep ve 4,5 yaşındaki büyük kızı Havvanur'u da alarak yeniden ortadan kayboldu.

Ailenin Suriye'ye geçiş yapmak üzere ilçeden ayrıldıkları tahmin ediliyor.

Oğlu Murat Y'nin eşi ve kızlarını da alıp ortadan kaybolması üzerine babası Ziyafettin Y, Orhangazi Emniyet Müdürlüğüne giderek kayıp başvurusunda bulundu. Oğlu, gelini ve iki torununun bulunması için polise başvuran baba, oğlunun son bir kaç yılda zaten hiç evinde olmadığını belirterek, kimlerle birlikte, kimlere uydu da bu noktaya geldi bilmiyorum dedi. (AA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler