HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Vatandaşı rahatsız eden YPG-PKK plaka

Sosyal medyada yayılan ve emniyet tarafından sahte açıklaması yapılan '34 PKK 43' plakalı araç haberinden sonra, bir okuyucumuz görüntülediği benzer bir araç plakasını bizimle paylaştı...

Vatandaşı rahatsız eden YPG-PKK plaka

Birkaç gündür sosyal medyada ve bazı haber sitelerinde yer alan 'PKK plakalı lüks araç' haberinden sonra, dün Emniyet Müdürlüğü bir açıklama yaparak, görüntünün tamamen asılsız olduğunu belirtti. Tartışma yaratan plakayla ilgili, "34 PKK 43 plaka sayılı aracın tescil kaydının bulunmadığı tespit edilmiştir." ifadesi kullanıldı.

"SORGULANDI, ÖYLE BİR ŞEY YOK"

Açıklamanın devamında, "Kentte '34 PKK 43' plakalı lüks bir aracın dolaştığı iddiasına ilişkin, "Pol-Net dedektif sorgulamasında, 34 PKK 43 plaka sayılı aracın tescil kaydının bulunmadığı tespit edilmiştir." denildi.

(İŞTE SAHTE OLDUĞU AÇIKLANAN O ARAÇ VE PLAKA)

'PKK plakalı lüks araç' haberinin TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN!

TRAFİKTE VATANDAŞI RAHATSIZ EDEN YENİ BİR PLAKA

Bugün 0530 946 95 00 numaralı Mynet WhatsApp Haber Hattı'mıza ulaşan ve isminin gizli kalmasını isteyen okuyucumuz M. E., trafikte karşılaştığı ve tepkisini çektiğini belirttiği bir plakayı görüntüleyip bize gönderdi. Araç ve plakayı araştırıp tamamen gerçek olduğu bilgisine ulaştıktan sonra haberimizi okuyucularımızla paylaşıyoruz...

(NOT: Haberimizde araç sahibi güvenliği nedeniyle çeşitli gizlemeler yapılacaktır)

OKUYUCUMUZ M. E.: TRAFİKTE BÖYLE PLAKALAR OLMAMALI

"Bu fotoğrafı bugün Bağcılar E-5'te yolda giderken çektim. Dün 'PKK plakalı araç' medyada yer alınca, bu tür plakalar neden yasak değil ki! diye düşündüm. Umarım emniyet tarafından gereken yapılır. Terör örgütünün isminin plakalarımızda yer almasını istemem. Beni rahatsız etti. Ve çevremde paylaştığım arkadaşlarımı, eşimi-dostumu da rahatsız ettiğini fark ettim. Dün de tepkilere neden olan 'PKK' plakası haberini görmüştüm. Derhal sizinle paylaşarak emniyetin bu tür plakaların önlemini alması gerektiğini bunun farkına vardırılması gerektiğini düşündüm. Konunun araç sahibi şahısla hiçbir ilgisi yok sonuçta. Ama bu plakayı fark eden biri araç sahibine de tepki gösterebilir. Emniyet trafikte yer alan bu ve benzeri plakaları bir an önce değiştirmelidir."

/

<span color:="" style="&autoplay=1"">

YPG: Suriye'de kurulan ve faaliyet gösteren, Kürt Yüksek Komitesine bağlı silahlı örgüttür. Suriye'nin kuzeyindeki bazı bölgeleri kontrol etmektedir. Kadın Koruma Birlikleri (YPJ), YPG'nin kadın koludur.

YARGITAY: YPG TERÖR ÖRGÜTÜDÜR

Mardin 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen bir davada mahkeme, Suriye'de faaliyet gösteren PYD, YPG, YPJ gibi örgütlerin PKK'nın Suriye'de faaliyet gösteren türdeşleri olduklarını belirtmiştir. Kararın Yargıtay tarafından onanmasıyla birlikte YPG'nin ilk defa resmi olarak da terör örgütü olarak kayıtlara geçti.

MYNET'TE YER ALAN TÜM 'YPG HABERLERİ' İÇİN TIKLAYIN!

Okuyucularımıza duyuru: Elinizde bu tür plaka görüntüsü varsa ya da haberimizden sonra karşılaşırsanız, bizimle paylaşabilirsiniz. Yeni görüntüler habere eklenecektir. (Atılan plakaların doğruluğu tespit edildikten sonra kişi güvenliği için gizleme yapılarak eklenir)

SİZ DE HABER DEĞERİ TAŞIDIĞINI DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ GÖRÜNTÜ VE BİLGİLERİ BİZE GÖNDERİP, TOPLUMUN BİLİNMEYEN DETAYLARDAN DA HABERDAR OLMASINI SAĞLAYABİLİRSİNİZ.

_

NOT: WhatsApp hattımıza gün içinde yüzlerce görüntü, video ve haber düşmektedir. Tahmin edersiniz ki aşırı bir yoğunluk oluşmaktadır. Haberleriniz görevli editör arkadaşlarımız tarafından sırasıyla değerlendirilmekte ve kullanılmaya çalışılmaktadır._


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler