HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İstanbul polisinden uyuşturucu tacirlerine darbe

İstanbul polisinin Fatih, Beyoğlu ve Beykoz'da düzenlediği operasyonlarda 590 kilo uyuşturucu madde ele geçirildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri 24 Mart tarihinde Fatih'te uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen zanlılara yönelik operasyon düzenledi. Operasyonlarda M.P.(26) ve T.A.(29) isimli erkek şahıslar ile A.Ç.(20) isimli kadın zanlı gözaltına alındı. Yapılan aramalarda toplam daralı ağırlığı 386 kilo 15 gram bonzai maddesi ve 1 adet hassas terazi ele geçirildi. Yakalanan zanlılardan M.P. ve T.A. sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim gönderildi.

Beyoğlu'nda yapılan operasyonda ise toplam daralı ağırlığı 25 kilo 370 gram esrar maddesi ve 1 adet hassas terazi ele geçirildi.

Narkotik polisinin 25 Mart günü Beykoz'da düzenlediği operasyonda ise 9 kişi gözaltına alındı. Yapılan operasyonda, daralı ağırlığı 177 kilo 85 gram bonzai maddesi, 30 adet uyarıcı ecstasy tablet, 1 adet hassas terazi, 1 adet ruhsatsız tabanca ile 47 adet 7,65 mm çapında fişek ele geçirildi. Yakalanan zanlılar aynı gün adli makamlara sevk edilerek haklarında adli işlem başlatıldı.

İHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler