HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kurban pazarında "aşk cinayeti"

Tuğba Gediklioğlu, Giresun'da üniversite öğrenimi gördüğü sırada ilişki yaşadığı iddia edilen mandıra sahibi 48 yaşındaki Ömer Karataş’ı, ilçedeki kurban pazarında 4 kurşunla öldürdü.

Kurban pazarında "aşk cinayeti"

Karaman'dan gelen 32 yaşındaki Tuğba Gediklioğlu, Giresun'da üniversite öğrenimi gördüğü sırada ilişki yaşadığı iddia edilen mandıra sahibi 48 yaşındaki Ömer Karataş’ı, ilçedeki kurban pazarında 4 kurşunla öldürdü. Gediklioğlu’nun tanınmamak için köylü kadını gibi giyindiği belirlendi.

Olay bugün saat 10.00 sıralarında Bulancak’ın Acısu mevkiinde Kurban Bayramı nedeniyle kurulan canlı hayvan pazarında meydana geldi. Tuğba Gediklioğlu, Giresun'da üniversitede okuduğu sırada ilişki yaşadığı evli Ömer Karataş’a tabancayla kurşun yağdırdı. Tuğba Gediklioğlu’nun silahından çıkan 4 kurşunun isabet etmesiyle ağır yaralanan Ömer Karataş, kaldırıldığı Bulancak Devlet Hastanesi’nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

SEKEN KURŞUN BİR KİŞİYİ YARALADI

Seken kurşunlardan birisi de olay yerinde bulunan 19 yaşındaki Mehmet Mutlu’ya isabet etti. Hayati tehlikesi bulunan Mehmet Mutlu da Bulancak Devlet Hastanesi’nde yapılan ilk müdahalenin ardından Giresun Kale Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Tuğba Gediklioğlu ise hayvan pazarındaki vatandaşlar tarafından etkisiz hale getirildikten sonra olay yerine gelen polise teslim edildi.

İddialara göre Tuğba Gediklioğlu, Giresun’da üniversite öğrenimini gördüğü yıllarda Bulancak’ta evli olan mandıra sahibi Ömer Karataş ile bir ilişki yaşadı. İkili arasındaki husumetin bu ilişkinin sona ermesiyle başladığı ileri sürüldü.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler