HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Teknik takibe aldığı eşini "aldattı" diye boğarak öldürdü

Adana'da bir kişi, eşini cep telefonu ve internet üzerinden bir süre teknik takibe aldıktan sonra sonra kendisini aldattığına kanaat getirerek elleriyle boğarak öldürdü.

Teknik takibe aldığı eşini "aldattı" diye boğarak öldürdü

Cinayet zanlısı koca, olaydan sonra 155'i arayarak, "Eşimi boğarak öldürdüm, evdeyim" diye kendisini ihbar etti.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Yüreğir ilçesine bağlı Atakent Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre özel bir şirkette çalışan Hasan Y. (47) 14 yıl önce Halime Yelmez (44) isimli kadınla evlendi. Bu evlilikten iki kız çocukları oldu. Halime Y. Adana'da Suriyeli mültecilerin kalması için yapılan kampta özel güvenlik elemanı olarak çalışmaya başladı. Hasan Y. eşinin burada çalışmaya başladıktan sonra kendisini aldattığından şüphelendi.

"İNTERNET ÜZERİNDEN EŞİNİN CEP TELEFONUNA DİNLEME PROGRAMA YERLEŞTİRDİ"

Bunun üzerine Hasan Y. eşinin cep telefonuna internet üzerinden hem SMS'leri hem de konuşmaları kaydedip dinleme ve okuma imkanı veren bir program yerleştirdi. Bu programdan sonra Hasan Y. eşinin sürekli bir erkekle mesajlaştığı ve görüştüğünü tespit etti. Bunun üzerine Hasan Y. eşinin haberi olmadan 20 gün yıllık izne ayrıldı ve her gün evden "işe gidiyorum" diye ayrıldıktan sonra eşini takip etmeye başladı. Hasan Y, vardiyeli çalışan eşinin evden işe gitmek için erken ayrıldığını ve çocukları da annesine bıraktığını tespit etti.

"İŞİNE GELİYORSA BÖYLE DEYİNCE ELLERİYLE BOĞARAK ÖLDÜRDÜ"

Dün gece Hasan Y. eşini yine takip etmeye başladı. Eşi işten geldikten sonra Hasan Y. bir erkeğin geleceğini düşünerek yaklaşık 1 saat kapının önünde bekledi. Ancak kimse gelmedi. Bunun üzerine eve çıkarak eşi Halime Y. ile konuşmaya başladı. Hasan Y., eşine, "Sen bana ihanet ediyorsun, beni başka bir erkekle aldatıyorsun" dedi. Bunun üzerine Halime Y. "İşine geliyorsa böyle, senden de boşanmıyorum" diye karşılık verdi. Bunun üzerine Hasan Y. sinirlenerek karısının boğazına sarılıp dakikalarca sıkarak onu öldürdü. Hasan Y. kendine geldikten sonra 155'i arayarak, "Alo polis. Eşimi boğarak öldürdüm evdeyim gelin beni alın" dedi.

Bunun üzerine haber merkezi ekiplere anons ederek olay yerinin adresini verdi. Hemen cinayet ekipleri de olay yerine geçti. Eve vardıklarında Hasan Y.'nin eşini öldürdüğü tespit edildi. Gözaltına alınan Hasan Y. cinayet büro amirliğinde sorguya alındı. Sorgusunda Hasan Y. eşinin telefonuna yüklediği mesaj takip ve okuma programı ile kendisini aldattığını öğrendiğini, bu yüzden öldürdüğünü itiraf etti. Bu arada Halime Y.'nin cesedi otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı. Halime Y. otopsinin ardından yakınları tarafından alınarak toprağa verildi. Hasan Y. ise emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. (İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler