HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gaziantep'teki sır ölümde korkunç şüphe!

Gaziantep-Şanlıurfa karayolunda meydana gelen olayda, yanmış halde cesedi bulunan Fehmi Özcan'ın 7 bıçak darbesiyle öldürüldüğü ortaya çıktı. Olayın peşini bırakmayan Özcan'ın ablası, Serap Paköz'ün programına katılarak cinayette gelinlerinin parmağı olduğunu öne sürdü. Acılı abla, "Eşinden şüpheleniyoruz, o her şeyi biliyor" dedi.

Gaziantep’in Nizip ilçesindeki karayolunda, 34 yaşındaki Fehmi Özcan otomobilinin içinde yanmış halde bulundu. Özcan’ın otopsi raporu kafaları karıştırdı. Aracında piknik tüpünü çakmakla patlatarak intihar ettiği iddia edilen talihsiz adamın otopsi raporunda kalbinin çevresinde 7 bıçak darbesi tespit edildi. Soruşturmayı derinleştiren cinayet masası dedektifleri Fehmi Özcan’ın gerçek ölüm nedenini araştırıyor.

Öte yandan talihsiz adamın ailesi, cinayetin aydınlatılması için Tv 8 ekranlarında yayınlanan Serap Paköz'le Gerçeğin Peşinde programına katıldı. Aile korkunç bir iddia öne sürdü.

'EŞİNDEN ŞÜPHELENİYORUZ, O HER ŞEYİ BİLİYOR'

Program sırasında Serap Paköz, “Kimden şüpheleniyorsunuz?” diye sordu. Fehmi Özcan’ın ablalarından biri, “Eşinden şüpheleniyoruz, o her şeyi biliyor. Neden bizim gibi eşinin nasıl öldüğünün arkasında değil” yorumunda bulundu.

Acılı abla "Kardeşim karısının çocuklarını dövdüğünden şüpheleniyordu. Bilgisayara ses sistemi kurdu. O kayıtlarda birden fazla erkek sesi duymuş. Bir erkeğin sesi, başka bir erkek kardeşimizin sesi; ayrıca olay anında emniyet kemeri bağlıymış, bıçakta kan izi bulunamadı” dedi. Aile fertleri, kardeşlerinin çocuklarına çok düşkün olduğunu, asla intihar etmeyeceğini öne sürdü.

Abla, "Sesi olan kişilerin kim olduğunu siz biliyor musunuz?" sorusuna, "Birinde ben kardeşimin sesine benzettim. Bir kişiyle sohbet ettiğini duydum." yanıtını verdi.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler