HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Türkiye bu skandalı konuşuyor: Otobüs şoföründen görüntülü konuşma

Sosyal medyada yayılan bir görüntü Türkiye gündemine bomba gibi düştü. Bir yolcu tarafından cep telefonu ile kaydedilen videoda, bir otobüs firmasında görev yapan şoför, tüm uyarılara rağmen araç kullanırken elinden telefonu düşürmeden FaceTime yapıyor. Yolcuların hayatını hiçe sayan otobüs şoförünün, araç son sürat giderken görüntülü konuşma yapması büyük tepki çekti.

Son dönemlerde sık sık yaşanan şoför skandallarına bir yenisi daha eklendi. Otobüs kullanırken cep telefonu ile FaceTime yapan şoför Türkiye gündemine bomba gibi düştü. Sosyal medyada oldukça hızlı bir şekilde yayılan görüntülerde, yolcuların hayatını hiçe sayan otobüs şoförünün, araç son sürat ilerlerken görüntülü konuşma yaptığı görülüyor.

Bir yolcu tarafından cep telefonu ile saniye saniye kaydedilen görüntüler büyük tepki çekerken, otobüsün hangi firmaya ait olduğu ise henüz netleşmedi.

Görüntünün 3 Eylül 2017 tarihli bir yolculuk esnasında kaydedildiği iddia edilirken, görüntülerde otobüs şoförünün karşısındaki kişiyle sohbet ettiği, tüm uyarılara rağmen görüşmeyi sonlandırmadığı görülüyor.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler