HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Trafikte neler oluyor? Okuyucularımız yolladı

Yolda kan süzerek giden tıbbi atık kamyoneti, E-5'te hortumu yolda sürünen su aracı ve sol şeridi kapayan kamyonlar... Okuyucularımız yolladı...

Türkiye'nin dört bir yanından her gün onlarca kaza haberi alıyoruz. Kazaların yanı sıra bir hayli ilginç görüntüler de geliyor. Kimi zaman küçük bir motora binen 5 kişilik aile, kimi zaman hiçbir güvenlik önlemi olmadan üzeri açık araçlara bindirilen onca insan. Hepimiz bu tip haberlere aşinayız aslında. Dün de yine trafikte ağızları açık bırakacak 3 olaya şahit olan okuyucularımız haber hattımıza ulaşarak bize görüntüler yolladı.

KAN DAMLATAN KAMYONET

WhatsApp'tan Mynet Haber Hattı'mıza ulaşan bir okuyucumuz Kayseri'de karşılaştığı kan donduran görüntüyü videoya aldı ve tarafımıza iletti.

İşte okuyucumuzun cümlelerinden yaşadığı akıl almaz olay:

Dün öğleden sonra Kayseri'de trafikte tıbbi atık taşıma aracından kan aktığı tarafımdan görülmüştür. 155'e ihbar ettim, şoförü uyardım ama devam etti yoluna. Ortalığa yaydığı koku ve kan görüntüsü bizi çok kötü yaptı. Böyle bir şey nasıl olabilir, dayanılacak gibi değildi.

E-5'TE HORTUMUYLA TEHLİKE SAÇAN SU TANKERİ

Yine başka bir okuyucumuz yoğun akan trafikte karşılaştığı tehlike dolu bir görüntüyü bizimle paylaştı.

E-5'te Seyrantepe mevkiinde hortumunun bir kısmı yolda sürünerek giden su tankeri diğer sürücüler için adeta ölüme davetiye saçıyor. Bir aracın lastiğinin hortuma denk gelmesi ve kontrolden çıkarak büyük bir kazaya sebep olması an meselesi.

SOL ŞERİDİ KAPAYAN KAMYONLAR

Okuyucularımızdan gelen trafikte tehlike yaratan görüntülerin ardı arkası kesilmiyor.

Başka bir kullanıcımız da denk geldiği bir olayı bize yolladı ve şunları söyledi: Sol şeridi kapatan kamyonlar basın-ekspres yolunda tehlike saçmaya devam ediyor. Sinyal vermeden şerit değiştiren hafriyat kamyonlarına gördüğümüz kadarıyla herhangi bir cezai işlem uygulanmamaktadır.

**

MYNET HABER OLARAK NE DİYORUZ?

Kullanıcılarımızdan gelen binlerce haber arasından biz sadece bu üçünü yayınladık. Diğer olaylar da hemen hemen bunlara benzer insanların hayatını hiçe sayan tehlikelerle dolu. Emniyet birimlerinin bu tür görüntüleri en aza indirgemek için bir an önce her türlü önlemi almaları ve bu tür sorumsuzlukların yaşanmaması en büyük temennimiz.**

Mynet'in 'OLAYIN İÇİNDEN HABER HATTI' yayında!

Siz de gün içinde karşılaştığınız, haber değeri taşıdığını düşündüğünüz fotoğraf, video ve bilgileri WhatsApp haber hattımıza göndererek gönüllü muhabirimiz olabilirsiniz.

HABERLER MYNET'TE NASIL YER ALIR?

Gönderdiğiniz haberler taşıdığı öneme göre sitemizin anasayfa manşetinde de yer alabilir, manşet dışındaki kategorilerde de değerlendirilebilir. Her an her yerde karşılaştığınız bir durumu cep telefonunuzla görüntüleyebilir, videoya çekebilir ve konuyla ilgili tüm bilgileri yazdıktan sonra WhatsApp'ı kullanarak bize iletebilirsiniz. Dilerseniz haberi sizin isminizle, isminizin açıklanmasını istemiyorsanız 'bir okuyucumuz' şeklinde yayınlayabiliriz.

NE TÜR HABERLER YOLLANABİLİR?

Yakınınızda meydana gelen büyük bir patlama, kaza, şiddet, sosyal sorumluluk projesi gibi her türlü olayı anında görüntüleyerek bizimle paylaşabilirsiniz. Sayfanın en altında yer alan okuyucularımızdan şimdiye kadar gelen bazı haber örneklerini inceleyebilirsiniz.

_

NOT: WhatsApp hattımıza gün içinde yüzlerce görüntü, video ve haber düşmektedir. Tahmin edersiniz ki aşırı bir yoğunluk oluşmaktadır. Haberleriniz görevli editör arkadaşlarımız tarafından sırasıyla değerlendirilmekte ve kullanılmaya çalışılmaktadır._

Siz gönderin, biz yayınlayalım.

Mynet WhatsApp Haber Hattı Numarası: 0530 946 95 00

İŞTE MYNET HABER HATTINA GELEN ÖRNEK OKUYUCU HABERLERİ


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler